te lage dosis?

Laatste reactie 17/08/2017 15:44 door Yuri
· Markeren als ongelezen
Gineke Beelen 2 jaar geleden geplaatst
Inmiddels ben ik met methylfenidaat begonnen vandaag. Alleen ik voelde bijna niks, ik nam het om 8:15 in en voelde mij van 9 tot 10 even energiek en gefocust maar merkte dat ik om 11 uur heel erg suf werd. Toen ik het s'middags weer innam voelde ik helemaal niks, alleen de nadelen zoals een droge mond en hoofdpijn en was weer vermoeid als het was uitgewerkt. Ik slik 2x 5 milligram op een dag. Is dit te weinig? Ik spreek a.s. Maandag de psychiater weer. Moet ik het even aankijken of de psychiater even bellen of de dosis omhoog kan? Het zou ook kunnen zijn dat mijn lichaam er gewoon aan moet wennen. Ik hoor graag jullie feedback hierover. :)

Gineke
Rafael Schelhaas 2 jaar geleden geplaatst
Hoi Gineke, ik zou gewoon bellen. Vragen kan nooit kwaad. Verder over de werking van de medicijnen kan ik je niet helpen want ik slik dat niet. Fijne dag nog! :)
Yuri Berg 2 jaar geleden geplaatst
Ik ben ook recent begonnen. Zit met de kortwerkende variant van Methylfenidaat op 30mg. En merk hier eerlijk gezegd nog niet echt iets van. Het verschilt gewoon per persoon. Er is me wel verteld dat 150mg in één dag wel de max is.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 15 August 2017 om 22:41
Aantal lezers 18
Aantal reacties 3