Gezocht: Ouders van oudere kinderen met ADHD (rond de 25 jaar)

Laatste reactie 08/04/2017 21:44 door Silvia
· Markeren als ongelezen
carla de wit 3 jaar geleden geplaatst
Zijn er hier ook ouders die kinderen hebben van rond 28 met adhd en niet meer thuis wonen en eventueel zelf ook kinderen hebben . Zou fijn zijn om daarmee in contact te komen.

Er zijn nameiijk heel weinig praat groepen voor deze leeftijd.
Coen Olde Bijvank 3 jaar geleden geplaatst
Hallo @carladewit aangezien het forum nog aardig nieuw is zijn we nog volop in ontwikkeling! Maar dit is zeker een goede aanvulling.. en hoe zie jij dit voor je? En met welke vragen of eventuele problemen zit je?

Graag hoor ik van jou..
carla de wit 3 jaar geleden geplaatst
Hallo, de problemen waar ik met haar tegen aan loopt zijn ,dat we bijna altijd ruzie hebben ,ik bijna altijd op mijn tenen moet lopen ,voorbeeld ik kan niets op facebook plaatsen als het haar niet bevalt heb ik het gedaan.

Haar hele wereld draait om haar, of ik nu ziek ben of dat het mij allemaal teveel wordt dan is het van haar erger. Van de ene relatie in de andere springen, zo erg jaloers op haar zus zijn dat is zo erg ,veel liegen en het ergste is weinig of geen hulp omdat je als ouder niet weet hoe je kind in elkaar zit en zo kan de lijst veel langer worden.

De vragen waar ik dan mee zit of er nog meer ouders/moeders zijn die in vergelijkbare situatie zitten en hoe die daar mee omgaan en zeker de scheldpartijen die ik een paar keer per week naar me hoofd krijgt, zou fijn zijn om te weten dat er meer ouders erover durven praten. Waar ik ook informeer ik krijg de indruk dat iedereen of een hele boel er niet over willen praten of dat het juist perfect gaat.Het is een beetje chaotisch zoals het hier staat maar ben beter in praten dan schrijven.

Hoop dat er meer mensen zijn . Ik wacht af
Silvia Pronk 2 jaar geleden geplaatst
@carladewit heftig om te lezen allemaal. Gaat het nu al wat beter met jouw dochter en heb je al een groep kunnen vinden met ouders van jong volwassene met ADHD?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 October 2016 om 22:45
Aantal lezers 20
Aantal reacties 4