Samen ADHD

Laatste reactie 30/07/2019 14:40 door Coen
· Markeren als ongelezen
Kim ... 1 jaar geleden geplaatst
Sinds paar wkn heb k leuke jongen leren kennen... maar hij heeft ook ADHD!
Moet zeggen dat hij me heel goed begrijpt en k hem. Maar hebben jullie ervaringen met relaties dat je beide ADHD hebt en kan dat slagen?
Linda Alexandra 1 jaar geleden geplaatst
Hoeft geen probleem te zijn. Het gaat ten slotte om de persoon en de klik die je met elkaar hebt. Je kunt elkaar vaak juist goed begrijpen. Dit is een beetje afhankelijk van wat voor vorm ADHD jullie hebben. 
John Dex 1 jaar geleden geplaatst
Precies wat Linda ook al zij 
Je kan elkaar steunen als de klik goed is maar je kan elkaar ook steeds tegenwerken ligt er veel aan hoe jullie persoonlijkheid is net als bij iedere relatie het geval is denk ik.

Veel geluk samen! 
War Hoofd 1 jaar geleden geplaatst
Kan hoor. Ik denk dat sommige partners eigenlijk ook....maar de diagnose niet hebben .
Fijn is dat je je er allebei van bewust bent en als je geleerd hebt er ieder voor zichzelf rekening mee te houden dan is er geen reden waardoor het nievzou gaan. 
Als je er allebei een potje van maakt, dan niet maar dat is met mensen zonder ADHD ook zo.  Een beetje druk samen misschien maar ach....
Miriam R. 1 jaar geleden geplaatst
Al helemaal als jullie dezelfde problematiek hebben kan het heel fijn zijn om iemand te hebben die in zijn hoofd echt hetzelfde kan ervaren op het moment dat je last hebt van je adhd. Ik denk dat dit jullie relatie zelfs sterker kan maken. Wel moet je uitkijken dat jullie elkaars adhd niet moeten gaan versterken doordat jullie bijvoorbeeld allebei alles uitstellen. Zolang je daarop let denk ik dat jullie elkaar alleen maar kunnen helpen en het zeker niet in de weg van de relatie zal staan. 
Coen Olde Bijvank 1 jaar geleden geplaatst
Wat leuk dat jullie beide ADHD hebben. Ik denk juist heel goed dat het kan slagen omdat jullie elkaar heel goed begrijpen.. daar heb ik met mijn vrouw nog wel eens 'last' van, haha.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 July 2019 om 10:47
Aantal lezers 31
Aantal reacties 6