Voorstellen

Laatste reactie 24/01/2019 16:06 door Coen
· Markeren als ongelezen
Dolly Buijs 5 maanden geleden geplaatst
Hoi ik ben Dolly 51 jaar, heel veel kenmerken van ADHD niet gediagnosticeerd. 3 Kinderen waarvan 2 ook met ADHD, 1 daarvan verslaafd geraakt, inmiddels aan het afkicken. Ben alleenstaande moeder. Ik ervaar ADHD meestal als positief. Soms niet dan ben ik te impulsief of wil ik alles en kom ik mezelf tegen of in tijdnood of ik ben savonds afgebrand haha. Maar door mijn positivteit en enthousiasme heb ik er weinig last van. Wel vorig jaar in een soort van burn out gekomen waardoor ik bewust werd van het feit dat ik af en toe echt even op de rem mag en moet trappen. Ik deed ook dingen die totaal niet bij me pasten zoals werk bijvoorbeeld. Inmiddels ander werk en een opleiding tot kindercoach en ADHD coach gevolgd en afgemaakt (jaja haha) ook diverse ontspanningsmassages cursussen gevolgd. Ik heb nu mijn eigen coach praktijk en massage ruimte. Dit is echt mijn passie en ik sta nu rustiger in het leven omdat ik doe wat bij mij past en ik af en toe mijn rust pak. Ik zie mijzelf als ervaringsdeskundige en wil mijn ervaring en kennis in zetten om mensen met ADHD te helpen om alle kwaliteiten die ze bezitten (want ADHD heeft zeker zijn mooie kanten) te benutten. Er bewust van te worden te doen wat bij jou past en daardoor meer rust te krijgen in je leven. Te kijken naar wat voor jou werkt en daar op te focussen in plaats van te blijven doen wat niet bij je past en wat niet werkt. ADHD is (kan) fantastisch zijn toch? Lieve vrolijke groet Dolly
🔥 Coen Olde Bijvank 5 maanden geleden geplaatst
Welkom Dolly, leuk dat je lid bent geworden van het ADHDblog community.

Echt respect voor jou als alleenstaande moeder en twee kinderen met ADHD waarvan 1-tje verslaafd was/is? Waaraan en hoe oud zijn ze als ik vragen mag?

een opleiding tot kindercoach en ADHD coach gevolgd en afgemaakt (jaja haha) ook diverse ontspanningsmassages cursussen gevolgd. Ik heb nu mijn eigen coach praktijk en massage ruimte.


Echt super knap.. gewoon geloven in jezelf en vooral DOEN..

Leuk om te lezen en geeft motivatie en inspiratie voor mij en anderen.. 

Mag ik vragen welke certificaten je hebt?

Mocht je je zelf willen aanbieden als ADHD coach via het ADHDblog platform.. dat kan.. en wil ik je vragen een email te sturen naar info@adhdblog.nl alvast bedankt.

Niks moet, alles mag!

Groeten, Coen
 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 January 2019 om 10:54
Aantal lezers 13
Aantal reacties 2