Q96

Laatste reactie 18/11/2017 08:36 door Tonny
· Markeren als ongelezen
Lucinda Boksem-Reekers 11 maanden geleden geplaatst
Hallo. Mijn zoon van 9 heeft add/adhd. Nu heb ik iets gelezen over een supplement genaamd Q96 van EMpowerplus. Kennen jullie dit of zijn daar evt. resultaten van? Nu slikt hij 3x daags 10mg Ritalin Mvrgr. Lucinda Boksem
Coen Olde Bijvank 11 maanden geleden geplaatst
Nog nooit van gehoord het ADHD medicijn. Heb wel even gezocht op afbeeldingen Q96 en dat brengt mij bij de onderstaande afbeelding.

Wellicht hebben anderen wel ervaringen met het medicijn Q96, ik ken dus nog niet. Wanneer meer mensen dit kennen, zullen we een extra categorie aanmaken onder het board ADHD medicatie.
Coen Olde Bijvank 7 maanden geleden geplaatst
Q96 is een medicijn dat werkt op je hersenen. Het is op basis van organische sporenelementen en mineralen. Na 2 3 wkn begint het te werken. Je voelt je vooral beter, positiever en je kunt helderder nadenken. Ik heb lto3 geprobeert maar daar werd ik heel neerslachtig depressief van. Dit is het complete tegenover gestelde. Ik heb er baat bij. Maar is niet goedkoop 55€ per maand.

Let op! Deze reactie heb ik gekregen van iemand via Facebook
Tonny Derksen 3 maanden geleden geplaatst
Hallo,
Q96 is geen medicijn maar een fantastisch voedings supplement. Onze hersenen hebben dagelijks voeding nodig, maar kunnen dat moeilijk opnemen omdat de hersen bloed barriere dit moeilijk toelaat. Doordat Q96 natuurlijke supplementen bevat die 96 uren lang zo fijn gemalen worden dat ze nu wel de hersen bloed barriere passeren kunnen de hersenen de nodige voeding wel opnemen. Het gevolg is een balans in de toevoer van de voedings stoffen en daardoor na verloop van tijd een beter resultaat met niet alleen adhd, maar bijna alle voorkomende klachten mbt de hersenen.
Van alle voeding die we als mens eten , zou 80% naar  onze hersenen moeten gaan.
Wij gebruiken dit produkt nu al enkele jaren in onze kliniek voor alternatieve gezondheids zorg, en de arts zowel als de patienten zijn daar tevreden over.
Wij hebben zelfs al meerdere malen de maker/ontwikkelaar van dit produkt uit Canada naar Nederland gehaald voor lezingen.
Als je meer wilt weten mail gerust.
tderksen@xs4all.nl
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 March 2017 om 21:00
Aantal lezers 57
Aantal reacties 4