Wellbutrin niet meer genoeg

Laatste reactie 18/04/2019 07:57 door steve
· Markeren als ongelezen
Emile De jager 11 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal ik heb een vraag

Voor mijn ADHD slik ik al jaren Bupropion 300 mg. Hiermee was ik best stabiel maar sinds een tijdje komen mijn ADHD klachten erg terug namelijk erg prikkel gevoelig inpulsief en bemoeizuchtig. Zijn er mensen die dit herkennen en moet ik misschien toch Concerta of Dexamfetamine proberen?
Coen Olde Bijvank 11 maanden geleden geplaatst
@emiledejager​ Bupropium is andere naam voor Wellbutrin? Omdat je als onderwerp schrijft: Wellbutrin niet meer de goede dosis?
reactie op @coenoldebijvank:
Yvonne Calis Welbutrin werd ik erg depressief van. 
10 maanden geleden

Beantwoorden

Mark Lemmers 11 maanden geleden geplaatst
Zou eerst eens kijken of het probleem niet in je situatie kan liggen?

Heb je de laatste tijd niet meer stress dan normaal? En hoe is je stemming?

Het kan goed zijn dat je andere medicatie moet, maar een pilletje is geen wondermiddel. Zou eerst eens kijken of er geen andere oplossingen zijn...
reactie op @marklemmers:
Coen Olde Bijvank vind zo mooi dat je dit schrijft Mark, echt oprecht! 

Omdat ik ook steeds meer inzie bij mijzelf.. dat de omgevingsfactoren een grote rol spelen.. iedereen denkt altijd dat medicatie maar een wondermiddel is (begrijp mij niet verkeerd) maar bij heel veel ADHD-ers zijn er ook andere dingen aan de hand en die schrijft men hier niet..

en dan wel zeggen dat medicatie niet meer werkt etc..  (@emiledejager​ niks persoonlijks en voel je absoluut niet aangevallen.. dit zijn mijn ervaringen naar jaren hier actief mee te doen op het forum) 
11 maanden geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank 10 maanden geleden geplaatst
@emiledejager​ ondertussen al actie ondernomen of gebruik je nog steeds Wellbutrin? 
Emile De jager 10 maanden geleden geplaatst
Hallo Coen

Ik heb nu Dexamfetamine erbij 15 mg per dag en dit werkt tot nu toe erg goed alleen het slapen blijft lastig. 

Groet
steve X 10 maanden geleden geplaatst
Bij mij werkt 15 mg. dex en 300mg. Wellbutrin goed. Tijdens de dag helder en goede nachtrust. Met dex alleen slaap ik slecht waardoor het na een 4 tal dagen niet meer heel goed werkt.... 
reactie op @steven:
Emile De jager Hallo Steve ik gebruik dezelfde doseringen als jou en dat slapen herken ik ook maar hoelang gebruik je de Dex nu?
10 maanden geleden

Beantwoorden

steve X 1.5 jaar Dextro en 3 maanden Welbutrin. Probeer ook elke week 1 of 2 keer geen Dextro te pakken. Toen ik nog geen Welbutrin nam waren die 2 dagen zonder Dextro vrij stresserend. Dextro blijft nog steeds goed werken. Het euforische is veel minder maar de concentratie en rust blijft! 
10 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
steve X 10 maanden geleden geplaatst
Volgens mijn dokter kunnen beiden tegelijk en naar hoe ik me voel is dat blijkbaar ook zo. Bloedonderzoek laten doen en dit was goed.  Dextro is schitterend maar kan zelf van 10mg. niet goed slapen en als ik minder neem is er te weinig effect. Na 5 dagen werkt het ook niet goed meer waardoor ik dan twee dagen stop. Ik heb mijn combinatie alvast gevonden.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 20 March 2019 om 20:09
Aantal lezers 23
Aantal reacties 11