Vriendin met Add

Laatste reactie 21/06/2021 23:33 door JJ
· Markeren als ongelezen
Jeroen De lange 1 maand geleden geplaatst
Hallo ik heet Jeroen en heb had een relatie met een Add ster sinds 2 weken is ze ineens omgeslagen, daarvoor hadden we wel ruzies maar ja dat heeft iedereen wel....
Nu in 2 weken tyd na een beste ruzie waarom ik nu echt kwaad was op der altijd maar uitlokken en dan zeggen je moet niet zo doorzeiken ! Kortom ik ben een persoon die zegt waar het op staat en mijn vriendin eigenlijk niet stil snel paniekerig ik dacht ah ik mag wel x zeggen wat ik er van vind en na 2 dagen draait ze ineens alle woorden om. En dat gebeurt vaker hoe kan dat jongens !!?? Werkt dat echt zo !
En wat me opgevallen is kopieer gedrag haar zus zet der vriend er uit !!! Ik zei toen uit de grap , zal ik ook wel snel moeten !!
En ja hoor.
Ergens is het goed want heb wel eens gehoord heel hard weg rennen !! Bij zo n figuur ze dreigt vaak met zelfdoding , slaat zichzelf echt heel hard in der gezicht, schreeuwt, en alles moet kapot, ik ben wel een type die hard kan reageren dat wel en ik zal idd haar triggeren, het is natuurlijk een 2 strijd herkent iemand zich hierin
Dank je wel alvast
Jeroen De lange 1 maand geleden geplaatst
Ik bedoel eigenlijk kan iemand mij uitleggen wat gebeurt er in het hoofd van zo n persoon ?
Ik las ook van een vrouw die der man heeft Add en zei zegt ik pak weleens de afstandsbediening af want ik word gek elke x een andere zender...... dat herken ik zo reclame en hop gelijk door naar 4 andere series dan weet ik niet meer wat ik zit te kijke. Hoor.... vraag ook gewoon waarom ze doet vind ze weer zeikerig
Daarom kan iemand mij verder helpen
Twijfel echt aan mezelf !!
Minke Zomer 3 weken geleden geplaatst
Hoi jeroen! Ik heb adhd, maar ik denk dat wel meer aan de hand is als je het hebt over dreigen met zelfdoding, jezelf slaan en alles kapot willen maken. (klinkt meer als een persoonlijkheidsstoornis in mijn optiek) Adhders kunnen zeker wel een korter lontje hebben en sneller depressief worden, maar dit is niet standaard. En iedereen is echt anders! Iemands geschiedenis en eventueel trauma's kunnen ook veel invloed hebben op iemand gedrag in een relatie. Ik hoop dat jullie elkaar kunnen steunen als vrienden misschien? Verder klinken dingen als: steeds zappen, wel herkenbaar als adhd, omdat je steeds nieuwe prikkels nodig hebt, en daardoor veel afleiding zoekt.
Demian D 1 week geleden geplaatst
Hoi Jeroen, wat je beschrijft zijn in mijn optiek geen symptonen van Add of adhd. Ik heb dat zelf maar ben half jaar geleden bij mijn vriendin weggegaan omdat zij bijna dezelfde symptonen had die jij nu beschrijft. Was gewoon niet te doen en mijn psycholoog en omgeving hebben me gered want ze had Borderline.
Sterkte en hopelijk heb je hier wat aan.
Groet
Demian
JJ S 3 dagen geleden geplaatst
ADHD en borderline sluiten elkaar helaas zeker niet uit. Integendeel. Relaties met grote ups, hele grote downs en tussendoor altijd op eieren lopen..... Ik weet niet of dat hier het geval is. Maar op basis van wat je beschrijft lijkt het me wel zinvol als iemand eens met een psycholoog gaat praten. Want anders kom je hier niet uit.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 05 May 2021 om 13:38
Aantal lezers 21
Aantal reacties 5