Partners en vriendschappen

Laatste reactie 07/06/2022 09:26 door Carlos
· Markeren als ongelezen
Femke V. 5 jaar geleden geplaatst
Hoi allemaal,

Weer is er een serieuze relatie kapot gelopen, ondanks dat we veel van elkaar houden. Omdat ik te veel aandacht vroeg ( nu was hij toevallig wel een einzelganger, had veel rust en tijd voor zichzelf nodig, wilde ook nooit er op uit) en steeds erg heftig emotioneel was en van slag als ik mijn zoveelste afwijzing krijg van een baan. Tijdens een bijeenkomst van de GGZ werd verteld dat veel adhd'ers moeite hebben met het hebben van een relatie en van de 9 mensen had maar een persoon een relatie. Ik wil zo graag maar op de een of andere manier lukt het niet. Wie heeft er wel een vriend/vriendin en hoe gaat je partner om met die heftige emoties en het zoveel aandacht vragen? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen. Groetjes
reactie op @femke:
Coen Olde Bijvank Hoi @femke hoe gaat nu met jou.. gaat het allemaal al wat beter? Als advies geef ik je mee -> heel veel praten.. afspraken maken -> op papier.

Anders kun je ook altijd nog het gratis eboek voor volwassenen met ADD en ADHD op onze site (ADHDblog.nl) downloaden.

Graag hoor ik van jou..

5 jaar geleden

Beantwoorden

Babs ........ 5 jaar geleden geplaatst
Ik ben de partner. En ik zeg gewoon eerlijk: je bent me nu te druk. Andersom zegt hij dat trouwens ook. Ik heb nl door een whiplash zintuigoverprikkeling opgelopen en als ik erg overprikkeld raak, ben ik nog erger dan Bert Visscher en Jochem Myjer samen. :P Ik snap daardoor ook wat ze bedoelen met "ruis" in een drukke omgeving, dus het kweekte wel wat meer begrip. Voor de rest is het zwaar irritant. :P

Wij zijn bijna 16 jaar samen, aankomende week 9 jaar getrouwd. Sleutelwoord is elkaar respecteren. Tot 3 jaar geleden wisten we niet dat hij adhd heeft. Want de meesten om mij heen zijn stuiterdruk en hij is druk in zijn hoofd en trekt zich daardoor terug. Maar nu ik het weet, herken ik nu wel de typische trekjes en irriteert het mij, dan spreek ik hem daarop aan, zodat hij het doorheeft. Vaak heb je dat nl niet eens door.

Wil ik echt iets op tv zien, dan neem ik de afstandsbdiening in beslag. Want ik kan nl geen 4 films/programma's tegelijkertijd kijken. :P
Het enige waar we nog wel eens "ruzie" over hebben is dat het bij hem het ene oor in en het andere oor uitgaat. En dingen die niet zo belangrijk zijn, dramt hij rustig 6x om en daar kan ik niet tegen. Inmiddels heb ik gemerkt dat als ik wil dat hij iets onthoudt, ik dat heel duidelijk moet zeggen en dat hij geen andere prikkels erbij moet hebben. Dus tv uit en telefoon weg. ;) En laten herhalen.

Voor ons werkt dit. Maar een relatie blijft natuurlijk maatwerk. ;)
Kirsten P indewolken 5 jaar geleden geplaatst
Normaal gesproken ben ik een meelezer op het forum. Maar je topic nodigde me uit om toch eens een account aan te maken en te reageren. Omdat ik ook merk dat relaties veel te verduren hebben als je AD(H)D hebt. Ik heb zelf een combinatie van de twee. Maar heb ook het geluk met een geweldige en vooral geduldige partner. Ik heb gewoon geluk gehad met het ontmoeten van mijn man. Hij is gevallen op mijn kwaliteiten en neemt dus mijn tekortkomingen (voor een deel) voor lief. Maar andersom weet ik niet of ik het had getrokken, met alles wat we hebben doorstaan samen. Ik merk nu, na de diagnose (1,5 jaar geleden) dat openheid en verwoorden van je gevoel enorm helpt om begrip te kweken. Ik denk dat hij ondanks dat het niet altijd makkelijk is wel heel veel van mij houdt en daarom ook om kan gaan met de dingen die minder lekker lopen of problemen opleveren. Maar daarnaast is het wel zo dat een relatie van beide kanten investeringen vraagt en begrip. Ik snap dat ik in zijn ogen soms onbegrijpelijle beslissingen maak. Dan probeer ik uit te leggen waarom ik het zo deed. Als ik het eenmaal onder woorden breng is het voor mij soms ook niet meer zo logisch als het was op het moment dat ik die (impulsieve) beslissing nam. Sleutelwoorden zijn in mijn ogen: geduld, communicatie, openheid, begrip, vergeving en een het belangrijkste een hele hoop liefde.

Maar wat ik begrijp uit je verhaal was er aan liefde geen gebrek. Ik ben geen expert dus kan alleen putten uit mijn eigen ervaringen. Bij mij is het zo dat ik veel ruimte voor mezelf nodig heb en die krijg ik gelukkig ook. Als hij merkt dat ik opvliegend reageer, weet hij dat ik gewoon even rust aan mijn hoofd nodig heb. Even een moment voor mezelf. Maar die ruimte moet ik wel krijgen anders barst de bom. Ik heb wel moeten leren accepteren dat als hij me zegt dat ik afstand moet nemen hij dit niet zegt om me dwars te zitten maar juist om mij te helpen. Misschien scheelt het dat hij in de zorg werkt met mensen met gedragsproblematiek. Soms reageerde hij vanuit zijn profesionele houding. Ik heb meerdere malen moeten aangeven dat ik dat heel erg vervelend vond. Het is een dans van elkaar constant zoeken alleen dan kan je samen groeien. Geef de hoop niet op, op een fijne relatie. Want die persoon is er voor jou, je moet hem alleen nog vinden.

Ik wens je heel veel geluk en liefde! Sterkte met de verweking van je beëindigde relatie.
reactie op @indewolken:
Mia jacob Ik nam via e-mail contact op met een spreukgebruiker en legde hem mijn probleem uit. In slechts 3 dagen kwam mijn man bij me terug. We hebben onze problemen opgelost en we zijn nog gelukkiger dan voorheen. Robinson Beukelaar is echt een getalenteerde en begaafde man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is.? Als je een huwelijks- of relatieprobleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte spreukgebruiker om dat probleem voor je op te lossen. Probeer_____________________________________((Robinsonbucler@)) g mai l. co m     – Als je je ex terug wilt spreuken.     - Als je een vruchtbaarheidsspreuk wilt.     – Herpes kruidengeneesmiddel.     - Zorg dat je partner voor altijd van je houdt.     – Help rechtszaken te winnen.     - Wraakspreuk.     - Geluksspreuk.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Renée Lijten 5 jaar geleden geplaatst
Nou ja ik ben pas 21, maar ik heb al 3 jaar een relatie met mijn vriend. Ik heb hem al een keer heel impulsief gevraagd of hij met mij wil trouwen, haha, maar hij wou het nog een keer over doen met een ring.
Nu heb ik wel een heel begrijpelijke vriend, maar in principe is ons geheim praten. Ik ken hem nu 7 jaar; sinds de derde klas, dus we kenden mekaar al een beetje. Zorg in een relatie dat je hem al kent; vooral met de insteek dat hij al bekend is met jou en weet wat er bij jou komt kijken. Mocht je iemand aan de haak geslagen hebben, lijkt het mij slim om op een gespreksmanier, en niet op excuusmanier uit te leggen waarom je misschien wel een flapuit bent, misschien over dingen struikelt omdat je niet altijd even goed kijkt waar je loopt, of niet altijd naar hem lijkt te luisteren (ik noem maar wat voorbeelden) zodat hij weet waarom en waar het vandaan komt. Zeg er vooral ook bij dat je het niet altijd door hebt en dat je het allemaal heel goed bedoelt.
Ik krijg vaak teruggekoppeld dat ik direct overkom en ongepaste dingen zeg, al heb ik dat niet door. Ik liep altijd achter de feiten aan maar tegenwoordig wil ik problemen al oplossen voordat ze er zijn. Ik waarschuw mensen van tevoren, wel als ze me wel wat beter kennen, van mijn impulsieve gedrag, en dat ik alles heel lief en positief bedoel, al vinden zij dat in de toekomst misschien anders. Ja, dit kan ooit wat paranoïde overkomen, maar het is wat mij betreft beter dan dat iemand dagenlang pissig is over iets wat je héél anders bedoelde. Daar kunnen, zoals je misschien wel weet, vervelende consequenties van komen. Niet op sociaal gebied, dan misschien wel op de werkvloer. *zucht*. Daarom blijven praten; je moet zorgen dat hij je begrijpt. Ik vraag ook zo eens in de zoveel tijd of hém niet iets dwars zit, of alles wel goed is. Op die manier, als er een misverstand is ontstaan om dat hij jóu niet begrijpt, kun je jezelf uitleggen en no harm done =)
Trouwens, ik probeer niet te zeggen dat jij degene bent die zich altijd maar aan moet passen. Dit is puur mijn manier van begrip kweken en problemen voorkomen, en ik hoop dat het je helpt.
Eva Nh 5 jaar geleden geplaatst
Hoi Femke,

Je verhaal is heel herkenbaar.. relaties zijn voor mij ook erg moeilijk.. meerdere relaties gestrand.. nu heb ik al vijf jaar een partner waarvan ik dacht dat hij het wel kon dragen maar ook hij heeft er moeite mee.. eerlijk gezegd snap ik hem ook wel, ik vind mijzelf ook niet bepaald een 'leuk' persoon als ik in een relatie zit, ongeduldig, kort lontje, op momenten explosief, vaak te moe zijn om wat te ondernemen omdat ik buitenshuis alles 'geef'. Ik kan je zelf helaas dus ook niet zo goed adviseren omdat ik momenteel zelf ook in deze struggel zit.. wist niet dat veel adhd'ers hier moeite mee hadden, is toch fijn om wat erkenning te lezen :)

Liefs
Henk Henk 5 jaar geleden geplaatst
Dit klinkt zo bekend...
Ik heb nu een relatie met iemand die in het begin alles wou weten over mijn brein.
Waarom doe ik het zo? waarom doe ik dat niet? etc.etc
Wij hebben avonden lang gepraat, puur om elkaar te begrijpen (en ruzies uit te praten).
Ik dacht dat ik haar hielp om mij te begrijpen, maar ik denk dat het belangrijkste nog was dat ik mezelf meer ging begrijpen.
Iedereen heeft leuke en minder leuke kanten, als je die van elkaar kent en weet dat er geen opzet in het spel zit kan je veel meer hebben van elkaar.
Maar je moet altijd blijven praten. Heel moeilijk om jezelf voor de eerste keer zo bloot te geven, je voelt je zo klein en met sommige dingen zo stom, maar het heeft ons gigantisch geholpen.

En natuurlijk kan ze me soms wel wurgen, maar ze doet het niet ;)
reactie op @henkhenk:
Coen Olde Bijvank @henkhenk leuk toch dat ze interesse in jouw brein heeft :D.

Nee, even zonder gekheid. Klasse juist dat je met haar in gesprek bent gegaan.. echt heel veel mensen snappen mij nog steeds niet ook al kennen ze mij jaren.. dat zal altijd wel zo blijven.. heb er ook niet zoveel moeite meer mee als in het verleden.

Absoluut 200% mee eens dat je MOET blijven praten en ja dat kan grote positieve gevolgen hebben voor een relatie.

Maar met elkaar (blijven) praten is denk ik wel één van de belangrijkste zaken in een relatie.

Heel moeilijk om jezelf voor de eerste keer zo bloot te geven, je voelt je zo klein en met sommige dingen zo stom, maar het heeft ons gigantisch geholpen..


Wat zeg je het bovenstaande gaaf en lief :)

5 jaar geleden

Beantwoorden

Natasja Smit 5 jaar geleden geplaatst
Mijn partner en ik hebben beiden ADHD. Vraag me niet hoe maar we zijn nog steeds samen na 7 jaar. En dat ging echt niet zonder slag of stoot. Praten, eerlijk zijn en elkaar ruimte geven kan ik alleen meegeven.
reactie op @natasjasmit:
Coen Olde Bijvank Heel knap inderdaad, had ik niet volgehouden.

Ik heb een vriendin die heel rustig is, heerlijk.

4 jaar geleden

Beantwoorden

Hendruk Vuur 5 jaar geleden geplaatst
Dit is inderdaad heel erg moeilijk.
Mijn Partner heeft het niet altijd makkelijk met mij.
Maar het mag ook gezegd worden, dat het nooit saai is, en mijn impulsieve acties af en toe best leuk zijn.
Maar een vraag Natasja: hebben jullie beiden de diagnose ADHD gekregen?
Ik denk namelijk dat mijn partner het ook heeft.
Nou is dat moeilijk met Hem te bespreken want hij zegt dat 1 genoeg is.
maar ik zie zoveel herkenning, meer ADD dan.
Bedankt voor je tip over eerlijk praten en elkaar de ruimte geven.
Het zou zoveel fijner zijn als hij zich ook liet testen, dan is het niet altijd alleen maar mij schuld.
veel sterkte voor iedereen die met deze dingen te maken hebben.
liefs Hennie*
reactie op @hennievandevuurst:
Natasja Smit Hoi Hennie,

Ik heb de diagnose pas vorig jaar gekregen terwijl we al wat aantal jaartjes bezig zijn om de diagnose van mijn vriend zwart op wit te krijgen, verschillende pogingen gedaan maar vanwege zelf medicatie nog niet gelukt. Mannen vinden het al snel ´onzin´. Sterkte! Ik hoop dat je je man zover kunt krijgen, misschien kun je beginnen met een test op internet?

5 jaar geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank @natasjasmit mag ik vragen aan jou waarom je vriend er zo'n moeite mee heeft om zich te laten testen op ADHD?

Afspraak maken bij de huisarts.. doorverwijzing vragen.. test doen en klaar. Dit is natuurlijk wat kort door de bocht.. maar het principe blijft het zelfde..

Wil hij dat niet.. en wat is zijn reden?

4 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Hendruk Vuur 5 jaar geleden geplaatst
Hai Natasja
Dankjewel voor je reactie.
Inderdaad vinden mannen het onzin, als het over hen gaat.
Ik stel ongemerkt vragen aan mijn man, voor mij is het duidelijk.
Ik heb medicatie sinds 4 dagen, en hoop dat het snel beter gaat.
Misschien ziet hij verandering en gaat hij er ook voor.
reactie op @hennievandevuurst:
Coen Olde Bijvank Hoi @hennievandevuurst gaat het al wat beter met de medicatie..?
4 jaar geleden

Beantwoorden

Lipke Ikke 5 jaar geleden geplaatst
Voor mij en ex kwam het te laat, maar ik herken hier veel in: https://www.additudemag.com/slideshows/i-have-adhd-need-support/

En idd praten, uitgaan van de goede intenties, en direct zijn als partner van iemand met ADHD. Mijn ex zei dan na weken 'er zijn dingen', 'wat denk je zelf'. Nou, ik denk héél veel, maar weten wat ik nu weer verkeerd heb gedaan, geen idee. Daar heb ik gewoon een directe, niet verwijtende maar ook niet ontwijkende partner voor nodig.

En investeer in de fysieke kant van de relatie.
Rafael Schelhaas 5 jaar geleden geplaatst
Erg lastig, mijn eerste relatie van mijn 16e tot mijn 22e is het langste. daar ook 2 kinderen uit en de laatste eigenlijk. Daarna nog 3 of 4 keer gedate, maar ik trek schijnbaar zulke rare mannen aan, dat na de laatste die ik heb gedate bijna 3 jaar geleden, een narcist er nu gewoon klaar mee ben. Kan prima maar dan ook prima alleen zijn. Mijn kinderen vinden het ook gewoon fijn zo met mij alleen en dat is voor mij belangrijker dan een man of relatie. Komt het ooit nog over een paar jaar prima. Maar zoek niks op en zit ook niet op dating sites ofzo. Ik zie zoveel en voel zoveel dat ik gewoon knettergek daarvan wordt. Kun je maar beter gewoon alleen zijn... ik vind het maar ingewikkeld relaties en adhd, of relaties en ik.
reactie op @rafaelschelhaas:
Kylie M Ohhh zo herkenbaar rare snuiters aantrekken. In eerste instantie houden ze van je energie. Vol leven tot ze erachter komen dat het nooit volledig uit kan. Wat ik hier allemaal zo lees komt het echt op begrip kweken aan. Een begripvolle man en dat is in deze tijden lastig. De pandemie helpt niet mee ook. Mensen missen knuffels en geborgenheid en gaan daarnaar op zoek. Je waakt voor het "vluchtige" maar toch trek je dat ook aan door de adhd kenmerken.  Alsof je een experiment bent zo van met jouw energie alleen kun je een stad een jaar van energie voorzien. Benieuwd als al die energie op mij komt.

Zo werkt het natuurlijk niet maar zo stappen er veel in is mijn ervaring.  Terwijl ik zelf bijv heb als een man zegt even rustig nu dat dat prima voor mij werkt. Het hoeft niet druk iedere dag maar je hoofd gaat gewoon druk verder. Het vergt veel energie van de ander heb ik begrepen omdat "zij" anders denken en sommige dingen gewoon niet kunnen plaatsen. Dan wordt het al snel teveel moeite en is het dating avontuur weer voorbij.

Het is leuk om te horen dat het geen dag saai is maar een stabiele vaste partner is vele malen fijner. Ik strijd met je mee er zijn mannen op de aardbol die dit aankunnen daar ben ik van overtuigd 

1 jaar geleden

Beantwoorden

Bianca K 4 jaar geleden geplaatst
Wat doe je als je partner geen prater is?
Marianne Munter 4 jaar geleden geplaatst

Hoi Iedereen, 

Ik kwam per toeval op dit forum en begon eens te lezen. Ook herken ik veek van wat jullie schrijven. Veel verschillende werkgevers gehad en voor 200% ingezet maar aan het einde van het contract werd die toch niet verlengd omdat ik het niet aankon of te moeilijk was volgens hun. Zo ook met relaties. Aantal x flink in de steek gelaten omdat ze niet met je gedrag om kunnen gaan. Nu sinds ander half jaar weer een relatie en ben onwijs gelukkig met hem. Alleen we hebben flink ruzie gehad waarin ik ben ontploft. Er alles uit heb gegooid wat ik dacht en een waas voor mijn ogen had. Ben hem nog niet kwijt maar ben er bang voor. Ook hii heeft vaak moeite met mijn gedrag en dat ik vaak hulp nodig heb. Hii is bang dat dit nooit gaat veranderen. Ga nu hulp zoeken. Maar het is ook fijn om te praten met mensen die in het zelfde schuitje zitten. 

Eva Nh 4 jaar geleden geplaatst

Ik heb al eerder gereageerd in dit bericht en inmiddels is de relatie waar ik vijf jaar in zit helaas ook verbroken.. de letterlijke woorden waren: 'ik heb gewoon geen energie meer voor jouw adhd..' ??

Nicole Hoogenboom 4 jaar geleden geplaatst

Oh Eva, wat verdrietig om dit bericht te lezen. Sterkte met het verwerken en aanvaarden. Van af hier, Zwolle, een hele lieve knuffel

reactie op @nicolehoogenboom159:
Eva Nh

Hartelijk bedankt Nicole ❤


4 jaar geleden

Beantwoorden

Douglas Sebastiaan 1 jaar geleden geplaatst
Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig en dankbaar ik vandaag ben. Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn geliefde terug te krijgen. Mijn vriendin heeft me verlaten voor een andere man, mijn vrienden en ik heb haar gesmeekt om bij me terug te komen, maar ze weigert. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet omdat ik erg verliefd op haar was, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging op een dag depressief naar mijn werk toen mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op, vertelde ik hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza me had opgedragen en alles gebeurde precies zoals hij me beloofde, mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Douglas Sebastiaan 1 jaar geleden geplaatst
Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig ik vandaag ben. Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn geliefde terug te krijgen. Mijn vriendin heeft me verlaten voor een andere man, mijn vrienden en ik heb haar gesmeekt, maar ze weigert. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet omdat ik erg verliefd op haar was, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging op een dag depressief naar mijn werk toen mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza me had opgedragen en alles gebeurde precies zoals hij me beloofde, mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Douglas Sebastiaan 1 jaar geleden geplaatst
Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig en dankbaar ik vandaag ben. Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-minnaar terug te krijgen. Mijn vriendin heeft me verlaten voor een ander, mijn vrienden en ik heb haar gesmeekt om bij me terug te komen, maar ze weigert. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet omdat ik erg verliefd op haar was, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging op een dag depressief naar mijn werk toen mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza me had opgedragen en alles gebeurde precies zoals hij me beloofde, mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Anne Sanders 1 jaar geleden geplaatst
Voor deze vraag toch maar eens eindelijk een account aangemaakt hier.

Ik ben nu bijna een jaar samen met mijn vriendin en ik heb twee maanden geleden mijn ADHD diagnose gekregen. Zij is degene die de connectie maakte van mijn symptomen met ADHD, en door haar ben ik dit gaan onderzoeken.

Wat onze relatie zo goed maakt is dat wij continue communiceren met elkaar, zo begrijpt zij (en ik ook) beter wat er in mijn hoofd omgaat, en weten we altijd wat de ander nodig heeft.
Ook heeft ze veel moeite gedaan om te onderzoeken wat ADHD precies is en hoe ze mij daarbij kan helpen. Iets wat heel belangrijk is, is dat ze mij nooit veroordeeld voor mijn (bij gebrek aan een beter woord) gebreken, en dat ze als ze irritatie/boosheid/verdriet of iets dergelijks voelt, het dan uitspreekt zodat het niet tussen ons in blijft hangen. Ook ik zeg het tegen haar als ik ergens moeite mee heb of emoties voel. Dat praten over wat er in ons omgaat is denk ik het allerbelangrijkste.

Verder hebben wij regelmatig relatie-evaluatie-momenten. Dat wil zeggen dat we regelmatig bespreken hoe het gaat in onze relatie, wat er goed gaat, wat er fout gaat, wat we zouden kunnen verbeteren, en ook wat we nodig hebben of zouden willen proberen. Deze manier van met elkaar omgaan zorgt ervoor dat de relatie gezond blijft en dat we altijd op de hoogte zijn van hoe de ander er in staat. Een belangrijk onderdeel hiervan is totale eerlijkheid, het werkt niet als iemand voor de ander dingen verzwijgt.

Als laatste werkt onze relatie goed omdat zij mij kan helpen met de dingen waar ik moeite mee heb (orde houden, organiseren, etc.), en ik kan haar helpen met de dingen waar zij moeite mee heeft (omgaan met stressvolle situaties, angsten, etc.). Zo vullen wij elkaar enorm aan. Let wel: ook hierbij geldt dat blijven praten, luisteren naar elkaar, elkaars gevoelens erkennen en elkaar niet veroordelen heel erg belangrijk zijn.

Daarbovenop delen we natuurlijk ook ontzettend veel liefde.

Ik hoop dat mijn vriendin haar leven met mij wil blijven delen, en ik hoop dat het jou in de toekomst ook lukt om op de manier die jij wil gelukkig te kunnen zijn met iemand.
Mare vdL 1 jaar geleden geplaatst

@coenoldebijvank
In deze draad staan vreemde berichten over ene wonderdokter buzebob ofzo. Misschien kun je die beter verwijderen.
Groetjes
Tamara Oosterhoff 1 jaar geleden geplaatst
Heb je gehoord van Lord Bubuza? Deze man is een genie, hij kan alles met zijn wonderbaarlijke spreuk. Mijn vriend was beledigend en bedriegde, ik hou zoveel van hem en wilde hem niet aan een ander verliezen, dus ik begon online hulp te zoeken toen ik getuigenissen tegenkwam van mensen die Lord Bubuza bedankten en prezen voor zijn hulp, dus nam ik contact met hem op onmiddellijk vertelde ik hem mijn situatie en hij beloofde me te helpen. Ik deed precies wat hij me had opgedragen en alles over de gewoonte van mijn vriend om vreemd te gaan en het beledigende gedrag veranderde voor beter, hij is nu zo lief en zorgzaam. Ik ben zo trots op Lord Bubuza. Heb je een probleem met je relatie?? Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp::: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Angel Verhoeve 1 jaar geleden geplaatst
Als je relatie niet de grootste bron van geluk en vreugde in je leven is, als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je man of vrouw, lesbische of homoseksuele minnaar de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik contact had opgenomen met heer Bubuza en hij me hielp met zijn betovering, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen oplost met zijn betovering. We maken geen ruzie meer, we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
fanny van Berg 1 jaar geleden geplaatst
Contact opnemen met heer Bubuza is het beste wat mijn huwelijk ooit is overkomen, mijn huwelijk werkte niet, mensen adviseerden me om van mijn man te scheiden omdat hij een chronische bedrieger en een dronkaard was, het was een zeer vreselijke situatie om samen te leven met een dronkaard en een vreemdgaande echtgenoot, het enige wat ik wilde was een verandering, dus nam ik contact op met heer Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396. Hij beloofde mijn man en ik te herenigen met zijn spreuk, hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik onmiddellijk deed en vandaag vier ik het omdat mijn man helemaal is gestopt met drinken en vreemdgaan. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
fanny van Berg 1 jaar geleden geplaatst
Contact opnemen met heer Bubuza is het beste wat mijn huwelijk ooit is overkomen, mijn huwelijk werkte niet, mensen adviseerden me om van mijn man te scheiden omdat hij een chronische bedrieger en een dronkaard was, het was een zeer vreselijke situatie om samen te leven met een dronkaard en een vreemdgaande echtgenoot, het enige wat ik wilde was een verandering, dus nam ik contact op met heer Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396. Hij beloofde mijn man en ik te herenigen met zijn spreuk, hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik onmiddellijk deed en vandaag vier ik het omdat mijn man helemaal is gestopt met drinken en vreemdgaan. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Angel Verhoeve 1 jaar geleden geplaatst
Als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je geliefde de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik via WhatsApp contact had opgenomen met heer Bubuza: +1 505 569 0396, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen met zijn spreuk oplossen. We vechten niet meer; we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com   ......
Angel Verhoeve 1 jaar geleden geplaatst
Als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je geliefde de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik via WhatsApp contact had opgenomen met heer Bubuza: +1 505 569 0396, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen met zijn spreuk oplossen. We vechten niet meer; we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Angel Verhoeve 1 jaar geleden geplaatst
als je geliefde de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om de zaken in je relatie goed te maken. Ik heb mezelf gezworen dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik via WhatsApp contact had opgenomen met heer Bubuza: +1 505 569 0396, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen met zijn spreuk oplossen. We vechten niet meer; we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Angel Verhoeve 1 jaar geleden geplaatst
Ben je ongelukkig in je relatie? Als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je man of vrouw, lesbische of homoseksuele minnaar de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik via WhatsApp contact had opgenomen met heer Bubuza: +1 505 569 0396,  kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen met zijn spreuk oplossen. We vechten niet meer; we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com    ....
Chris Jeroen 11 maanden geleden geplaatst
Lord Bubuza is perfect in het oplossen van relatieproblemen met zijn spreuk. Ik stuurde mijn vrouw inpakken omdat ze vals speelde, ik was gekwetst maar ik wilde haar niet kwijt, dus ik zocht hulp op internet en ik zag hoe mensen getuigden en Lord Bubuza bedankten. Sommigen bedankten hem voor het herenigen van hun relatie, het annuleren van hun scheiding, het winnen van de loterij, Genezen van kanker, ETC, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn problemen. Hij reageerde en beloofde me te helpen met zijn betovering, ik gaf alles wat hij vroeg en ik was overweldigd omdat mijn vrouw huilend terugkwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren en sinds ik haar heb vergeven, is ze gestopt met vreemdgaan. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Amanda Douthitt 11 maanden geleden geplaatst
Ik wil Lord Bubuza erkennen voor zijn hulp, hij heeft mijn vreemdgaande vriend laten stoppen met vals spelen met zijn spreuk. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde mij wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en respecteert me niet meer. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Amanda Douthitt 11 maanden geleden geplaatst
Ik wil Lord Bubuza erkennen voor zijn hulp, hij heeft mijn vreemdgaande vriend laten stoppen met vals spelen met zijn spreuk. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde mij wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en respecteert me niet meer. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Amanda Douthitt 11 maanden geleden geplaatst
Ik wil Lord Bubuza erkennen omdat hij me heeft geholpen mijn relatie te herstellen, hij heeft mijn vreemdgaande vriend laten stoppen met vals spelen met zijn spreuk. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp:: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde me wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en respecteert me niet meer. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Amanda Douthitt 11 maanden geleden geplaatst
Ik wil Lord Bubuza erkennen omdat hij me heeft geholpen mijn relatie te herstellen, hij heeft mijn vreemdgaande vriend laten stoppen met vals spelen met zijn spreuk. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp:: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde me wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en respecteert me niet meer. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Anonymous Anonymous 11 maanden geleden geplaatst
Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je?? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via


WhatsApp: +1 505 569 0396

e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Anonymous Anonymous 11 maanden geleden geplaatst
Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je?? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via


WhatsApp: +1 505 569 0396

e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Anonymous Anonymous 11 maanden geleden geplaatst
Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je?? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via


WhatsApp: +1 505 569 0396

e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Anonymous Anonymous 11 maanden geleden geplaatst
Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je?? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via


WhatsApp: +1 505 569 0396

e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Anne Tristan 9 maanden geleden geplaatst
Vijf jaar geleden hielp heer Bubuza me om mijn ex-vriend terug te krijgen met zijn betovering en we zijn gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, ik wil heer Bubuza gewoon weer waarderen en ik zal hem blijven bedanken voor het helpen me de liefde van mijn leven terug te krijgen, dit de mens is een God op aarde. Vijf jaar geleden gedroeg mijn vriend, die nu mijn man is, zich misdragen, zonder reden vertelde hij me dat het uit was tussen ons, ik was diepbedroefd, ik huilde de hele nacht op zoek naar hulp. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza haar huwelijk herstelde, dus nam ik contact met hem op en hij beloofde mij ook te helpen met zijn betovering, ik deed wat hij opdroeg en ik kreeg het resultaat 16 uur nadat de betovering was uitgesproken. vergeef en accepteer hem terug. Ben je emotioneel down? Bedriegt je partner je? Neem nu contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website:https://lordbubuzamiraculouswork.com
Anne Tristan 8 maanden geleden geplaatst
Het is vandaag precies 5 jaar dat heer Bubuza me heeft geholpen mijn ex-vriend terug te krijgen met zijn betovering en we zijn gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, ik wil heer Bubuza gewoon weer waarderen en ik zal hem blijven bedanken voor het helpen me de liefde van mijn leven terug, deze man is een God op aarde. Vijf jaar geleden gedroeg mijn vriend, die nu mijn man is, zich misdragen, zonder reden vertelde hij me dat het uit was tussen ons, ik was diepbedroefd, ik huilde de hele nacht op zoek naar hulp. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza haar huwelijk herstelde, dus nam ik contact met hem op en hij beloofde mij ook te helpen met zijn betovering, ik deed wat hij opdroeg en ik kreeg het resultaat 16 uur nadat de betovering was uitgesproken. vergeef en accepteer hem terug. Ben je emotioneel down? Bedriegt je partner je? Neem nu contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com    ...
Tanya Douglas 8 maanden geleden geplaatst
Heb je gehoord van Lord Bubuza? hij is een god op aarde. Hij heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een echtscheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op voor hulp en hij antwoordde en beloof me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn spreuk. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com
Tanya Douglas 8 maanden geleden geplaatst
Geen mens is God, maar er is een man die ik vertrouw en hij doet wonderen met spreuken, zijn naam is Lord Bubuza. hij heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een scheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 om hulp en hij reageerde en beloofde me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn betovering. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website:: https://lordbubuzamiraculouswork.com
Tanya Douglas 8 maanden geleden geplaatst
Lord Bubuza heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een scheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 om hulp en hij reageerde en beloofde me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn betovering. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com
Tanya Douglas 8 maanden geleden geplaatst
Lord Bubuza heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een scheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 om hulp en hij reageerde en beloofde me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn betovering. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com
christa Sean 7 maanden geleden geplaatst
Ik had zin om in 2001 zelfmoord te plegen omdat ik niet langer de liefde en genegenheid kreeg die ik verdien van mijn vriend. Op 5 juni 2002 zei hij dat het uit was tussen ons, mijn hart was gebroken. Ik sprak er met mijn vriend over en ze vertelde me hoe Lord Bubuza haar relatie met zijn betovering herstelde, dus ik nam onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies op en 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, kwam mijn vriend huilend terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Het is nu 20 jaar geleden dat Lord Bubuza me hielp en we zijn nu gelukkig getrouwd en hebben kinderen. Geef je relatie/huwelijk niet op, neem contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail . com
christa Sean 7 maanden geleden geplaatst
Ik had zin om in 2001 zelfmoord te plegen omdat ik niet langer de liefde en genegenheid kreeg die ik verdien van mijn vriend. Op 5 juni 2002 zei hij dat het uit was tussen ons, mijn hart was gebroken. Ik sprak er met mijn vriend over en ze vertelde me hoe Lord Bubuza haar relatie met zijn betovering herstelde, dus ik nam onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies op en 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, kwam mijn vriend huilend terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Het is nu 20 jaar geleden dat Lord Bubuza me hielp en we zijn nu gelukkig getrouwd en hebben kinderen. Geef je relatie/huwelijk niet op, neem contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail . com
christa Sean 7 maanden geleden geplaatst
Ik had zin om in 2001 zelfmoord te plegen omdat ik niet langer de liefde en genegenheid kreeg die ik verdien van mijn vriend. Op 5 juni 2002 zei hij dat het uit was tussen ons, mijn hart was gebroken. Ik sprak er met mijn vriend over en ze vertelde me hoe Lord Bubuza haar relatie met zijn betovering herstelde, dus ik nam onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies op en 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, kwam mijn vriend huilend terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Het is nu 20 jaar geleden dat Lord Bubuza me hielp en we zijn nu gelukkig getrouwd en hebben kinderen.. Geef je relatie/huwelijk niet op, neem contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail . com
christa Sean 7 maanden geleden geplaatst
Ik had zin om in 2001 zelfmoord te plegen omdat ik niet langer de liefde en genegenheid kreeg die ik verdien van mijn vriend. Op 5 juni 2002 zei hij dat het uit was tussen ons, mijn hart was gebroken. Ik sprak er met mijn vriend over en ze vertelde me hoe Lord Bubuza haar relatie met zijn betovering herstelde, dus ik nam onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies op en 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, kwam mijn vriend huilend terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Het is nu 20 jaar geleden dat Lord Bubuza me hielp en we zijn nu gelukkig getrouwd en hebben kinderen. Geef je relatie/huwelijk niet op, neem contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp::: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com
Mia jacob 5 maanden geleden geplaatst
Ik nam via e-mail contact op met een spreukgebruiker en legde hem mijn probleem uit. In slechts 3 dagen kwam mijn man bij me terug. We hebben onze problemen opgelost en we zijn nog gelukkiger dan voorheen. Robinson Beukelaar is echt een getalenteerde en begaafde man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is.? Als je een huwelijks- of relatieprobleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte spreukgebruiker om dat probleem voor je op te lossen. Probeer_____________________________________((Robinsonbuckler11@))gmail. com   
Georgi Lam 5 maanden geleden geplaatst
Zoveel mensen hebben me zo vaak gevraagd hoe ik een loterij heb gewonnen. Ik heb de loterij van $ 835.400.000 miljoen kunnen winnen met de hulp van Lord Bubuza. Ik nam contact op met heer Bubuza voor hulp om een loterij te winnen toen alle hoop verloren was, ik was niet langer comfortabel met mijn manier van leven, ik was failliet en geen enkele firma was bereid me een lening te geven. Lord Bubuza vertelde me dat hij een spreuk zal uitspreken en me een winnend nummer zal geven, ik dacht dat hij een grapje maakte. Ik deed wat hij opdroeg en na het uitspreken van de spreuk gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en wanneer ik de loterij moest spelen. Ik volg zijn instructies en zie, ik heb een loterij van $ 835.400.000 dollar gewonnen. Lord Bubuza is een God op aarde. Door hem ben ik vandaag miljonair. Neem voor hulp contact met hem op via whatsapp:: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Georgi Lam 5 maanden geleden geplaatst
Zoveel mensen hebben me zo vaak gevraagd hoe ik een loterij heb gewonnen. Ik heb de loterij van $ 835.400.000 miljoen kunnen winnen met de hulp van Lord Bubuza. Ik nam contact op met heer Bubuza voor hulp om een loterij te winnen toen alle hoop verloren was, ik was niet langer comfortabel met mijn manier van leven, ik was failliet en geen enkele firma was bereid me een lening te geven. Lord Bubuza vertelde me dat hij een spreuk zal uitspreken en me een winnend nummer zal geven, ik dacht dat hij een grapje maakte. Ik deed wat hij opdroeg en na het uitspreken van de spreuk gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en wanneer ik de loterij moest spelen. Ik volg zijn instructies en zie, ik heb een loterij van $ 835.400.000 dollar gewonnen. Lord Bubuza is een God op aarde. Door hem ben ik vandaag miljonair. Neem voor hulp contact met hem op via whatsapp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Georgi Lam 5 maanden geleden geplaatst
Zoveel mensen hebben me zo vaak gevraagd hoe ik een loterij heb gewonnen. Ik heb de loterij van $ 835.400.000 miljoen kunnen winnen met de hulp van Lord Bubuza. Ik nam contact op met heer Bubuza voor hulp om een loterij te winnen toen alle hoop verloren was, ik was niet langer comfortabel met mijn manier van leven, ik was failliet en geen enkele firma was bereid me een lening te geven. Lord Bubuza vertelde me dat hij een spreuk zal uitspreken en me een winnend nummer zal geven, ik dacht dat hij een grapje maakte. Ik deed wat hij opdroeg en na het uitspreken van de spreuk gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en wanneer ik de loterij moest spelen. Ik volg zijn instructies en zie, ik heb een loterij van $ 835.400.000 dollar gewonnen. Lord Bubuza is een God op aarde. Door hem ben ik vandaag miljonair. Neem voor hulp contact met hem op via whatsapp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Georgi Lam 5 maanden geleden geplaatst
Zoveel mensen hebben me zo vaak gevraagd hoe ik een loterij heb gewonnen. Ik heb de loterij van $ 835.400.000 miljoen kunnen winnen met de hulp van Lord Bubuza. Ik nam contact op met heer Bubuza voor hulp om een loterij te winnen toen alle hoop verloren was, ik was niet langer comfortabel met mijn manier van leven, ik was failliet en geen enkele firma was bereid me een lening te geven. Lord Bubuza vertelde me dat hij een spreuk zal uitspreken en me een winnend nummer zal geven, ik dacht dat hij een grapje maakte. Ik deed wat hij opdroeg en na het uitspreken van de spreuk gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en wanneer ik de loterij moest spelen. Ik volg zijn instructies en zie, ik heb een loterij van $ 835.400.000 dollar gewonnen. Lord Bubuza is een God op aarde. Door hem ben ik vandaag miljonair. Neem voor hulp contact met hem op via whatsapp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Deborah Goslings 5 maanden geleden geplaatst
Ik had nooit gedacht dat ik miljonair zou worden door een loterij te winnen, maar Lord Bubuza heeft het voor mij mogelijk gemaakt. Deze man is een God op aarde, ik heb jaren in de loterij gespeeld zonder te winnen, dus ik sprak met mijn vriend die massaal won en hij vertelde hoe heer Bubuza hem het winnende nummer gaf. Ik heb via WhatsApp contact opgenomen met Lord Bubuza: +1 984 240 7211 om hulp te zoeken. Hij zei dat er een spreuk zal worden uitgesproken en dat mijn winnende lotnummer zal worden onthuld. Ik deed wat hij opdroeg en de spreuk werd uitgesproken, heer Bubuza gaf me wat cijfers en vertelde me wanneer en waar ik de loterij moest spelen die ik deed en zie, ik won $ 562.600.000 miljoen US dollar. Ik ben vandaag een miljonair met de hulp van de heer Bubuza-spreuk en het winnende nummer. Laten we armoede uitroeien, ik zal voor altijd over u getuigen, heer Bubuza, omdat u mij miljonair heeft gemaakt. Neem contact met hem op voor hulp om een loterij te winnen via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Gavin Bloggs 5 maanden geleden geplaatst
Ik ontdekte dat mijn vrouw 7 maanden na ons huwelijk vreemdging, ik begon me af te vragen waarom ze me bedroog met haar ex-vriendje. Ze vroeg een echtscheiding aan en verliet het huis. Ik riep mijn vriend om hulp omdat ik haar niet aan hem kwijt wilde. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza zijn relatie met zijn betovering herstelde na 2 jaar uiteenvallen, dus ik sprak met heer Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211. Hij antwoordde en zei dat mijn vrouw bij me terug zou komen, smekend op haar knieën voor vergeving. Ik deed wat hij opdroeg. Het was precies 24 uur nadat heer Bubuza klaar was met het uitspreken van de spreuk en mijn vrouw begon me te bellen en me te smeken om te vergeven en haar terug te accepteren. We zijn nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een GOD op aarde, hij heeft met zijn betovering geluk in ons huis gebracht. Ben je diepbedroefd??? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Gavin Bloggs 5 maanden geleden geplaatst
Ik ontdekte dat mijn vrouw 7 maanden na ons huwelijk vreemdging, ik begon me af te vragen waarom ze me bedroog met haar ex-vriendje. Ze vroeg een echtscheiding aan en verliet het huis. Ik riep mijn vriend om hulp omdat ik haar niet aan hem kwijt wilde. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza zijn relatie met zijn betovering herstelde na 2 jaar uiteenvallen, dus ik sprak met heer Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211. Hij antwoordde en zei dat mijn vrouw bij me terug zou komen, smekend op haar knieën voor vergeving. Ik deed wat hij opdroeg. Het was precies 24 uur nadat heer Bubuza klaar was met het uitspreken van de spreuk en mijn vrouw begon me te bellen en me te smeken om te vergeven en haar terug te accepteren. We zijn nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een GOD op aarde, hij heeft met zijn betovering geluk in ons huis gebracht. Ben je diepbedroefd??? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Gavin Bloggs 5 maanden geleden geplaatst
Ik ontdekte dat mijn vrouw 7 maanden na ons huwelijk vreemdging, ik begon me af te vragen waarom ze me bedroog met haar ex-vriendje. Ze vroeg een echtscheiding aan en verliet het huis. Ik riep mijn vriend om hulp omdat ik haar niet aan hem kwijt wilde. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza zijn relatie met zijn betovering herstelde na 2 jaar uiteenvallen, dus ik sprak met heer Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211. Hij antwoordde en zei dat mijn vrouw bij me terug zou komen, smekend op haar knieën voor vergeving. Ik deed wat hij opdroeg. Het was precies 24 uur nadat heer Bubuza klaar was met het uitspreken van de spreuk en mijn vrouw begon me te bellen en me te smeken om te vergeven en haar terug te accepteren. We zijn nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een GOD op aarde, hij heeft met zijn betovering geluk in ons huis gebracht. Ben je diepbedroefd??? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Gavin Bloggs 5 maanden geleden geplaatst
Ik ontdekte dat mijn vrouw 7 maanden na ons huwelijk vreemdging, ik begon me af te vragen waarom ze me bedroog met haar ex-vriendje. Ze vroeg een echtscheiding aan en verliet het huis. Ik riep mijn vriend om hulp omdat ik haar niet aan hem kwijt wilde. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza zijn relatie met zijn betovering herstelde na 2 jaar uiteenvallen, dus ik sprak met heer Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211. Hij antwoordde en zei dat mijn vrouw bij me terug zou komen, smekend op haar knieën voor vergeving. Ik deed wat hij opdroeg. Het was precies 24 uur nadat heer Bubuza klaar was met het uitspreken van de spreuk en mijn vrouw begon me te bellen en me te smeken om te vergeven en haar terug te accepteren. We zijn nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een GOD op aarde, hij heeft met zijn betovering geluk in ons huis gebracht. Ben je diepbedroefd??? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Gavin Bloggs 5 maanden geleden geplaatst
Ik ontdekte dat mijn vrouw 7 maanden na ons huwelijk vreemdging, ik begon me af te vragen waarom ze me bedroog met haar ex-vriendje. Ze vroeg een echtscheiding aan en verliet het huis. Ik riep mijn vriend om hulp omdat ik haar niet aan hem kwijt wilde. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza zijn relatie met zijn betovering herstelde na 2 jaar uiteenvallen, dus ik sprak met heer Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211. Hij antwoordde en zei dat mijn vrouw bij me terug zou komen, smekend op haar knieën voor vergeving. Ik deed wat hij opdroeg. Het was precies 24 uur nadat heer Bubuza klaar was met het uitspreken van de spreuk en mijn vrouw begon me te bellen en me te smeken om te vergeven en haar terug te accepteren. We zijn nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een GOD op aarde, hij heeft met zijn betovering geluk in ons huis gebracht. Ben je diepbedroefd??? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Piet Roosen 5 maanden geleden geplaatst
Lord Bubuza is als een God op aarde, ik heb de reden gezien en ervaren waarom mensen hem een God op aarde noemen, ik heb nooit geloofd dat mannen zoals hij bestonden. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211 om een loterij te winnen na het lezen van verschillende getuigenissen op internet over hoe hij loterijwinst voorspelde en winnende nummers aan mensen gaf om te spelen en ze wonnen. Hij antwoordde en zei dat hij een spreuk zou uitspreken om mijn winst te voorspellen, ik gaf zijn vereisten en deed wat hij opdroeg. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me wat cijfers en een loterijwebsite waar ik het loterijspel kon spelen. Nadat ik had gespeeld zoals hij had opgedragen, won ik $781.999.000 Euro. Deze man heeft mijn leven mooi gemaakt met zijn winnende lotnummer. Ik heb mezelf gezworen dat ik zal getuigen van zijn wonderbaarlijke betovering om mij miljonair te maken. Neem contact op met lord Bubuza via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Piet Roosen 5 maanden geleden geplaatst
Lord Bubuza is als een God op aarde, ik heb de reden gezien en ervaren waarom mensen hem een God op aarde noemen, ik heb nooit geloofd dat mannen zoals hij bestonden. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211 om een loterij te winnen na het lezen van verschillende getuigenissen op internet over hoe hij loterijwinst voorspelde en winnende nummers aan mensen gaf om te spelen en ze wonnen. Hij antwoordde en zei dat hij een spreuk zou uitspreken om mijn winst te voorspellen, ik gaf zijn vereisten en deed wat hij opdroeg. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me wat cijfers en een loterijwebsite waar ik het loterijspel kon spelen. Nadat ik had gespeeld zoals hij had opgedragen, won ik $781.999.000 Euro. Deze man heeft mijn leven mooi gemaakt met zijn winnende lotnummer. Ik heb mezelf gezworen dat ik zal getuigen van zijn wonderbaarlijke betovering om mij miljonair te maken. Neem contact op met lord Bubuza via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Piet Roosen 5 maanden geleden geplaatst
Lord Bubuza is als een God op aarde, ik heb de reden gezien en ervaren waarom mensen hem een God op aarde noemen, ik heb nooit geloofd dat mannen zoals hij bestonden. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211 om een loterij te winnen na het lezen van verschillende getuigenissen op internet over hoe hij loterijwinst voorspelde en winnende nummers aan mensen gaf om te spelen en ze wonnen. Hij antwoordde en zei dat hij een spreuk zou uitspreken om mijn winst te voorspellen, ik gaf zijn vereisten en deed wat hij opdroeg. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me wat cijfers en een loterijwebsite waar ik het loterijspel kon spelen. Nadat ik had gespeeld zoals hij had opgedragen, won ik $781.999.000 Euro. Deze man heeft mijn leven mooi gemaakt met zijn winnende lotnummer. Ik heb mezelf gezworen dat ik zal getuigen van zijn wonderbaarlijke betovering om mij miljonair te maken. Neem contact op met lord Bubuza via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Anonymous Anonymity 4 maanden geleden geplaatst
Liefde geeft nooit op, verliest nooit het geloof, is altijd hoopvol en volhardt onder alle omstandigheden. Ik geef God alle eer omdat hij Dr. Ige Ajayi in mijn leven heeft gebracht omdat hij me heeft geholpen mijn vrouw terug te krijgen waardoor ik voor een jaar ben gescheiden. Ik was de laatste persoon op aarde die het feit accepteerde dat spreuken bestaan ​​of niet werken totdat ik werd doorverwezen naar Dr. Ige Ajayi, online naar wie zoveel mensen heeft geholpen met zijn krachtige spreuken. Ik had geen andere keuze dan het te proberen, want 3 maanden na de scheiding werd ik gedegradeerd op mijn werkplek vanwege een depressie, want ik weet niet wat ik moet doen om haar terug te krijgen, maar ik dank God vandaag voor het gebruik van Dr. Ige Ajayi om mijn geluk en liefdesleven binnen 48 uur terug te krijgen. Vorige week hier, ben ik terug gepromoveerd naar mijn functie en ik ben hier om mijn eigen ervaring te delen met deze man genaamd Dr. Ige Ajayi. Ik weet niet wat je vandaag doormaakt, maar weet dat er in elke situatie altijd een uitweg is. Dr, Ajayi, bereidt ook spreuken voor zoals Loterijspreuk, werkspreuk, spreuk om een ​​scheiding te stoppen, spreukbehandeling voor ziekten, beschermingsspreuk, spreuk om succesvol en rijk te worden E.T.C. Neem contact op met e-mail drigejayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348057393990
Piet Roosen 4 maanden geleden geplaatst
Lord Bubuza is als een God op aarde, ik heb de reden gezien en ervaren waarom mensen hem een God op aarde noemen, ik heb nooit geloofd dat mannen zoals hij bestonden. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211 om een loterij te winnen na het lezen van verschillende getuigenissen op internet over hoe hij loterijwinst voorspelde en winnende nummers aan mensen gaf om te spelen en ze wonnen. Hij antwoordde en zei dat hij een spreuk zou uitspreken om mijn winst te voorspellen, ik gaf zijn vereisten en deed wat hij opdroeg. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me wat cijfers en een loterijwebsite waar ik het loterijspel kon spelen. Nadat ik had gespeeld zoals hij had opgedragen, won ik $781.999.000 Euro. Deze man heeft mijn leven mooi gemaakt met zijn winnende lotnummer. Ik heb mezelf gezworen dat ik zal getuigen van zijn wonderbaarlijke betovering om mij miljonair te maken. Neem contact op met lord Bubuza via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Piet Roosen 4 maanden geleden geplaatst
Lord Bubuza is als een God op aarde, ik heb de reden gezien en ervaren waarom mensen hem een God op aarde noemen, ik heb nooit geloofd dat mannen zoals hij bestonden. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211 om een loterij te winnen na het lezen van verschillende getuigenissen op internet over hoe hij loterijwinst voorspelde en winnende nummers aan mensen gaf om te spelen en ze wonnen. Hij antwoordde en zei dat hij een spreuk zou uitspreken om mijn winst te voorspellen, ik gaf zijn vereisten en deed wat hij opdroeg. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me wat cijfers en een loterijwebsite waar ik het loterijspel kon spelen. Nadat ik had gespeeld zoals hij had opgedragen, won ik $781.999.000 Euro. Deze man heeft mijn leven mooi gemaakt met zijn winnende lotnummer. Ik heb mezelf gezworen dat ik zal getuigen van zijn wonderbaarlijke betovering om mij miljonair te maken. Neem contact op met lord Bubuza via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Piet Roosen 4 maanden geleden geplaatst
Lord Bubuza is als een God op aarde, ik heb de reden gezien en ervaren waarom mensen hem een God op aarde noemen, ik heb nooit geloofd dat mannen zoals hij bestonden. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211 om een loterij te winnen na het lezen van verschillende getuigenissen op internet over hoe hij loterijwinst voorspelde en winnende nummers aan mensen gaf om te spelen en ze wonnen. Hij antwoordde en zei dat hij een spreuk zou uitspreken om mijn winst te voorspellen, ik gaf zijn vereisten en deed wat hij opdroeg. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me wat cijfers en een loterijwebsite waar ik het loterijspel kon spelen. Nadat ik had gespeeld zoals hij had opgedragen, won ik $781.999.000 Euro. Deze man heeft mijn leven mooi gemaakt met zijn winnende lotnummer. Ik heb mezelf gezworen dat ik zal getuigen van zijn wonderbaarlijke betovering om mij miljonair te maken. Neem contact op met lord Bubuza via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Anonymous Anonymity 3 maanden geleden geplaatst
Ik was 16 jaar getrouwd met een liefhebbende moeder en vrouw. We hadden samen 2 kinderen die nu 11 en 13 zijn. Ik kwam weer in contact met een oude vriendin van de universiteit op Facebook en we begonnen een affaire en ik verliet mijn vrouw. De vrouw met wie ik een affaire had, is een geweldige vrouw en ik hou ook van haar en onze kinderen begonnen de situatie te accepteren en mijn vrouw is een beetje verder gegaan, maar niet verliefd op de man met wie ze omgaat. Ik dacht dat ik niet meer verliefd was op mijn vrouw en ik voelde me vreselijk over wat ik haar heb aangedaan - ze is een goede vrouw en ik weet niet wat me overkwam. Ik besloot om te proberen haar terug te krijgen en ik werd aanbevolen aan Dr. Ige Ajayi voor hulp om herenigd te worden met mijn vrouw en binnen 48 uur nadat ik contact had opgenomen met Dr. Ige Ajayi besloot mijn vrouw om dingen met mij uit te werken en nu hebben we zijn weer samen met onze kinderen en leven als één gelukkig gezin. Ik weet echt niet welke woorden ik moet gebruiken om te waarderen wat Dr. Ige Ajayi voor mij heeft gedaan, maar ik zal u bedanken, meneer, voor het herenigen van mij en mijn familie. Voor mensen in moeilijke tijden met hun huwelijk of relatie kunnen bij hem terecht. E-mail drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348057393990
3 maanden geleden geplaatst
Hoe je je man kunt stoppen tegen scheiding of echtscheiding en hem meer dan ooit tevoren liefhebben, ik en mijn man waren lange tijd gescheiden, hij liet me voor een andere vrouw, maar ik hou van hem met heel mijn hart, ik had over Dr. Sacre Hoe hij een relatie kan oplossen en liefhebbers bij elkaar brengt, neem ik contact met hem op en legde alles aan hem uit dat gebeurt dat hij me vertelde dat mijn man terug bij me zal zijn nadat de gebeden het materiaal heb gemaakt voor de gebeden, binnen 24 uur die ik nodig heb, Man was terug bij me, we zijn gelukkig samen heeft een grote gelukkige familie Mijn 2 kinderen zijn blij dat er vader terug is, informatie over hoe je contact kunt opnemen met Dr. Sacre is hieronder Neem contact op met Dr Sacre WhatsApp-nummer: +2349076034359 E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com Mevrouw Marian
2 maanden geleden geplaatst
De snelste en eenvoudigste manier om je ex-minnaar, vrouw of echtgenoot binnen 12 uur zonder vertraging terug te krijgen, ze houden van je en koesteren je, Dr Sacre, hij is een geweldige spreukgebruiker hij bracht mijn ex-minnaar terug die het uitmaakte met mij 8 maanden geleden, Nu houden we meer van elkaar en koesteren we elkaar meer dan wat ook ter wereld neem contact op met Dr Sacre op e-mailadres sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp of bel hem +2349076034359 voor hulp als je je geliefde mist Andrea Martin
2 maanden geleden geplaatst
Advies voor uiteenvallen, echtscheiding, gescheiden of een relatieprobleem Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com WhatsApp of bel: +2349076034359 Ik deel dit om anderen te haelpen en heeft anderen hulp gekregen door hun getuigenis mevrouw Claudia Michalski
2 maanden geleden geplaatst
De minnaar is terug, ik ben Jose Fernando, mijn minnaar heeft het uitgemaakt met mij alleen omdat ze een andere man leuk vindt van wie ze zegt dat ze van houdt en het kan haar niet schelen hoe ik over haar denk. hou zo veel van haar gedurende drie dagen ik kon niet eten, toen mijn vriend me kwam bezoeken ik vertelde hem alles wat er was gebeurd hij zei me dat ik me geen zorgen moest maken dat mijn minnaar bij me terug zou komen toen belde hij dr Sacre en vertelde hem wat ik zei en hij zei tegen mijn vriend dat hij me de telefoon moest geven nadat we hadden gepraat en ik deed wat hij me vroeg te doen kun je geloven dat mijn geliefde die het uitmaakte terugkwam me om vergeving vragen en nu is ze blij met mij allemaal dankzij Dr Sacre Neem ook contact op als je hulp nodig hebt sacretempleofpower@gmail.com bel of WhatsApp is privénummer +2349076034359
Anonymous Anonymity 2 maanden geleden geplaatst
HOE IK GUNST VOND IN DE HANDEN VAN Dr. Ige Ajayi.... Mijn naam is Gemini North en ik kom uit NYC. Ik heb altijd beloofd u aan te bevelen aan de mensen die mogelijk ook uw hulp nodig hebben, omdat het vinden van uw e-mail het beste was dat me ooit is overkomen, Dr. Ige Ajayi, u bent de meest attente en medelevende man die ik heb bekend. Ik was zo down na bijna vijf jaar liefdeloos te zijn geweest. Ik vroeg om een herenigingsspreuk en verbazingwekkend genoeg werkte het. Ik leef gelukkig met de allerliefste man in leven en dat is waar ik voor heb gebeden. Dank u Dr. Ige Ajayi zou niet genoeg zijn, gezien wat u voor mij hebt gedaan, dus besloot ik deze getuigenis van uw handwerk aan de hele wereld te delen om te weten over uw goede werk voor mij. U kunt bij deze man terecht voor relatieproblemen en hij zal u ook helpen. Neem contact op met e-mail drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348057393990
Anonymous Anonymity 2 maanden geleden geplaatst
Mijn man en ik zijn nu ongeveer 7 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, een jongen en een meisje. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Ige Ajayi kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij deed een spreuk voor mij. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had gedaan en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie leeft weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. Ige Ajayi. Als je een spreukgebruiker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Neem contact op met e-mail drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348057393990
William Talley 1 maand geleden geplaatst
Contact opnemen met Lord Bubuza was de beste beslissing die ik tot nu toe in mijn leven heb genomen, mijn huwelijk was niet om over naar huis te schrijven vanwege de constante manier waarop mijn vrouw me bleef bedriegen. Ik moet zeggen dat ik een goede vader ben voor onze lieve kinderen en een goede echtgenoot voor mijn mooie vrouw. Wat ervoor zorgde dat mijn vrouw bleef vreemdgaan, was wat ik nog moest ontdekken omdat het haar aan niets ontbreekt, ik zorg voor al haar behoeften en die van de kinderen, ik heb haar twee keer betrapt op vreemdgaan en ik vergaf haar omdat ze beloofde te veranderen, maar ze hield zich nooit aan haar belofte, ik kon niet van haar scheiden omdat ik zoveel van haar hield, dus nam ik het als mijn verantwoordelijkheid om te zoeken naar een permanente oplossing voor het probleem waarmee ons huwelijk werd geconfronteerd toen ik in contact kwam met heer Bubuza door de talrijke getuigenissen van hoe hij gebroken gezinnen herstelde, besloot ik het eens te proberen en hij beloofde mijn vrouw terug te krijgen onder de 16 uur na het uitspreken van een spreuk, ik volgde zijn instructies en ik kreeg de permanente oplossing voor mijn probleem, mijn vrouw is gestopt met vreemdgaan en ze is de beste vrouw en moeder geworden die je maar kunt bedenken. Neem vandaag nog contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
William Talley 1 maand geleden geplaatst
Contacting Lord Bubuza was the greatest decision I have made so far in my life, my marriage was nothing to write home about because of the constant way my wife kept cheating on me, I must say I am a good father to our lovely kids and a good husband to my beautiful wife. What made my wife to keep cheating was what I was yet to find out because she lacks nothing, I take care of all her needs and that of the kids, I have caught her twice cheating and I forgave her because she promised to change but she never kept to her promise, I couldn't divorce her because I loved her so much, so I took it as my responsibility to look for a permanent solution to the problem facing our marriage when I came in contact with lord Bubuza from the numerous testimony of how he restored broken homes, I decided to give it a try and he promised to help get my wife back under 16 hours of casting a spell, I followed his instructions and I got the permanent solution to my problem, my wife have stopped cheating and she has become the best wife and mother you can ever think of. Contact lord Bubuza today for help via WhatsApp:+1 951 442 2214 or call: +1 507 400 0072 or email: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
William Talley 1 maand geleden geplaatst
Contact opnemen met Lord Bubuza was de beste beslissing die ik tot nu toe in mijn leven heb genomen, mijn huwelijk was niet om over naar huis te schrijven vanwege de constante manier waarop mijn vrouw me bleef bedriegen. Ik moet zeggen dat ik een goede vader ben voor onze lieve kinderen en een goede echtgenoot voor mijn mooie vrouw. Wat ervoor zorgde dat mijn vrouw bleef vreemdgaan, was wat ik nog moest ontdekken omdat het haar aan niets ontbreekt, ik zorg voor al haar behoeften en die van de kinderen, ik heb haar twee keer betrapt op vreemdgaan en ik vergaf haar omdat ze beloofde te veranderen, maar ze hield zich nooit aan haar belofte, ik kon niet van haar scheiden omdat ik zoveel van haar hield, dus nam ik het als mijn verantwoordelijkheid om te zoeken naar een permanente oplossing voor het probleem waarmee ons huwelijk werd geconfronteerd toen ik in contact kwam met heer Bubuza door de talrijke getuigenissen van hoe hij gebroken gezinnen herstelde, besloot ik het eens te proberen en hij beloofde mijn vrouw terug te krijgen onder de 16 uur na het uitspreken van een spreuk, ik volgde zijn instructies en ik kreeg de permanente oplossing voor mijn probleem, mijn vrouw is gestopt met vreemdgaan en ze is de beste vrouw en moeder geworden die je maar kunt bedenken. Neem vandaag nog contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
William Talley 1 maand geleden geplaatst
MIJN VROUWELIJKE VROUW: Contact opnemen met Lord Bubuza was de beste beslissing die ik tot nu toe in mijn leven heb genomen, mijn huwelijk was niet om over naar huis te schrijven vanwege de constante manier waarop mijn vrouw me bleef bedriegen. Ik moet zeggen dat ik een goede vader ben voor onze lieve kinderen en een goede echtgenoot voor mijn mooie vrouw. Wat ervoor zorgde dat mijn vrouw bleef vreemdgaan, was wat ik nog moest ontdekken omdat het haar aan niets ontbreekt, ik zorg voor al haar behoeften en die van de kinderen, ik heb haar twee keer betrapt op vreemdgaan en ik vergaf haar omdat ze beloofde te veranderen, maar ze hield zich nooit aan haar belofte, ik kon niet van haar scheiden omdat ik zoveel van haar hield, dus nam ik het als mijn verantwoordelijkheid om te zoeken naar een permanente oplossing voor het probleem waarmee ons huwelijk werd geconfronteerd toen ik in contact kwam met heer Bubuza door de talrijke getuigenissen van hoe hij gebroken gezinnen herstelde, besloot ik het eens te proberen en hij beloofde mijn vrouw terug te krijgen onder de 16 uur na het uitspreken van een spreuk, ik volgde zijn instructies en ik kreeg de permanente oplossing voor mijn probleem, mijn vrouw is gestopt met vreemdgaan en ze is de beste vrouw en moeder geworden die je maar kunt bedenken. Neem vandaag nog contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
1 maand geleden geplaatst
De minnaar is terug, ik ben Jose Fernando, mijn minnaar heeft het uitgemaakt met mij alleen omdat ze een andere man leuk vindt van wie ze zegt dat ze van houdt en het kan haar niet schelen hoe ik over haar denk. hou zoveel van haar drie dagen kon ik niet eten, toen mijn vriend me kwam bezoeken ik vertelde hem alles wat er was gebeurd hij zei me dat ik me geen zorgen moest maken dat mijn minnaar bij me terug zou komen toen belde hij dr Sacre en vertelde hem wat ik zei en hij zei tegen mijn vriend dat hij me de telefoon moest geven nadat we hadden gepraat en ik deed wat hij me vroeg te doen kun je geloven dat mijn geliefde die het uitmaakte terugkwam vraag me om vergeving en nu is ze blij met mij allemaal met dank aan Dr Sacre Neem ook contact op als je hulp nodig hebt sacretempleofpower@gmail.com bel of WhatsApp is privénummer +2349076034359
William Talley 1 maand geleden geplaatst
VROLIJKE VROUW: Contact opnemen met Lord Bubuza was de beste beslissing die ik tot nu toe in mijn leven heb genomen, mijn huwelijk was niet om over naar huis te schrijven vanwege de constante manier waarop mijn vrouw me bleef bedriegen. Ik moet zeggen dat ik een goede vader ben voor onze lieve kinderen en een goede echtgenoot voor mijn mooie vrouw. Wat ervoor zorgde dat mijn vrouw bleef vreemdgaan, was wat ik nog moest ontdekken omdat het haar aan niets ontbreekt, ik zorg voor al haar behoeften en die van de kinderen, ik heb haar twee keer betrapt op vreemdgaan en ik vergaf haar omdat ze beloofde te veranderen, maar ze hield zich nooit aan haar belofte, ik kon niet van haar scheiden omdat ik zoveel van haar hield, dus nam ik het als mijn verantwoordelijkheid om te zoeken naar een permanente oplossing voor het probleem waarmee ons huwelijk werd geconfronteerd toen ik in contact kwam met heer Bubuza door de talrijke getuigenissen van hoe hij gebroken gezinnen herstelde, besloot ik het eens te proberen en hij beloofde mijn vrouw terug te krijgen onder de 16 uur na het uitspreken van een spreuk, ik volgde zijn instructies en ik kreeg de permanente oplossing voor mijn probleem, mijn vrouw is gestopt met vreemdgaan en ze is de beste vrouw en moeder geworden die je maar kunt bedenken. Neem vandaag nog contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
William Talley 1 maand geleden geplaatst
Contact opnemen met Lord Bubuza was de beste beslissing die ik tot nu toe in mijn leven heb genomen, mijn huwelijk was niet om over naar huis te schrijven vanwege de constante manier waarop mijn vrouw me bleef bedriegen. Ik moet zeggen dat ik een goede vader ben voor onze lieve kinderen en een goede echtgenoot voor mijn mooie vrouw. Wat ervoor zorgde dat mijn vrouw bleef vreemdgaan, was wat ik nog moest ontdekken omdat het haar aan niets ontbreekt, ik zorg voor al haar behoeften en die van de kinderen, ik heb haar twee keer betrapt op vreemdgaan en ik vergaf haar omdat ze beloofde te veranderen, maar ze hield zich nooit aan haar belofte, ik kon niet van haar scheiden omdat ik zoveel van haar hield, dus nam ik het als mijn verantwoordelijkheid om te zoeken naar een permanente oplossing voor het probleem waarmee ons huwelijk werd geconfronteerd toen ik in contact kwam met heer Bubuza door de talrijke getuigenissen van hoe hij gebroken gezinnen herstelde, besloot ik het eens te proberen en hij beloofde mijn vrouw terug te krijgen onder de 16 uur na het uitspreken van een spreuk, ik volgde zijn instructies en ik kreeg de permanente oplossing voor mijn probleem, mijn vrouw is gestopt met vreemdgaan en ze is de beste vrouw en moeder geworden die je maar kunt bedenken. Neem vandaag nog contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Keith Burge 1 maand geleden geplaatst
HEER BUBUZA IS DE JUISTE MAN OM U TE HELPEN ELKE LOTERIJSPEL TE WINNEN: Mijn leven is een getuigenis vanwege heer Bubuza. Hoe zal ik hem genoeg bedanken voor het maken van mij een miljonair met zijn loterijspreuk, voorheen worstelde ik om de kost te verdienen, maar hier deel ik vandaag mijn prachtige getuigenis van hoe ik veel won in het Michigan-loterijspel. Ik heb nog nooit een man met een hart van goud zoals hij gezien, nadat hij een loterijspreuk voor mij had uitgesproken, gaf hij me vijfcijferige getallen en zei dat het hem door zijn goden was geopenbaard toen hij de spreuk uitsprak. Ik speelde het loterijspel en de getallen komen overeen met de vijf witte ballen en ik won $ 1 miljoen dollar. Ik denk dat deze man een god op aarde is omdat hij van mij een jackpotwinnaar heeft gemaakt. Wil je de loterijspellen winnen zonder stress of angst? Lord Bubuza is de juiste man, hij is een SEER en kan winnende nummers onthullen met zijn spreuk. Mijn naam is Keith Burge, neem contact met hem op via de website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Keith Burge 1 maand geleden geplaatst
I will forever remain grateful to lord Bubuza because he has put an end to financial problems. I am Keith Burge; I like to play lottery when the jackpot is high but winning becomes a huge problem. I want to thank lord Bubuza for giving me the 5 lottery digit numbers after casting a spell for me in his temple, the numbers matched the five white balls in the Dec. 4 drawing to win a $1 million prize and I won. I read about his wonderful spell work online and I gave it a try and today my life has changed for the better. This man is a god on Earth. Do you play lottery and always lose ? Lord Bubuza is all you need now, He did it for me. Visit his website: Lordbubuzamiraclework.com or email: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com or WhatsApp: +1 951 442 2214
Keith Burge 1 maand geleden geplaatst
I will forever remain grateful to lord Bubuza because he has put an end to financial problems. I am Keith Burge; I like to play lottery when the jackpot is high but winning becomes a huge problem. I want to thank lord Bubuza for giving me the 5 lottery digit numbers after casting a spell for me in his temple, the numbers matched the five white balls in the Dec. 4 drawing to win a $1 million prize and I won. I read about his wonderful spell work online and I gave it a try and today my life has changed for the better. This man is a god on Earth. Do you play lottery and always lose ? Lord Bubuza is all you need now, He did it for me. Visit his website: Lordbubuzamiraclework.com or email: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com or WhatsApp: +1 951 442 2214
Joe Jess Thwaite 1 maand geleden geplaatst
Wij zijn Joe en Jess Thwaite uit Gloucestershire, de winnaar van meer dan £ 184 miljoen in de EuroMillions. Nadat Lord Bubuza een loterijspreuk voor ons had uitgesproken, onthulde hij het lotnummer aan ons en vandaag vieren we feest. We geloofden het niet toen we lazen over Lord Bubuza-loterijspreuk, maar nadat we het hadden geprobeerd, veranderde ons leven. We willen heer Bubuza gewoon waarderen voor de loterijspreuk Waardering van Joe en Jess Thwaite lord Bubuza website: Lordbubuzamiraclework.com lord Bubuza e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Joe Jess Thwaite 1 maand geleden geplaatst
Wij zijn Joe en Jess Thwaite uit Gloucestershire, de winnaar van meer dan £ 184 miljoen in de EuroMillions. Nadat Lord Bubuza een loterijspreuk voor ons had uitgesproken, onthulde hij het lotnummer aan ons en vandaag vieren we feest. We geloofden het niet toen we lazen over Lord Bubuza-loterijspreuk, maar nadat we het hadden geprobeerd, veranderde ons leven. We willen heer Bubuza gewoon waarderen voor de loterijspreuk Waardering van Joe en Jess Thwaite lord Bubuza website: Lordbubuzamiraclework.com lord Bubuza e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Bernada Gaspar 1 maand geleden geplaatst
Mijn naam is Bernada Gaspar. Uit respect voor jou en je spreuken moet ik deze getuigenis aan iedereen bekendmaken. Ik ben bij andere spellcasters geweest zonder enig resultaat te zien, het enige wat ze wilden was achter mijn geld aan. Ik wou dat ik eerder naar je toe kwam, ik kreeg het beste van je. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere betoveraars om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Isikolo. Nadat de liefdesspreuk was gedaan, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem in minder dan 48 uur. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man is terug met vol liefde. Het was als een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest geven. ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en dat ik hem terug zou accepteren. Ik kom echt woorden tekort en ben blij. je bent een God die naar mij en mijn hele familie is gezonden. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt dokter Isikolo. Aan iedereen die op zoek is naar een echte spellcaster, neem contact op met Dr.Isikolo via e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) of sms hem met WhatsApp op: +2348133261196
1 maand geleden geplaatst
Een must-read voor iedereen die een geliefde of getrouwde partner heeft verlaten en je houdt nog steeds van die persoon, je hebt Dr Sacre nodig om je te helpen ze terug te krijgen, ze houden van en koesteren je meer dan wat dan ook in de wereld, de eerste man met wie ik trouwde vroeg gestorven toen ik 24 jaar oud was na 14 jaar geen relatie gehad te hebben, ik begon te daten met Peter, die mijn huidige echtgenoot is, na 12 jaar relatie heeft Peter het uitgemaakt met mij en was aan het daten met een andere dame, we waren goed samen maar kon me niet voorstellen hoe hij net uit elkaar ging, toen begon te daten met een dame op zijn werkplek, ik herinner me dat hij altijd klaagde dat de dame hem altijd stoorde om een ​​relatie met haar te krijgen, maar hij zei altijd nee, alles ging zo snel dat hij brak en 2 dagen later trok hij bij haar in, ik weet al hoe Dr. Sacre mensen helpt, daarna stuur ik dr. Sacre een bericht en hij deed wat gebed en overleg en hij vertelde me dat de dame een duistere magische spreuk had gedaan om mijn geliefde te krijgen, hij vertelde me de oplossing om de betovering te verbreken die ik deed i ik heb het materiaal dat nodig is voor het gebed, na 48 uur komt mijn geliefde weer bij zinnen en komt bij mij terug, ik dank u Dr Sacre voor uw hulp en vandaag zijn we getrouwd, een breuk of scheiding is niet natuurlijk, maar het kwaad wil om jullie beiden te scheiden, stel altijd vragen via Dr. Sacre en fijne oplossing contactgegevens hieronder Bel/Sms/Whatsapp: +2349076034359 E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com Instagram: @drsacre Tiktok: @drsacre Getuige: Anna Waasner
1 maand geleden geplaatst
Een must-read voor iedereen die een geliefde of getrouwde partner heeft verlaten en je houdt nog steeds van die persoon, je hebt Dr Sacre nodig om je te helpen ze terug te krijgen, ze houden van en koesteren je meer dan wat dan ook in de wereld, de eerste man met wie ik trouwde vroeg gestorven toen ik 24 jaar oud was na 14 jaar geen relatie gehad te hebben, ik begon te daten met Peter, die mijn huidige echtgenoot is, na 12 jaar relatie heeft Peter het uitgemaakt met mij en was aan het daten met een andere dame, we waren goed samen maar kon me niet voorstellen hoe hij net uit elkaar ging, toen begon te daten met een dame op zijn werkplek, ik herinner me dat hij altijd klaagde dat de dame hem altijd stoorde om een ​​relatie met haar te krijgen, maar hij zei altijd nee, alles ging zo snel dat hij brak en 2 dagen later trok hij bij haar in, ik weet al hoe Dr. Sacre mensen helpt, daarna stuur ik dr. Sacre een bericht en hij deed wat gebed en overleg en hij vertelde me dat de dame een duistere magische spreuk had gedaan om mijn geliefde te krijgen, hij vertelde me de oplossing om de betovering te verbreken die ik deed i ik heb het materiaal dat nodig is voor het gebed, na 48 uur komt mijn geliefde weer bij zinnen en komt bij mij terug, ik dank u Dr Sacre voor uw hulp en vandaag zijn we getrouwd, een breuk of scheiding is niet natuurlijk, maar het kwaad wil om jullie beiden te scheiden, stel altijd vragen via Dr. Sacre en fijne oplossing contactgegevens hieronder Bel/Sms/Whatsapp: +2349076034359 E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com Instagram: @drsacre Tiktok: @drsacre Getuige: Anna Waasner
1 maand geleden geplaatst
Ik wil het publiek een eenvoudige tip geven om je relatie, huwelijk, dating of geliefde te herstellen. Mijn geliefde Jerry heeft het 2 jaar geleden met me uitgemaakt, maar ik ben hem nooit vergeten omdat ik zoveel van hem hou, hij was mijn soulmate, mijn alles ,maar het was nog steeds uit met mij, maar ik hield nog steeds van hem, ik zag een getuigenis hoe dr sacre hielp om haar ex-man terug in haar leven te brengen, ik nam ook contact met hem op op Instagram, ik check zijn bio en stuur hem een ​​direct bericht op is WhatsApp op is profiel, ik legde hem alles uit en hij vertelde me dat mijn geliefde terug zou komen en hij zal van me houden en koesteren, ik kreeg de gebedspunten, na zijn gebed vertelde hij me pas binnen 12 uur mijn minnaar komt terug, voordat de 12 uur voltooid waren mijn minnaar kwam naar me toe smekend en vroeg om mijn vergeving, we zijn weer samen, hij behandelt me ​​als een koningin, ik hou van hem en hij houdt ook van mij, Ik waardeer wat je doet @drsacre Bel/Sms/Whatsapp: +2349076034359 E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com Angelikaal Liam
1 maand geleden geplaatst
Ik wil het publiek een eenvoudige tip geven om je relatie, huwelijk, dating of geliefde te herstellen. Mijn geliefde Jerry heeft het 2 jaar geleden met me uitgemaakt, maar ik ben hem nooit vergeten omdat ik zoveel van hem hou, hij was mijn soulmate, mijn alles ,maar het was nog steeds uit met mij, maar ik hield nog steeds van hem, ik zag een getuigenis hoe dr sacre hielp om haar ex-man terug in haar leven te brengen, ik nam ook contact met hem op op Instagram, ik check zijn bio en stuur hem een ​​direct bericht op is WhatsApp op is profiel, ik legde hem alles uit en hij vertelde me dat mijn geliefde terug zou komen en hij zal van me houden en koesteren, ik kreeg de gebedspunten, na zijn gebed vertelde hij me pas binnen 12 uur mijn minnaar komt terug, voordat de 12 uur voltooid waren mijn minnaar kwam naar me toe smekend en vroeg om mijn vergeving, we zijn weer samen, hij behandelt me ​​als een koningin, ik hou van hem en hij houdt ook van mij, Ik waardeer wat je doet @drsacre Bel/Sms/Whatsapp: +2349076034359 E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com Angelikaal Liam
1 maand geleden geplaatst
Ik wil het publiek een eenvoudige tip geven om je relatie, huwelijk, dating of geliefde te herstellen. Mijn geliefde Jerry heeft het 2 jaar geleden met me uitgemaakt, maar ik ben hem nooit vergeten omdat ik zoveel van hem hou, hij was mijn soulmate, mijn alles ,maar het was nog steeds uit met mij, maar ik hield nog steeds van hem, ik zag een getuigenis hoe dr sacre hielp om haar ex-man terug in haar leven te brengen, ik nam ook contact met hem op op Instagram, ik check zijn bio en stuur hem een ​​direct bericht op is WhatsApp op is profiel, ik legde hem alles uit en hij vertelde me dat mijn geliefde terug zou komen en hij zal van me houden en koesteren, ik kreeg de gebedspunten, na zijn gebed vertelde hij me pas binnen 12 uur mijn minnaar komt terug, voordat de 12 uur voltooid waren mijn minnaar kwam naar me toe smekend en vroeg om mijn vergeving, we zijn weer samen, hij behandelt me ​​als een koningin, ik hou van hem en hij houdt ook van mij, Ik waardeer wat je doet @drsacre Bel/Sms/Whatsapp: +2349076034359 E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com Angelikaal Liam
Carlos Brickman 4 weken geleden geplaatst
De zin die iedereen minstens één keer in zijn leven herhaalde: "Relaties zijn niet gemakkelijk!" Ik wil duidelijk maken. In theorie zijn relaties zelf heel eenvoudig, omdat ze zich in een natuurlijk ritme ontwikkelen volgens de wil van gevoelens: ze ontmoetten elkaar, werden verliefd, besloten om samen te zijn. Maar de mensen die bij een relatie betrokken zijn, kunnen het moeilijk maken - en zelfs heel moeilijk. Feit is dat we niet zo blij zijn met het idee dat 'aan relaties moet worden gewerkt'. Wat is dit voor onzin, maar hoe zit het met liefde? Waarom is een harmonieuze verbintenis, die is ontstaan ​​uit een groots en helder gevoel, niet in staat om op magische wijze uit zichzelf te werken, als een goed geoliede machine?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 February 2017 om 09:56
Aantal lezers 371
Aantal reacties 91