uitgestelde levering

Laatste reactie 27/03/2021 17:35 door hans
· Markeren als ongelezen
Karlos van Kampen 1 maand geleden geplaatst
Hallo allemaal.  Vanwege mijn varende hobbie ben ik niet veel online.  Nu is er wel iets wat ik kwijt moet.
Ik heb al een tijdje de dex amfetamine. Mijn dosering zit op 90 mg per dag.   Voor mij is dit niet eens enorm merkbaar.   Wel is mijn focus beter, en eigenlijk geen last van bijwerkingen oid.  
Mijn probleem is nu dat ik van de apotheek te horen kreeg dat mijn huidige dex van Tentin voorlopig niet leverbaar is. Voor een alternatief moet ik maar naar de GGZ.  Lekker makkelijk terwijl ik zomaar zonder zit.   Dit is qua opgeruimdheid in huis en hoofd wel merkbaar.
Ik ben tijdelijk overgestapt naar methyl, maar deze wil ik eigenlijk niet.   De apotheker vertelde me dat er een medicijn van Elvanse was wat redelijk nieuw is.  Heeft iemand hier ervaring mee? En kan dit via de huisarts of moet ik wel naar ggz?
hans v 1 maand geleden geplaatst
Hey Karlos

Ik heb lisdexamfetamine dat is die van elvanse die je bedoeld waarschijnlijk. Gaat tot 70mg en heb ik via de huisarts gekregen. Deze werken best goed een pillletje zou 13 uur mee moeten gaan en heeft dus een langzame afgifte. 70mg lisdexamfetamine is niet gelijk aan 70 mg dexamfetamine, maar ik weet niet precies hoe dat zit, misschien iets om na te vragen bij de huisarts.

gr Hans
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 27 March 2021 om 15:37
Aantal lezers 12
Aantal reacties 2