Strattera

Laatste reactie 09/04/2019 22:58 door John
· Markeren als ongelezen
Marga Janssons 5 maanden geleden geplaatst
Hallo,

Graag zou ik wat ervaringen willen weten over gebruik van Strattera...
mijn dochter (24jaar) gebruikte Concerta, werkte perfect behalve voor haar blaas, ze kreeg enorme aandrang tot plassen. Helaas hierdoor moeten stoppen met de concerta.
Nu gebruikt ze methylfenidaat, maar heeft ze en aandrang tot plassen en de medicatie werkt niet goed voor haar ADD.
Kan zo weinig vinden over de Straterra..
🔥 Coen Olde Bijvank 5 maanden geleden geplaatst
Hallo Marga, 

het Strattera medicijn wordt over het algemeen weinig gebruik bij kinderen en / of volwassenen met ADHD.. zonde en jammer dat Concerta vervelend reageerde op haar blaas.. 

wellicht heb je nog wat aan de volgende topics
ervaringen Strattera
https://forum.adhdblog.nl/conversations/heftige-bijwerking-strattera https://forum.adhdblog.nl/conversations/ervaringen-met-strattera

en helemaal geen medicatie is geen optie?
Neel A 5 maanden geleden geplaatst
Hallo, ik ben in november begonnen met Strattera en stilaan de Rilatine afgebouwd omdat ik er te afhankelijk van was. Mijn dosis begon met 25 mg, ging snel naar 40 mg en 80 mg, en sinds een maand neem ik 100 mg. Ik voel iets, maar Rilatine voor mij is krachtiger.
Met Strattera heb ik een kort lontje, heb veel uitstelgedrag, begin met 5 dingen en werk de helft er maar van af, er is constante onrust en een ongedurigheid. Ben steeds op zoek naar iets. In overleg met de psychiater hou ik nog even vol, samen met een lage dosis Rilatine. Dan een week Strattera zonder Rilatine en dan evaluatie. Maar ik vrees dat ik terug ga overschakelen op Rilatine, dat is het ideale medicament voor me.

Als er nog mensen zijn met Strattera ervaringen, dan hoor ik het graag!

Groetjes
Marga Janssons 5 maanden geleden geplaatst
Bedankt voor je reactie Kathleen!

Onze dochter gebruikt nu net een week de 40 Mg, ze begint vandaag met de 80 Mg. Hiervoor slikte ze de dexamfetamine, deze bracht haar weer helemaal terug onderaan de ladder.
Ze is begonnen met concerta, dit werkte voor haar ADD perfect! Helaas veel blaasproblemen, dus hiermee moeten stoppen.

Dus voor jou doet de Strattera niet alles? Je gebruikt hierbij nog rilatine voor de extra boost? Onze dochter merkt nu nog niet veel van de Strattera.. het blijft lastig voor haar om overzicht te houden, dus nog teveel chaos in haar hoofd.

De rilatine is neem ik aan ritalin?
Neel A 5 maanden geleden geplaatst
Dag Marga,

Ik hoop dat je dochter de juiste medicatie vindt!
Ik neem nu even rilatine (in België) ter ondersteuning. Ik heb een tijdje geleden enkel Strattera genomen en dat was een ramp. Binnen een week moet ik het enkel met strattera doen, maar daar ben ik bang voor. Dan naar de Psychiater voor evaluatie. Maar ik wil terug overschakelen naar Rilatine, daar ben ik zéér goed mee.

Groetjes,
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 January 2019 om 14:38
Aantal lezers 23
Aantal reacties 5