Stuiterbal

Laatste reactie 14/02/2019 07:33 door Coen
· Markeren als ongelezen
Marissa Matton 1 jaar geleden geplaatst
Hey iedereen, ik ben een vrouwelijke stuiterbal van 49 jaar.Ik heb de diagnose van als ik 37 jaar ben , daar kwam duidelijk uit dat ik nogal ernstig ADHD heb 😏😏.
Soms moeilijk om mee te leven , niet iedereen neemt je zoals je bent en het impulsieve en continu wapperen met de benen als ik moet stil zitten zijn voor de meeste mensen enorm irriterend. Jammer genoeg is dat mijn manier waarop ik me het beste kan concentreren. Al dikwijls geprobeerd om het wapperen te laten maar na vijf min is mijn concentratie zo weer weg , en ben ik in mijn hoofd al lang met andere dingen bezig. Ik krijg alleen maar rust in mijn hoofd door meds te nemen , ik neem Relatine 30 Mg MR goed voor toch zeven uur max per dag. Ik probeer ook niet meer te nemen , neuroloog raad wel aan om iets meer te nemen maar hou deze boot vooral nog af. Omdat ik soms zo hyperdepiep loop kan ik soms wel eens nu en dan ontploffen , maar dat hoort er nu eenmaal bij. Mijn man heeft het er soms moeilijk mee dat ik flink kan stuiteren ondanks de meds. Maar na dertien jaar samen zijn overstijgt de liefde alles, hij is mijn ganse leven , mijn toeverlaat , mijn alles. Zou nu genoeg over mij , ik ga hier eens verder op verkenning wat deze blog allemaal voorsteld. 😀😀😀😀😀
Bertjan van Eijsden 1 jaar geleden geplaatst
welkom stuiterbal 😜
stuiter maar lekker verder op deze blog.
Andries McQueen 1 jaar geleden geplaatst
Haha! Welkom! Zin in een wedstrijdje? :-) 
reactie op @andriesb:
Marissa Matton Altijd hoor 🤣🤣🤣
1 jaar geleden

Beantwoorden

Soesje W. 1 jaar geleden geplaatst
Welkom hier!! Stuiter maar lekker door het forum heen. Veel plezier!
Coen Olde Bijvank 1 jaar geleden geplaatst
Welkom Stuiterbal! Leuk dat je lid bent geworden en je zit hier op de goede plek!

Fijn, dat je je man zo ziet.. mijn vrouw is mij ook alles.. zonder haar was ik nog niet zover gekomen als waar ik nu ben!!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 February 2019 om 05:34
Aantal lezers 11
Aantal reacties 6