Voetbal Spandoek van Go Ahead Eagles wint wedstrijd 60 jaar Eredivisie. Het spandoek van Sfeerteam ADHD is uitgeroepen tot het mooiste spandoek ter ere van 60 jarig bestaan Eredivisie. Met deze fantastische prijs is ook nog een bedrag van 15.000 euro gemoeid, te besteden aan nieuwe (ADHD) sfeeracties. Dit bedrag zal bij de eerst volgende thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles uitgereikt worden aan het Sfeerteam.

Aan supporters(verenigingen) van Eredivisie clubs is gevraagd om in het kader van 60 jaar Eredivisie een spandoek te maken met de mooiste momenten van hun club in de geschiedenis van de Eredivisie.

Uiteindelijk werd het spandoek van Go Ahead in een online verkiezing uitgeroepen tot het mooiste spandoek. Thema van het spandoek is de onvoorwaardelijke clubliefde van de supporters aan de club, ongeacht de divisie waarin de club speelt. Afgelopen seizoen promoveerde Go Ahead nog van de Jupiler League naar de Eredivisie. Sfeerteam Active DieHards Deventer van Go Ahead Eagles reageert als volgt: “Wij zijn ontzettend blij dat we deze prijs hebben gewonnen. We kunnen het geld goed gebruiken voor volgende mooie sfeeracties, maar dit is vooralsnog de kroon op ons ruim 11-jarig bestaan”.

Go Ahead Eagles feliciteert Sfeerteam ADHD mede namens de spelers en staf van harte met deze mooie en verdiende prijs. Sinds jaar en dag geeft het Sfeerteam zowel de spelers als de fans een extra boost met mooie, spectaculaire en verrassende sfeeracties.