pil nou wel/niet geslikt?

Laatste reactie 05/03/2021 18:30 door jane
· Markeren als ongelezen
Avec Avec 1 maand geleden geplaatst
Hebben jullie ook weleens dat je nou niet meer zeker weet of je je pil nou wel of niet innam 's ochtends of op een ander moment? En dat je dan twijfelt tussen geen nieuwe pil slikken en dus mogelijk zonder medicatie te zitten of misschien wel een dubbele dosis te nemen? Ik HAAT het ;-) Gelukkig heb ik dit niet vaak, maar het is heel irritant. Probeer m'n pil heel bewust te slikken zodat ik WEET dat ik het deed, maar soms ben ik zo in gedachten dat ik wéét dat ik aan de pil dacht maar niet meer weet of ik hem slikte. Ik zie het soms aan de strip maar soms ook niet. ZUCHT.  Anyone? 
Koen van T 1 maand geleden geplaatst
Vanochtend nog 😂

De eerste paar maanden is het meerdere keren voorgekomen dat ik een dubbele dosis innam. Dat was wel echt verschrikkelijk. 
Avec Avec 1 maand geleden geplaatst
Trouwens, voordat iemand het opmerkt, ik weet dat er van die doseerbakjes zijn met de dagen van de week maar daar heb ik niet zoveel zin in :-)
reactie op @avec:
Koen van T Heeeel herkenbaar 😜🙈
1 maand geleden

Beantwoorden

Janna j 1 maand geleden geplaatst
Ik had dit vaak ook, nu ben ik er na een aantal jaar achter gekomen (ja echt een uitvinding, kom ik nu mee hoor) dat je bij de eerste dosis er meteen zoveel uit kan halen als je die dag moet nemen.
Dus niet helemaal bakjes vullen, maar als ik 3 pillen moet nemen haal ik er bij de eerste pil meteen 3 uit de strip.
Die bewaar ik dan ergens (oud medicijnenpotje of iets anders, broekzak leek me een goed idee maar is het niet natuurlijk) en dan weet ik hoeveel ik er nog moet. Ik zou zelf ook geen zin hebben om voor de hele week bakjes te vullen, maar dit is natuurlijk minimale moeite.
Soms zat ik echt naar die strip te kijken van hmm, hoeveel waren het er nou vanochtend?
jane bambi 1 maand geleden geplaatst
Ik heb wel eens per ongeluk dubbel geslikt en dan merk ik het wel als ik in de spiegel kijk... dan lijkt mijn gezicht net alsof ik xtc heb gebruikt
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 March 2021 om 11:48
Aantal lezers 10
Aantal reacties 6