Voorstellen

Laatste reactie 10/10/2019 03:07 door Amber
· Markeren als ongelezen
Amber De Haas 5 dagen geleden geplaatst
Hallo,

Mijn naam is Amber de Haas, 25 jaar. Ik woon samen met mijn man en zoontje van 1,5 in Wijhe (Overijssel) en ik heb sinds mijn 17e de diagnose adhd.

De afgelopen vier/vijf jaar is mijn leven een rollercoster geweest met extreme UPS en downs. Er is veel gebeurt.

Ik heb vorig jaar een behandeling gevolgd met cgt bij adhd centraal. Fijne begeleiding maar een minder fijne psycholoog.

Op het moment gebruik ik wellbutrin 150 Mg (300 verlaagd ivm suïcide gedachten). Nu geen bijwerkingen meer en ik voel me rustig. Omdat ik op mijn werk niet goed functioneer gebruik ik hiernaast dexamfetamine 2 x 2,5 Mg en daar doe ik her goed op. Methylfenidaat vaak geprobeerd maar de bijwerkingen hiervan zijn te bizar voor woorden.

Waar ik wel heel veel last van heb (en dan vooral van mensen die continue zeggen; je moet echt niet dunner worden hoor), is dat ik geen eetlust heb. Ik eet hooguit 400/500 calorieën op een dag, sta 2 keer op de weegschaal. Voordat ik zwanger was (2017) was ik 73 kilo. Tijdens mijn zwangerschap opgelopen tot 98 (zwangerschapsvergiftiging) en nu weer ik 56 kilo. Niet goed, maar als er mensen zijn die me erbij kunnen helpen; graag!

Verder houd ik van paardrijden, ben ik elke dag mee bezig. En ik zit op voetbal. En mijn beroep is psychiatrisch verpleegkundige.

Oh en ik ben vaak de grappenmaker van de bingo club volgens vriendinnen.
War Hoofd 4 dagen geleden geplaatst
Welkom !
Marc Klover 4 dagen geleden geplaatst
Dat is een bekende bijwerking van de dexamfetamine, gewicht- en eetlust verlies. Helaas is de enige bijwerking waar ik iets aan zou kunnen hebben er dan niet bij mij. Wellicht kan je wat kilo’s van me overnemen?😉
reactie op @marcklover:
Amber De Haas Je zou kunnen proberen om telepatisch wat kilo’s naar me toe te sturen;) bedankt voor je reactie
4 dagen geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 October 2019 om 12:40
Aantal lezers 13
Aantal reacties 4