Zoontje met adhd

Laatste reactie 17/08/2016 22:33 door Coen
· Markeren als ongelezen
Angelique Langelaar 2 jaar geleden geplaatst
Hallo ik ben Angelique en woon in Delft en heb drie zoontjes waavan de oudste van 7 met adhd het is een schat van een jongen alleen heeft hij erg last van zijn adhd en slikt twee maal daags 20 mg ritalin en het werkt even en dan vindt hij ook zelf rust in zijn hoofd en kan dan de dingen die hij wil rustig doen maar zodra zijn medicatie is uitgewerkt krijgt hij een rebound en is dan weer niet te houden het is echt een dag en nacht verschil dan hij wordt dan ook een heel ander persoon ook naar zijn broertje toe.


Hij kan niet stil zitten, luisterd niet, liegt en doet onaardig, zeurt.


Zijn hier nog meer ouders die dit herkennen?
Tamara Weijers-Van Der Ley 2 jaar geleden geplaatst
Heel erg herkenbaar alleen krijgt onze zoon methylfenidaat en verspreid over de hele dag zodat hij zo goed als volledige dekking heeft.


Als hij wakker wordt dan raast hij door het huis en is vervelend tegen zijn broertje en zeer moeilijk te bereiken. Hij krijgt dan zijn medicijnen en na een half uur gaat het erg goed. Misschien contact opnemen met jullie arts voor een ander behandelplan?
Helga van Loon 2 jaar geleden geplaatst
Heel herkenbaar, jullie omschrijving. Hier zoontje van net 8 jaar. Methyfenidaat krijgt hij 4 keer per dag ivm korte werkingstijd en rebound. Hij krijgt 10-10-5-5 Mg. En ook hier inderdaad na een half uur resultaat en dan gaat het erg goed.
Coen Olde Bijvank 2 jaar geleden geplaatst
Concerta tabletten dan? Deze ADHD medicatie is met verlengde afgifte: ’s ochtends innemen vaak naar het ontbijt. De Methylfenidaat werkt na ongeveer 1.5 uur na inname.

Wellicht kun je het een keer proberen. Vervelend om te horen, werk je toevallig met lijstjes @angeliquelangelaar ?

ADHD / to-do lijsten werken over het algemeen erg effectief.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 August 2016 om 21:46
Aantal lezers 14
Aantal reacties 4