Partners en vriendschappen

Laatste reactie 04/05/2021 11:29 door jessica
· Markeren als ongelezen
Femke V. 4 jaar geleden geplaatst
Hoi allemaal,

Weer is er een serieuze relatie kapot gelopen, ondanks dat we veel van elkaar houden. Omdat ik te veel aandacht vroeg ( nu was hij toevallig wel een einzelganger, had veel rust en tijd voor zichzelf nodig, wilde ook nooit er op uit) en steeds erg heftig emotioneel was en van slag als ik mijn zoveelste afwijzing krijg van een baan. Tijdens een bijeenkomst van de GGZ werd verteld dat veel adhd'ers moeite hebben met het hebben van een relatie en van de 9 mensen had maar een persoon een relatie. Ik wil zo graag maar op de een of andere manier lukt het niet. Wie heeft er wel een vriend/vriendin en hoe gaat je partner om met die heftige emoties en het zoveel aandacht vragen? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen. Groetjes
reactie op @femke:
Coen Olde Bijvank Hoi @femke hoe gaat nu met jou.. gaat het allemaal al wat beter? Als advies geef ik je mee -> heel veel praten.. afspraken maken -> op papier.

Anders kun je ook altijd nog het gratis eboek voor volwassenen met ADD en ADHD op onze site (ADHDblog.nl) downloaden.

Graag hoor ik van jou..
3 jaar geleden

Beantwoorden

Babs ........ 4 jaar geleden geplaatst
Ik ben de partner. En ik zeg gewoon eerlijk: je bent me nu te druk. Andersom zegt hij dat trouwens ook. Ik heb nl door een whiplash zintuigoverprikkeling opgelopen en als ik erg overprikkeld raak, ben ik nog erger dan Bert Visscher en Jochem Myjer samen. :P Ik snap daardoor ook wat ze bedoelen met "ruis" in een drukke omgeving, dus het kweekte wel wat meer begrip. Voor de rest is het zwaar irritant. :P

Wij zijn bijna 16 jaar samen, aankomende week 9 jaar getrouwd. Sleutelwoord is elkaar respecteren. Tot 3 jaar geleden wisten we niet dat hij adhd heeft. Want de meesten om mij heen zijn stuiterdruk en hij is druk in zijn hoofd en trekt zich daardoor terug. Maar nu ik het weet, herken ik nu wel de typische trekjes en irriteert het mij, dan spreek ik hem daarop aan, zodat hij het doorheeft. Vaak heb je dat nl niet eens door.

Wil ik echt iets op tv zien, dan neem ik de afstandsbdiening in beslag. Want ik kan nl geen 4 films/programma's tegelijkertijd kijken. :P
Het enige waar we nog wel eens "ruzie" over hebben is dat het bij hem het ene oor in en het andere oor uitgaat. En dingen die niet zo belangrijk zijn, dramt hij rustig 6x om en daar kan ik niet tegen. Inmiddels heb ik gemerkt dat als ik wil dat hij iets onthoudt, ik dat heel duidelijk moet zeggen en dat hij geen andere prikkels erbij moet hebben. Dus tv uit en telefoon weg. ;) En laten herhalen.

Voor ons werkt dit. Maar een relatie blijft natuurlijk maatwerk. ;)
Kirsten P indewolken 4 jaar geleden geplaatst
Normaal gesproken ben ik een meelezer op het forum. Maar je topic nodigde me uit om toch eens een account aan te maken en te reageren. Omdat ik ook merk dat relaties veel te verduren hebben als je AD(H)D hebt. Ik heb zelf een combinatie van de twee. Maar heb ook het geluk met een geweldige en vooral geduldige partner. Ik heb gewoon geluk gehad met het ontmoeten van mijn man. Hij is gevallen op mijn kwaliteiten en neemt dus mijn tekortkomingen (voor een deel) voor lief. Maar andersom weet ik niet of ik het had getrokken, met alles wat we hebben doorstaan samen. Ik merk nu, na de diagnose (1,5 jaar geleden) dat openheid en verwoorden van je gevoel enorm helpt om begrip te kweken. Ik denk dat hij ondanks dat het niet altijd makkelijk is wel heel veel van mij houdt en daarom ook om kan gaan met de dingen die minder lekker lopen of problemen opleveren. Maar daarnaast is het wel zo dat een relatie van beide kanten investeringen vraagt en begrip. Ik snap dat ik in zijn ogen soms onbegrijpelijle beslissingen maak. Dan probeer ik uit te leggen waarom ik het zo deed. Als ik het eenmaal onder woorden breng is het voor mij soms ook niet meer zo logisch als het was op het moment dat ik die (impulsieve) beslissing nam. Sleutelwoorden zijn in mijn ogen: geduld, communicatie, openheid, begrip, vergeving en een het belangrijkste een hele hoop liefde.

Maar wat ik begrijp uit je verhaal was er aan liefde geen gebrek. Ik ben geen expert dus kan alleen putten uit mijn eigen ervaringen. Bij mij is het zo dat ik veel ruimte voor mezelf nodig heb en die krijg ik gelukkig ook. Als hij merkt dat ik opvliegend reageer, weet hij dat ik gewoon even rust aan mijn hoofd nodig heb. Even een moment voor mezelf. Maar die ruimte moet ik wel krijgen anders barst de bom. Ik heb wel moeten leren accepteren dat als hij me zegt dat ik afstand moet nemen hij dit niet zegt om me dwars te zitten maar juist om mij te helpen. Misschien scheelt het dat hij in de zorg werkt met mensen met gedragsproblematiek. Soms reageerde hij vanuit zijn profesionele houding. Ik heb meerdere malen moeten aangeven dat ik dat heel erg vervelend vond. Het is een dans van elkaar constant zoeken alleen dan kan je samen groeien. Geef de hoop niet op, op een fijne relatie. Want die persoon is er voor jou, je moet hem alleen nog vinden.

Ik wens je heel veel geluk en liefde! Sterkte met de verweking van je beëindigde relatie.
Renée Lijten 4 jaar geleden geplaatst
Nou ja ik ben pas 21, maar ik heb al 3 jaar een relatie met mijn vriend. Ik heb hem al een keer heel impulsief gevraagd of hij met mij wil trouwen, haha, maar hij wou het nog een keer over doen met een ring.
Nu heb ik wel een heel begrijpelijke vriend, maar in principe is ons geheim praten. Ik ken hem nu 7 jaar; sinds de derde klas, dus we kenden mekaar al een beetje. Zorg in een relatie dat je hem al kent; vooral met de insteek dat hij al bekend is met jou en weet wat er bij jou komt kijken. Mocht je iemand aan de haak geslagen hebben, lijkt het mij slim om op een gespreksmanier, en niet op excuusmanier uit te leggen waarom je misschien wel een flapuit bent, misschien over dingen struikelt omdat je niet altijd even goed kijkt waar je loopt, of niet altijd naar hem lijkt te luisteren (ik noem maar wat voorbeelden) zodat hij weet waarom en waar het vandaan komt. Zeg er vooral ook bij dat je het niet altijd door hebt en dat je het allemaal heel goed bedoelt.
Ik krijg vaak teruggekoppeld dat ik direct overkom en ongepaste dingen zeg, al heb ik dat niet door. Ik liep altijd achter de feiten aan maar tegenwoordig wil ik problemen al oplossen voordat ze er zijn. Ik waarschuw mensen van tevoren, wel als ze me wel wat beter kennen, van mijn impulsieve gedrag, en dat ik alles heel lief en positief bedoel, al vinden zij dat in de toekomst misschien anders. Ja, dit kan ooit wat paranoïde overkomen, maar het is wat mij betreft beter dan dat iemand dagenlang pissig is over iets wat je héél anders bedoelde. Daar kunnen, zoals je misschien wel weet, vervelende consequenties van komen. Niet op sociaal gebied, dan misschien wel op de werkvloer. *zucht*. Daarom blijven praten; je moet zorgen dat hij je begrijpt. Ik vraag ook zo eens in de zoveel tijd of hém niet iets dwars zit, of alles wel goed is. Op die manier, als er een misverstand is ontstaan om dat hij jóu niet begrijpt, kun je jezelf uitleggen en no harm done =)
Trouwens, ik probeer niet te zeggen dat jij degene bent die zich altijd maar aan moet passen. Dit is puur mijn manier van begrip kweken en problemen voorkomen, en ik hoop dat het je helpt.
Eva Nh 4 jaar geleden geplaatst
Hoi Femke,

Je verhaal is heel herkenbaar.. relaties zijn voor mij ook erg moeilijk.. meerdere relaties gestrand.. nu heb ik al vijf jaar een partner waarvan ik dacht dat hij het wel kon dragen maar ook hij heeft er moeite mee.. eerlijk gezegd snap ik hem ook wel, ik vind mijzelf ook niet bepaald een 'leuk' persoon als ik in een relatie zit, ongeduldig, kort lontje, op momenten explosief, vaak te moe zijn om wat te ondernemen omdat ik buitenshuis alles 'geef'. Ik kan je zelf helaas dus ook niet zo goed adviseren omdat ik momenteel zelf ook in deze struggel zit.. wist niet dat veel adhd'ers hier moeite mee hadden, is toch fijn om wat erkenning te lezen :)

Liefs
Henk Henk 4 jaar geleden geplaatst
Dit klinkt zo bekend...
Ik heb nu een relatie met iemand die in het begin alles wou weten over mijn brein.
Waarom doe ik het zo? waarom doe ik dat niet? etc.etc
Wij hebben avonden lang gepraat, puur om elkaar te begrijpen (en ruzies uit te praten).
Ik dacht dat ik haar hielp om mij te begrijpen, maar ik denk dat het belangrijkste nog was dat ik mezelf meer ging begrijpen.
Iedereen heeft leuke en minder leuke kanten, als je die van elkaar kent en weet dat er geen opzet in het spel zit kan je veel meer hebben van elkaar.
Maar je moet altijd blijven praten. Heel moeilijk om jezelf voor de eerste keer zo bloot te geven, je voelt je zo klein en met sommige dingen zo stom, maar het heeft ons gigantisch geholpen.

En natuurlijk kan ze me soms wel wurgen, maar ze doet het niet ;)
reactie op @henkhenk:
Coen Olde Bijvank @henkhenk leuk toch dat ze interesse in jouw brein heeft :D.

Nee, even zonder gekheid. Klasse juist dat je met haar in gesprek bent gegaan.. echt heel veel mensen snappen mij nog steeds niet ook al kennen ze mij jaren.. dat zal altijd wel zo blijven.. heb er ook niet zoveel moeite meer mee als in het verleden.

Absoluut 200% mee eens dat je MOET blijven praten en ja dat kan grote positieve gevolgen hebben voor een relatie.

Maar met elkaar (blijven) praten is denk ik wel één van de belangrijkste zaken in een relatie.

Heel moeilijk om jezelf voor de eerste keer zo bloot te geven, je voelt je zo klein en met sommige dingen zo stom, maar het heeft ons gigantisch geholpen..


Wat zeg je het bovenstaande gaaf en lief :)
3 jaar geleden

Beantwoorden

Natasja Smit 4 jaar geleden geplaatst
Mijn partner en ik hebben beiden ADHD. Vraag me niet hoe maar we zijn nog steeds samen na 7 jaar. En dat ging echt niet zonder slag of stoot. Praten, eerlijk zijn en elkaar ruimte geven kan ik alleen meegeven.
reactie op @natasjasmit:
Coen Olde Bijvank Heel knap inderdaad, had ik niet volgehouden.

Ik heb een vriendin die heel rustig is, heerlijk.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Hendruk Vuur 4 jaar geleden geplaatst
Dit is inderdaad heel erg moeilijk.
Mijn Partner heeft het niet altijd makkelijk met mij.
Maar het mag ook gezegd worden, dat het nooit saai is, en mijn impulsieve acties af en toe best leuk zijn.
Maar een vraag Natasja: hebben jullie beiden de diagnose ADHD gekregen?
Ik denk namelijk dat mijn partner het ook heeft.
Nou is dat moeilijk met Hem te bespreken want hij zegt dat 1 genoeg is.
maar ik zie zoveel herkenning, meer ADD dan.
Bedankt voor je tip over eerlijk praten en elkaar de ruimte geven.
Het zou zoveel fijner zijn als hij zich ook liet testen, dan is het niet altijd alleen maar mij schuld.
veel sterkte voor iedereen die met deze dingen te maken hebben.
liefs Hennie*
reactie op @hennievandevuurst:
Natasja Smit Hoi Hennie,

Ik heb de diagnose pas vorig jaar gekregen terwijl we al wat aantal jaartjes bezig zijn om de diagnose van mijn vriend zwart op wit te krijgen, verschillende pogingen gedaan maar vanwege zelf medicatie nog niet gelukt. Mannen vinden het al snel ´onzin´. Sterkte! Ik hoop dat je je man zover kunt krijgen, misschien kun je beginnen met een test op internet?
4 jaar geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank @natasjasmit mag ik vragen aan jou waarom je vriend er zo'n moeite mee heeft om zich te laten testen op ADHD?

Afspraak maken bij de huisarts.. doorverwijzing vragen.. test doen en klaar. Dit is natuurlijk wat kort door de bocht.. maar het principe blijft het zelfde..

Wil hij dat niet.. en wat is zijn reden?
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Hendruk Vuur 4 jaar geleden geplaatst
Hai Natasja
Dankjewel voor je reactie.
Inderdaad vinden mannen het onzin, als het over hen gaat.
Ik stel ongemerkt vragen aan mijn man, voor mij is het duidelijk.
Ik heb medicatie sinds 4 dagen, en hoop dat het snel beter gaat.
Misschien ziet hij verandering en gaat hij er ook voor.
reactie op @hennievandevuurst:
Coen Olde Bijvank Hoi @hennievandevuurst gaat het al wat beter met de medicatie..?
3 jaar geleden

Beantwoorden

Lipke Ikke 3 jaar geleden geplaatst
Voor mij en ex kwam het te laat, maar ik herken hier veel in: https://www.additudemag.com/slideshows/i-have-adhd-need-support/

En idd praten, uitgaan van de goede intenties, en direct zijn als partner van iemand met ADHD. Mijn ex zei dan na weken 'er zijn dingen', 'wat denk je zelf'. Nou, ik denk héél veel, maar weten wat ik nu weer verkeerd heb gedaan, geen idee. Daar heb ik gewoon een directe, niet verwijtende maar ook niet ontwijkende partner voor nodig.

En investeer in de fysieke kant van de relatie.
Rafael Schelhaas 3 jaar geleden geplaatst
Erg lastig, mijn eerste relatie van mijn 16e tot mijn 22e is het langste. daar ook 2 kinderen uit en de laatste eigenlijk. Daarna nog 3 of 4 keer gedate, maar ik trek schijnbaar zulke rare mannen aan, dat na de laatste die ik heb gedate bijna 3 jaar geleden, een narcist er nu gewoon klaar mee ben. Kan prima maar dan ook prima alleen zijn. Mijn kinderen vinden het ook gewoon fijn zo met mij alleen en dat is voor mij belangrijker dan een man of relatie. Komt het ooit nog over een paar jaar prima. Maar zoek niks op en zit ook niet op dating sites ofzo. Ik zie zoveel en voel zoveel dat ik gewoon knettergek daarvan wordt. Kun je maar beter gewoon alleen zijn... ik vind het maar ingewikkeld relaties en adhd, of relaties en ik.
reactie op @rafaelschelhaas:
Kylie M Ohhh zo herkenbaar rare snuiters aantrekken. In eerste instantie houden ze van je energie. Vol leven tot ze erachter komen dat het nooit volledig uit kan. Wat ik hier allemaal zo lees komt het echt op begrip kweken aan. Een begripvolle man en dat is in deze tijden lastig. De pandemie helpt niet mee ook. Mensen missen knuffels en geborgenheid en gaan daarnaar op zoek. Je waakt voor het "vluchtige" maar toch trek je dat ook aan door de adhd kenmerken.  Alsof je een experiment bent zo van met jouw energie alleen kun je een stad een jaar van energie voorzien. Benieuwd als al die energie op mij komt.

Zo werkt het natuurlijk niet maar zo stappen er veel in is mijn ervaring.  Terwijl ik zelf bijv heb als een man zegt even rustig nu dat dat prima voor mij werkt. Het hoeft niet druk iedere dag maar je hoofd gaat gewoon druk verder. Het vergt veel energie van de ander heb ik begrepen omdat "zij" anders denken en sommige dingen gewoon niet kunnen plaatsen. Dan wordt het al snel teveel moeite en is het dating avontuur weer voorbij.

Het is leuk om te horen dat het geen dag saai is maar een stabiele vaste partner is vele malen fijner. Ik strijd met je mee er zijn mannen op de aardbol die dit aankunnen daar ben ik van overtuigd 
1 maand geleden

Beantwoorden

Bianca K 3 jaar geleden geplaatst
Wat doe je als je partner geen prater is?
Marianne Munter 3 jaar geleden geplaatst

Hoi Iedereen, 

Ik kwam per toeval op dit forum en begon eens te lezen. Ook herken ik veek van wat jullie schrijven. Veel verschillende werkgevers gehad en voor 200% ingezet maar aan het einde van het contract werd die toch niet verlengd omdat ik het niet aankon of te moeilijk was volgens hun. Zo ook met relaties. Aantal x flink in de steek gelaten omdat ze niet met je gedrag om kunnen gaan. Nu sinds ander half jaar weer een relatie en ben onwijs gelukkig met hem. Alleen we hebben flink ruzie gehad waarin ik ben ontploft. Er alles uit heb gegooid wat ik dacht en een waas voor mijn ogen had. Ben hem nog niet kwijt maar ben er bang voor. Ook hii heeft vaak moeite met mijn gedrag en dat ik vaak hulp nodig heb. Hii is bang dat dit nooit gaat veranderen. Ga nu hulp zoeken. Maar het is ook fijn om te praten met mensen die in het zelfde schuitje zitten. 

Eva Nh 3 jaar geleden geplaatst

Ik heb al eerder gereageerd in dit bericht en inmiddels is de relatie waar ik vijf jaar in zit helaas ook verbroken.. de letterlijke woorden waren: 'ik heb gewoon geen energie meer voor jouw adhd..' ??

Nicole Hoogenboom 3 jaar geleden geplaatst

Oh Eva, wat verdrietig om dit bericht te lezen. Sterkte met het verwerken en aanvaarden. Van af hier, Zwolle, een hele lieve knuffel

reactie op @nicolehoogenboom159:
Eva Nh

Hartelijk bedankt Nicole ❤


3 jaar geleden

Beantwoorden

Johannes De Boer 1 maand geleden geplaatst
Een paar maanden geleden zei mijn vriend dat hij zich depressief voelt als hij bij mij is en dat hij een relatiebreuk nodig heeft. Ik was in de war en te gekwetst, maar ik weet niet wat er mis ging in onze relatie waardoor hij uit elkaar ging, ik huilde naar een vriend en ze vertelde me hoe heer Bubuza haar relatie herstelde met zijn betovering, dus ik stuurde een sms naar de heer Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Hij reageerde en beloofde me te helpen, hij vertelde me dat mijn vriend bij me terug zal komen smekend op zijn knieën. Ik deed wat Lord Bubuza me vertelde en 16 uur later kwam mijn vriend thuis, huilend op zijn knieën en smeekte me om hem te vergeven. Hij voelt zich nu zo tot mij aangetrokken en mijn relatie is nu heerlijk. Heeft u een relatieprobleem? Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Johannes De Boer 1 maand geleden geplaatst
Een paar maanden geleden zei mijn vriend dat hij zich depressief voelt als hij bij mij is en dat hij een relatiebreuk nodig heeft. Ik was in de war en te gekwetst, maar ik weet niet wat er mis ging in onze relatie waardoor hij uit elkaar ging, ik huilde naar een vriend en ze vertelde me hoe heer Bubuza haar relatie herstelde met zijn betovering, dus ik stuurde een sms naar de heer Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Hij reageerde en beloofde me te helpen, hij vertelde me dat mijn vriend bij me terug zal komen smekend op zijn knieën. Ik deed wat Lord Bubuza me vertelde en 16 uur later kwam mijn vriend thuis, huilend op zijn knieën en smeekte me om hem te vergeven. Hij voelt zich nu zo tot mij aangetrokken en mijn relatie is nu heerlijk. Heeft u een relatieprobleem? Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Douglas Sebastiaan 1 maand geleden geplaatst
Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig en dankbaar ik vandaag ben. Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn geliefde terug te krijgen. Mijn vriendin heeft me verlaten voor een andere man, mijn vrienden en ik heb haar gesmeekt om bij me terug te komen, maar ze weigert. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet omdat ik erg verliefd op haar was, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging op een dag depressief naar mijn werk toen mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op, vertelde ik hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza me had opgedragen en alles gebeurde precies zoals hij me beloofde, mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Douglas Sebastiaan 1 maand geleden geplaatst
Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig en dankbaar ik vandaag ben. Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn geliefde terug te krijgen. Mijn vriendin heeft me verlaten voor een andere man, mijn vrienden en ik heb haar gesmeekt om bij me terug te komen, maar ze weigert. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet omdat ik erg verliefd op haar was, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging op een dag depressief naar mijn werk toen mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op, vertelde ik hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza me had opgedragen en alles gebeurde precies zoals hij me beloofde, mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Douglas Sebastiaan 1 maand geleden geplaatst
Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig ik vandaag ben. Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn geliefde terug te krijgen. Mijn vriendin heeft me verlaten voor een andere man, mijn vrienden en ik heb haar gesmeekt, maar ze weigert. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet omdat ik erg verliefd op haar was, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging op een dag depressief naar mijn werk toen mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza me had opgedragen en alles gebeurde precies zoals hij me beloofde, mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Douglas Sebastiaan 1 maand geleden geplaatst
Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig en dankbaar ik vandaag ben. Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-minnaar terug te krijgen. Mijn vriendin heeft me verlaten voor een ander, mijn vrienden en ik heb haar gesmeekt om bij me terug te komen, maar ze weigert. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet omdat ik erg verliefd op haar was, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging op een dag depressief naar mijn werk toen mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza me had opgedragen en alles gebeurde precies zoals hij me beloofde, mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
jessica Mccray 3 weken geleden geplaatst
Voordat je die relatie opgeeft vanwege bedrog, gebrek aan liefde of gebrek aan vertrouwen, onthoud dat er een man is die wonderen doet met zijn betovering om een verbroken relatie te herstellen, ik prees heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-vriendje te krijgen van 3 jaar terug. Mijn vriend van 3 jaar heeft het uitgemaakt omdat hij me niet meer aantrekkelijk en lieftallig genoeg vond, ik kreeg het contact van heer Bubuza via een vriend die heer Bubuza heeft geholpen haar relatie te herstellen en ik heb contact met hem opgenomen via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat heer Bubuza me vertelde en mijn ex-vriend kwam terug en smeekte me om hem te vergeven en alles is nu perfect, neem vandaag nog contact met hem op voor hulp en jij zult ook getuigen. Lord Bubuza WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
jessica Mccray 3 weken geleden geplaatst
Voordat je die relatie opgeeft vanwege bedrog, gebrek aan liefde of gebrek aan vertrouwen, onthoud dat er een man is die wonderen doet met zijn betovering om een verbroken relatie te herstellen, ik prees heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-vriendje te krijgen van 3 jaar terug. Mijn vriend van 3 jaar heeft het uitgemaakt omdat hij me niet meer aantrekkelijk en lieftallig genoeg vond, ik kreeg het contact van heer Bubuza via een vriend die heer Bubuza heeft geholpen haar relatie te herstellen en ik heb contact met hem opgenomen via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat heer Bubuza me vertelde en mijn ex-vriend kwam terug en smeekte me om hem te vergeven en alles is nu perfect, neem vandaag nog contact met hem op voor hulp en jij zult ook getuigen. Lord Bubuza WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Anne Sanders 3 weken geleden geplaatst
Voor deze vraag toch maar eens eindelijk een account aangemaakt hier.

Ik ben nu bijna een jaar samen met mijn vriendin en ik heb twee maanden geleden mijn ADHD diagnose gekregen. Zij is degene die de connectie maakte van mijn symptomen met ADHD, en door haar ben ik dit gaan onderzoeken.

Wat onze relatie zo goed maakt is dat wij continue communiceren met elkaar, zo begrijpt zij (en ik ook) beter wat er in mijn hoofd omgaat, en weten we altijd wat de ander nodig heeft.
Ook heeft ze veel moeite gedaan om te onderzoeken wat ADHD precies is en hoe ze mij daarbij kan helpen. Iets wat heel belangrijk is, is dat ze mij nooit veroordeeld voor mijn (bij gebrek aan een beter woord) gebreken, en dat ze als ze irritatie/boosheid/verdriet of iets dergelijks voelt, het dan uitspreekt zodat het niet tussen ons in blijft hangen. Ook ik zeg het tegen haar als ik ergens moeite mee heb of emoties voel. Dat praten over wat er in ons omgaat is denk ik het allerbelangrijkste.

Verder hebben wij regelmatig relatie-evaluatie-momenten. Dat wil zeggen dat we regelmatig bespreken hoe het gaat in onze relatie, wat er goed gaat, wat er fout gaat, wat we zouden kunnen verbeteren, en ook wat we nodig hebben of zouden willen proberen. Deze manier van met elkaar omgaan zorgt ervoor dat de relatie gezond blijft en dat we altijd op de hoogte zijn van hoe de ander er in staat. Een belangrijk onderdeel hiervan is totale eerlijkheid, het werkt niet als iemand voor de ander dingen verzwijgt.

Als laatste werkt onze relatie goed omdat zij mij kan helpen met de dingen waar ik moeite mee heb (orde houden, organiseren, etc.), en ik kan haar helpen met de dingen waar zij moeite mee heeft (omgaan met stressvolle situaties, angsten, etc.). Zo vullen wij elkaar enorm aan. Let wel: ook hierbij geldt dat blijven praten, luisteren naar elkaar, elkaars gevoelens erkennen en elkaar niet veroordelen heel erg belangrijk zijn.

Daarbovenop delen we natuurlijk ook ontzettend veel liefde.

Ik hoop dat mijn vriendin haar leven met mij wil blijven delen, en ik hoop dat het jou in de toekomst ook lukt om op de manier die jij wil gelukkig te kunnen zijn met iemand.
jessica Mccray 2 weken geleden geplaatst
Voordat je die relatie opgeeft vanwege vals spelen, bedenk dan dat er een man is die wonderen doet met zijn betovering om een verbroken relatie te herstellen, ik prees heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-vriendje van 3 jaar terug te krijgen. Mijn vriend van 3 jaar heeft het uitgemaakt omdat hij me niet meer aantrekkelijk en lieftallig genoeg vond, ik kreeg het contact van heer Bubuza via een vriend die heer Bubuza heeft geholpen haar relatie te herstellen en ik heb contact met hem opgenomen via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat heer Bubuza me vertelde en mijn ex-vriend kwam terug en smeekte me om hem te vergeven en alles is nu perfect, neem vandaag contact met hem op voor hulp en jij zult ook getuigen. Lord Bubuza WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Mare vdL 1 week geleden geplaatst

@coenoldebijvank
In deze draad staan vreemde berichten over ene wonderdokter buzebob ofzo. Misschien kun je die beter verwijderen.
Groetjes
jessica Mccray 3 dagen geleden geplaatst
Bent u van plan om het uit te maken met uw partner vanwege vreemdgaan, gebrek aan liefde of gebrek aan vertrouwen? er is een man die wonderen doet met zijn betovering bij het herstellen van een verbroken relatie, ik prees heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-vriendje van 3 jaar terug te krijgen. Mijn vriend van 3 jaar heeft het uitgemaakt omdat hij me niet meer aantrekkelijk en lieftallig genoeg vond, ik kreeg het contact van heer Bubuza via een vriend die heer Bubuza heeft geholpen haar relatie te herstellen en ik heb contact met hem opgenomen via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat heer Bubuza me vertelde en mijn ex-vriend kwam terug en smeekte me om hem te vergeven en alles is nu perfect, neem vandaag nog contact met hem op voor hulp en jij zult ook getuigen. Lord Bubuza WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 February 2017 om 09:56
Aantal lezers 162
Aantal reacties 37