Tentin dexamfetamine

Laatste reactie 27/02/2021 19:54 door Juno
· Markeren als ongelezen
S. Anoniem 1 maand geleden geplaatst
Ik heb sinds een dik jaar last van vermoeidheidsklachten. Ik ben hiervoor naar de dokter gegaan en zij heeft me doorgestuurd naar een psychiater. De vermoeidheid kwam van mijn ADHD af. Ik had toen het middel Methylfenidaat en de werking was prima. Ik kreeg er op een gegeven moment energie van en de focus had ik uiteraard. Wanneer het middel was uitgewerkt kwam ik in een dip terecht en werd ik heel moe. In het weekend pakte ik het nooit en hierdoor was ik in het weekend 24/7 moe. Op maandagmorgen pakte ik het middel weer en toen kreeg ik weer energie en focus.

Enfin, inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik verschillende medicijnen gekregen om te proberen. Hier zat ook anti depressiva bij.
Uiteindelijk ben ik gestopt wanneer ik het middel Tentin dexamfetamine kreeg voorgeschreven. Ik heb de verschillende medicijnen ook in het weekend doorgeslikt. Met het laatste middel ben ik nu ook gestopt. Ik werd weer heel moe en ik kreeg hartkloppingen en pijn om mijn borst. Het lijkt alsof mijn lichaam de medicijnen de eerste weken goed oppakt en dat ik weer energie krijg. Wanneer ik vervolgens verder ben dan krijg ik weer de vermoeidheidsklachten. Ik heb voor mezelf beslist dat ik nu even stop met alle medicijnen. Echter krijg ik een tinteling gevoel in mijn kuiten en ook de moeheidsklachten komen weer terug (dit is raar aangezien ik ADHD heb en dus energie moet hebben). Dus ik vroeg me af of iemand hier ervaring mee heeft en hoelang dat het duurt wanneer alles uit je lichaam is en ik dan weer energie ga krijge
Juno . 1 maand geleden geplaatst
je kan de bijwerkingen van tentin melden bij: www.lareb.nl 


Bij mij duurde het 3 dagen om 'af te kicken' van dex. 
Maar daarna was ik alsnog heel moe, omdat mijn hoofd nogal een chaos is zonder. 

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 February 2021 om 12:08
Aantal lezers 9
Aantal reacties 2