Ritalin kopen zonder ADHD diagnose?

Laatste reactie 28/11/2021 16:58 door frenna
· Markeren als ongelezen
Matilde Madelief 2 jaar geleden geplaatst
Kan ik ook Ritalin kopen zonder dat ik de diagnose ADHD heb? Ik twijfel of ik ADHD heb en wil liever geen stempel maar wil wel graag Ritalin proberen. Iemand een tip waar ik Ritalin kan kopen?

Beste antwoord — gekozen door Coen Olde Bijvank
Coen Olde Bijvank 10 maanden geleden geplaatst
Ritalin kopen verboden in Nederland

Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (PDF)

John Dex 2 jaar geleden geplaatst
Zonder officiële diagnose kan dat wel.
Ik kreeg het meteen mee zonder officiële diagnose maar mijn huisarts was er wel van overtuigd dat ik ADD zou hebben.
Dit zal per huisarts anders zijn.

Maar zonder huisarts of psychiater zal je nergens via de legale weg aan Ritalin kunnen komen.

Daarbij is het zoizo verstandig om eerst te kijken of je wel ADHD hebt in plaats van zomaar medicatie te slikken.
reactie op @johndex:
Matilde Madelief Fijn dat ik dus niet perse een diagnose nodig heb om Ritalin te nemen, hopen dat mijn huisarts er ook zo over denkt. Ritalin kopen op legale manier gaat dus niet? Dan zullen we daar verder geen moeite voor doen. Bedankt John.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank 2 jaar geleden geplaatst
Ritalin kopen zonder diagnose moet je niet willen. Maar goed wie ben ik? Ik hou je niet tegen maar lijkt mij niet verstandig.
Coen Olde Bijvank 2 jaar geleden geplaatst
Je kunt toch ook op ADHD laten testen en dit niet aan de buitenwereld vertellen, heeft het meerwaarde? 

En wanneer je de diagnose ADHD hebt, kun je beginnen met Ritalin en dit hoef je dan ook niet ergens illegaal te kopen.
thamara leuenberger 2 jaar geleden geplaatst
Ik denk dat als je het in de bibliotheek in een studenten stad vraagt aan 10 mensen dat je dan van gemakkelijk 6 een pilletje kunt krijgen. De grote vraag is alleen wil je dat? Het is sowieso niet legaal te koop aangezien het onder de opiumwet valt dacht ik samen met drugs als xtc. Ik heb een stukje geschreven over mijn “stempelboekje” zoals ik hem noem en begrijp erg goed dat je er geen stempel op wilt plakken. Ik vraag me dan alleen af waarom je wel de medicatie wilt?
De buiten wereld hoeft er inderdaad niets vanaf te weten en ook bedrijven en andere instanties mogen hier volgens mij niet naar vragen omdat het in je medisch dossier staat en je dokter geheimhoudingsplicht heeft. Vaak willen mensen het weten zodat ze duidelijkheid hebben voor zichzelf en daarmee dus medicatie kunnen nemen voor iets waarvan ze weten dat het voor hun lichaam geschikt is.
Hoe dan ook zou ik het niet illegaal kopen, net zoals met andere drugs weet je toch nooit 100% zeker of het wel is wat ze zeggen dat het is.
Roderick M 2 jaar geleden geplaatst
Treurig dat er op deze manier misbruik wordt gemaakt van het Ritalin medicijn.
Ritalin kopen zonder diagnose.. de wereld draait letterlijk door.
Straks komt er nog verbod om Ritalin omdat er mensen misbruik van maken, jammer hoor.
Gewoon ADHD test laten doen en niet zomaar gebruiken omdat iedereen dat doet. 
Joëlle Ubink 2 jaar geleden geplaatst
Dat kun je.

Ik zou het zelf afraden om te doen gezien je jezelf blauw betaald voor zwarte markt prijzen en maar moet hopen dat het ook werkelijk waar het middel is. Naast mogelijkheden op bedrog, en dan kun je niet naar de politie.
reactie op @jolleubink:
Coen Olde Bijvank @jolleubink en zo is het, bedankt voor je goede reactie. Gr Coen
1 jaar geleden

Beantwoorden

Berdien os 2 jaar geleden geplaatst
Gewoon niet doen.

Ritalin kopen via de illegale weg geeft ook weer wantrouwen voor de legale verkoop via de apotheek.

Straffen die handel voor diegene die wel Ritalin koopt op de zwarte markt.
reactie op @berdienos:
Coen Olde Bijvank Helemaal eens, illegaal medicijngebruik zou gestraft moeten worden met boetes.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank 1 jaar geleden geplaatst
geen Ritalin medicatie zonder ADHD diagnose
https://mediator.zonmw.nl/mediator-40/geen-ritalin-recept-zonder-goede-diagnostiek/
Sandra Sew 1 jaar geleden geplaatst
Stuur mij maar een bericht 
reactie op @sandrasew:
Lizzy De haan Graag
1 maand geleden

Beantwoorden

frenna nijbo kun jij mij een bericht sturen? ik wil graag iets kopen
1 week geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Jane Doe 1 jaar geleden geplaatst
Heb je al gevonden?
L V 1 jaar geleden geplaatst
Waarom wil je geen stempel? Vind je het lastig?  Ben je bang dat mensen je anders gaan behandelen? 
Persoonlijk ben ik juist heel blij met de diagnose, nu vallen er zoveel puzzelstukjes op hun plaats.

En het fijne van de diagnose is dat je het juiste medicijn kan krijgen. misschien is ritalin wel helemaal niet geschikt voor jou. Ik wil je geen richting opduwen, maar denk er maar eens over na wat de voordelen kunnen zijn als je het wel zeker weet.

succes met het uitpuzzelen.
* Edit: ik zie dat het een oud bericht is en ben benieuwd of je hier nog bent en wat je uiteindelijk gekozen hebt.
1984 Heem 10 maanden geleden geplaatst
Ik vond het wel fijn de diagnose te hebben het verklaard zoveel ellende uit je jeugd.
En als je het niet hebt zou ik niet zomaar ritalin gaan slikken, het is geen vitamine pil.
En ik zou als je het niet wilt gewoon tegen niemand verkondigen dat je adhd/add hebt.
Ron J 5 maanden geleden geplaatst
Ritalin was voor mij een complete ramp, ongeacht de dosis, nerveus en paniekerig gevoel.
Pip Verhofstad 5 maanden geleden geplaatst
ik ben nog steeds niet gediagnostiseerd.ben 52 jaar en ben al vanaf mijn 38ste aan het klooien,
Nu weer als "test" ritalin. Ik word er doodmoe van , maar heb slaapmedicatie nodig om te kunnen slapen, omdat ik na 16:00 niks meer mag nemen. alternatieven?
Anna H 4 maanden geleden geplaatst
Je koopt het meestal van een adhd patient die het zelf " niet nodig heeft" en doorverkoopt - dit is gevaarlijk want het is niet jouw naam op dat pakje medicijnen. De bijwerkingen zijn serieus en kunnen trouwens enorm averechtse effecten hebben als je geen ADHD blijkt te hebben!

Weet je wel dat er eigenlijk speed in zit (dex), of soortgelijk (methylfenidaat), en dat dit heel gevaarlijk kan zijn voor je gezondheid als je er onverantwoordelijk mee omgaat, en dan ga je ook niet aan je dokter vertellen dat je het genomen hebt waarschijnlijk, omdat je dat illegaal gedaan hebt. Bovendien betaal je soms wel 50 euro voor een pakje wat je met een recept gratis bij de apotheek ophaalt, met op advies van een professionele arts jouw persoonlijke dosering en instructies erbij. Ik weet niet hoe oud je bent, maar, ben je jong, dan vinden je ouders dit anders echt niet leuk, en ben je oud, dan zou het simpelweg gewoon echt niet zo een slimme move zijn. Ik heb zelf net bijna een jaar gewacht op het begin van de behandeling, maar heb van de week dan eindelijk dat doosje met mijn naam erop. Het was het wachten waard.

Voor de mensen die denken dat methylfenidaat niet werkt; dat is ook de bedoeling; dat je het gevoel hebt dat je geen medicatie genomen hebt, maar dat je het wel merkt als je het niet neemt hoeveel moeilijker alles dan gaat. Echt, een hogere dosering zorgt niet altijd automatisch voor een betere werking van een middel; en de bijwerkingen zullen hoe dan ook groter worden omdat dat logisch is, en met iets dat je sowieso al 5x per dag moet nemen, zou ik daar maar niet mee spelen. Ik denk dat alle verhalen van de mensen op deze pagina bij elkaar je wel een voldoende duidelijk beeld gegeven moet hebben om een verantwoordelijke keuze te kunnen maken :)

Nog even een oppepper: gefeliciteerd met je ADHD - het is eigenlijk gewoon een kleine handicap met een stofje in ons brein (kom op als je 1,50 meter bent ga je ook niet professioneel basketballer worden t0ch haha), en dat is met een pil potentieel op te lossen voor een verbetering van de problemen. Waarom zou je je voor iets schamen, (en ook nog eens persoonlijk lijden terwijl degenen die jou stigmatiseren daar geen last van hebben; lekker eerlijk dan haha), waar je zelf niets aan kan doen? Als mensen dit niet begrijpen zijn zij toch ook ergens een beetje gehandicapt; en, als wij als ADHD-ers niet beginnen met het opheffen van het stigma, dan gebeurt het ook nooit, toch!!

Wees er trots op, want herinner, dat je valkuil ook altijd je sterkste kracht kan zijn. Als we ons wel leren te focussen dan kunnen we dat vaak namelijk veel beter, blijkt, dan mensen zonder ADHD. Denk maar eens aan iets wat je vet leuk vindt om te doen. Ooit moeite mee gehad om dat vol te houden...? ADHD past gewoon niet zo goed bij de snelle maatschappij die ontstaan is, maar dat betekent echt niet dat wij ons daar dusdanig op aan moeten passen zodat we er niet eens hardop voor uit durven te komen wat we zijn. Moet ik me nu gaan zitten schamen omdat ik te uitgebreid antwoord..? Nee, toch? Degenen die een stigma over jou hebben, hebben zelf een afweermechanisme aan staan, en als jij daarboven kunt staan zul je merken dat het ook veel makkelijker geaccepteerd wordt. Ik maak er zelf vaak veel grappen over, en vertel het meestal ook vrij snel aan mensen; dat breekt het ijs en geeft hen ook de kans om mij op een oprechte manier te kunnen begrijpen. Own it! :p

Kortom; ik wens je heel veel succes met alles, en ik zou als ik jou was gewoon eens een diagnose laten stellen, om mee te beginnen, dan kun je altijd nog kijken of je daar behandeling voor wilt nastreven of niet. En ook daar kun je elk moment mee ophouden, lijkt me ook, dus hopelijk ben je wat minder bang en lukt het om weer van het leven te gaan genieten!

Hi - I have ADHD - what is your super power? :) :D


xxx Astrii

PS, ik zelf word volgende week 32, en heb de diagnose sinds een paar maanden.

PPS, Ik zag wel dat het een post van vorig jaar is, maar ik denk dat deze vraag, en daarmee ook het antwoord, altijd relevant zal zijn, en besloot daarom toch gewoon te reageren, voor iedereen. Ik hoop dat je inmiddels al wat verder bent in je zoektocht, en ben benieuwd hoe dat is gegaan..!
mann spence 3 maanden geleden geplaatst
Koop Adderall, Ritalin, Dexedrine en meer pillen online

Neem contact met ons op: onlinedrugsuppliers247@gmail.com


We bieden een breed scala aan producten van de beste laboratoria ter wereld. Al onze producten zijn 100% echte certificaten en kunnen lokaal en internationaal worden geleverd. Wij hechten met de 100% garantie van onze keuze veel belang en veiligheid aan de levering en kwaliteit van de dienstverlening. Betrouwbaarheid, kwaliteit en klanten, productveiligheid zijn onze doelen. Koop nu en bied alleen kortingen aan tegen normale prijzen! Ten koste van het volgen van onze klanten zodra uw producten zijn geregistreerd, zodat ze het pakket online kunnen volgen en de huidige locatie van uw pakket weten totdat het het afleveradres bereikt. Onze producten variëren van 98 tot 99% zuiverheid.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 31 August 2019 om 11:55
Aantal lezers 132
Aantal reacties 24