Overdosis medikinet

Laatste reactie 31/05/2021 13:05 door Ron
· Markeren als ongelezen
Gene C 6 maanden geleden geplaatst
Tentamens komen eraan en ik heb te veel pillen genomen. Ik ben erg kortademig, dit trekt na een dag deels weg. Zodra ik weer één pil inneem, ben ik extreem kortademig en heb ik pijn op de borst.

Ik heb nu ruim 40 pillen (20 mg p pil) in een halve week besloten te stoppen en ik wil deze week het beste eruit halen met leren. Wat kan ik zelf doen om de pillen zsm uit mijn lichaam te krijgen of zodat ik gewoon weer normaal kan ademen en concentreren? Hoelang blijft medikinet in je bloed? Maakt het aantal nog uit?

Ik drink zoveel mogelijk water (misschien dom en niet behulpzaam), maar wat kan ik doen? alles is welkom.
Bob Jan Groeneveld 3 maanden geleden geplaatst
Het aller beste wat je kan doen is naar je huisarts gaan en zeggen wat je hebt gedaan, artsen hebben beroepsgeheim dus zit daar maar niet over in en willen je echt alleen maar helpen en ze hebben de kennis en de middelen om je te helpen.
Ron J 3 maanden geleden geplaatst
Persoonlijk denk ik dat het het beste is om het te verbruiken, ik denk dat je dat het best kunt doen door inspannning om het te “ verbruiken”

Als iemand middelen binnen krijgen die niet goed, of bij een bepaalde concentratie daarvan teveel is, dan is veel water om de concentratie te verminderen het best. Als je teveel voeding of iets anders in je lichaam hebt die je lichaam laten functioneren, lijkt het mij dat je het rustig aan op gaat gebruiken. Inspanning, joggen, voetballen oid. Veel suiker verminderd bij mij trouwens de werking van Dexamfetamine, Just saying.
Maar inderdaad lijkt contact met de arts in eerste instantie even het beste.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 March 2021 om 11:45
Aantal lezers 15
Aantal reacties 3