Ziek van wellbutrin

Laatste reactie 01/05/2019 21:10 door Coen
· Markeren als ongelezen
Yvonne Calis 2 jaar geleden geplaatst
Op advies van de psychiater wellbutrin gekregen dit vanwege adhd en depressie dat heb ik 3 maanden gebruikt ik was niet meer vooruit te branden en kreeg heftige hoofdpijn.

Zo erg zelfs dat ik er bang van werd ik dacht dat ik tegen de vlakte werd gesmeten ik heb mijn psychiater gebeld en moest meteen stoppen.

Ik gebruikte ook nog sertraline 50 mg daar ben nu ook mee gestopt van de spych krijg ik nu 10 mg oxazepam om rustig te blijven dit helpt Gelukkige wel ik ben niet meer depressief af en toe wel weer wat drukker en moet mijn grenzen goed bewaken en naar mijn lichaam luisteren op tijd mijn rust momenten pakken anders ben ik zo weer burn out volgens mijn omgeving ben ik wel wat driftig als iets mij niet lukt en ongeduldig als iets te lang duurt bij een ander wil ik het meteen overnemen.


Nu probeer ik dit zo een tijdje vol te houden daarna zien we wel verder.
Coen Olde Bijvank 2 jaar geleden geplaatst
Hallo @yvonnecalis wat vervelend dat je ziek bent geworden van het medicijn Wellbutrin, zelf heb ik dat medicijn nog nooit gebruikt.

Zoals je jouw ervaring beschrijft is het inderdaad goed om genoeg rust te nemen, af en toe een wandeling door het bos wil ook wel helpen (mobiel thuis laten, haha).

Bij mij duurt ook altijd alles te lang.. maar daar moet je proberen mee om te gaan. Wij als mensen met ADHD kan het niet snel genoeg gaan.. en als het al snel gaat, gaat het nog te langzaam, haha.

Heel veel succes nog en als je vragen hebt of iets kwijt wil.. daar is dit ADHD forum om elkaar te helpen :)
ADHD Manon - Alle Dagen Heel Druk 2 jaar geleden geplaatst
@yvonnecalis inderdaad vervelend om te lezen, gaat het al wat beter dan?

Welke werking heeft Wellbutrin eigenlijk? Is dit net als Ritalin of..
Alfamale ... 3 maanden geleden geplaatst
Wellbutrin=bupropion dus
Bupropion regelt in de hersenen de hoeveelheid noradrenaline (norepinefrine) en dopamine. Deze lichaamseigen stoffen spelen een rol bij emoties en stemmingen.
Artsen schrijven het voor bij rookverslaving, bij depressie en bij ADHD.
reactie op @alfamale:
Coen Olde Bijvank Ze wilden ook dat ik Wellbutrin ging gebruiken, heb het toch niet gedaan. Lees er teveel negatieve ervaringen over.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 August 2016 om 10:44
Aantal lezers 74
Aantal reacties 5