Succesvol studeren met ADHD?

Laatste reactie 14/05/2017 07:45 door Coen
· Markeren als ongelezen
Coen Olde Bijvank 3 jaar geleden geplaatst
De Studeren met ADHD pdf is geschreven door begeleidleren Nederland. Het is bedoeld voor mensen met ADHD en die graag een opleiding willen gaan volgen. De ervaringen in ebook studeren met ADHD zijn geschreven door studenten met de diagnose adhd, medewerkers uit het onderwijs en mensen van de GGZ. Daarnaast is het ook relevant voor studentbegeleiders.

In de bijlage kun je studeren met ADHD downloaden.
Robin van den Assem 3 jaar geleden geplaatst
Bedankt heb hem gelijk opgeslagen op de laptop. Kan ik het van de week rustig is doorlezen. Coen wat doe je het toch ontzettend mooi allemaal met deze site en alles wat je er mee bereikt hebt. Zit op het moment er redelijk doorheen met al me ADHD symptomen maar als ik de leuke en mooie dingen op facebook tegen kom en ga lezen dan krijg ik weer goede moed. Het is zo fijn dat dit bestaat want kan niet uitleggen hoeveel steun ik aan sommige dingen heb. Heb vorige week het boek ADHD hoe haal je het uit je hoofd gekregen en hoop echt dat door deze positieve benadering niet elke keer tegen mezelf aan loop en beter kan omgaan met dingen. Bedankt voor je positiviteit!
reactie op @robinvandenassem:
Coen Olde Bijvank Hallo @robinvandenassem goed bezig!

Bedankt voor je leuke en positieve reactie.

Mooi dat je door dit ADHD forum wijzer wordt en je beter voelt. Ik denk dat je een goede aankoop hebt gedaan "ADHD, hoe haal je het in je hoofd"

Als je vragen hebt of het even niet meer zitten.. ga na het forum en brandlos.. wil samen met anderen lotgenoten zoveel mogelijk mensen helpen!
3 jaar geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank 3 jaar geleden geplaatst
Voor de mensen die het leuk vinden.. heeft @ingevanwestenbrugge2 een paar dagen terug een ervaring geschreven over werken, leren en ADHD en of deze combinaties samengaan.

Je de blog lezen op de volgende pagina: https://adhdblog.nl/adhd-studeren-en-werken/

Als mensen nog meer tips of ervaringen hebben over ADHD, werken en leren...?

Laat dan zeker even een reactie achter.
Coen Olde Bijvank 3 jaar geleden geplaatst
Enkelen reacties die we nog hebben ontvangen via Facebook:

Euh bij mij werkt dat anders... Wil echt verder leren, maar mijn baan kost voor mij veel energie.. Heb ook geen back-up, woon alleen.. Vind het dan toch heel lastig om verder met mijn 'studie' te gaan.. Daarnaast naast fulltime werken, heb ik een 1 jarige opleiding gedaan, met succes afgerond en daarna mede door andere oorzaken in een burn-out terecht gekomen.. ik weet dat mijn werk mij energie kost, maar het betaalt wel de rekeningen.. Verdere studie probeer ik wel, maar kost nu moeite..


Hier ook werken en 3 jarige opleiding en 3 kleine kinderen. Burn-out en depressie gehad. Met hulp van rilatine lukt het allemaal beter.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 May 2017 om 18:42
Aantal lezers 16
Aantal reacties 5