Voorstellen :)

Laatste reactie 12/01/2019 22:24 door Sara
· Markeren als ongelezen
Sara Br 5 maanden geleden geplaatst
Ik ben Sara, ADHD'er, 30 jaar. Getrouwd met een ADD'er (leuk leuk) en (nog) geen kids. Nu al meer dan 10 jaar diagnose ADHD, maar loop nog steeds wel tegen dingen aan helaas. Het gaat niet echt over natuurlijk :) Ik slik medicijnen, anders ben ik een labiel wezen en pieker ik me kapot. Helaas helpen mijn medicijnen niet tegen de concentratieproblemen. Voel me vaak schuldig dat ik 'niet genoeg' doe en snel afgeleid ben.
Ohja, ik werk ook, al heel wat jaartjes op de communicatieafdeling van een stichting. Mag aardig wat op reis, dus dat maakt het werk leuk. Hobbies vind ik lastig, ook daarin zou ik meer willen dan ik nu doe. Heb er vaak de concentratie of het vermogen om te beginnen niet voor.
Ik hoop wat te leren van anderen hier en mn ervaringen ook te delen.
Naomi - 5 maanden geleden geplaatst
Hoihoi, jammer dat de  medicatie niet helpt bij de concentratie problemen. Ik merk gelukkig dat mijn medicatie hier mij wel in help. Concentratie is wel een beetje te trainen maar perfect gaat het niet worden natuurlijk. 
Wat voor Hobby zou je graag doen?
Joselyne J 5 maanden geleden geplaatst
Welkom Sara!
Sara Br 5 maanden geleden geplaatst
Ik zou graag iets van meubeltjes opknappen doen ofzo. Ik ben wel af en toe creatief bezig als ik er de rust voor vind, maar zou dat veel vaker willen. Ik schaf vaak dingen aan/maak plannen, maar doe er dan uiteindelijk niks mee. Of ik ben bang dat het mislukt, of weet niet waar te beginnen. Als ik ergens begin komt er soms trouwens ineens wel wat leuks uit hoor.
Ik dans trouwens ook, heeeeerlijk om even alleen met je lijf bezig te zijn.
Hoe heb jij je concentratie getraind Naomi? Ik slik trouwens Venlafaxine, een antidepresivum, vooral voor mn angsten en emoties, ritalin heb ik ooit wel eens geprobeerd, maar die rebound vond ik zo vreselijk dat ik het niet volhield.
Mathieu, doe jij nu dan alleen maar dingen die je interesseren? Ik zit soms te denken dat ik werk moet zoeken wat meer impulsen geeft, zodat ik minder moeilijk mee kan komen.
reactie op @sara:
Sara Br Wow, zoooo herkenbaar Mathieu, dat telkens verspringen van interesses, perfectionisme etc. Lekker handig he, dat ADHD?  Ik denk dat ik vaak gewoon in de stemming moet zijn voor creabea, dan lukt het wel, lekker hyperfocussen.
Ik had de laatste dagen trouwens wel weer veel te doen op mijn werk, dus dan vind ik mn werk ineens weer supergeweldig...hebben jullie dat nou ook, dat je het ene moment iets saai vind, en het andere moment weer supergeweldig? Das echt irritant, dan weet je toch niet wat je echt vind?
5 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 January 2019 om 18:18
Aantal lezers 18
Aantal reacties 5