Samenvatting van het boek: Een opgeruimd leven met ADHD. Een boek van Judith Kolberg en Kathleen Nadeau. Strategieën toepassen die werken, gemaakt door een ADHD-expert en professional organizer. Het boek heeft een recensie cijfer van 4.5 uit 5.

De grootste uitdaging van volwassenen met ADHD is orde op zaken krijgen, de boel tip top regelen en organiseren. De stoornis ADHD verdwijnt niet, alleen na de pubertijd uit zich het alleen anders. Het is niet meer stil zitten en luisteren maar je leven regelen en organiseren. Voor een volwassene met ADHD is het moeilijk om te leren je tijd, spullen, werkplek en huis(houden) te organiseren om zo niet te het overzicht kwijt te raken in een overvloed van prikkels en informatie van buitenaf.

Er zijn super goede boeken over organiseren en plannen te vinden op het internet maar niet een boek dat specifiek rekening houdt met de 'problemen' van mensen met ADHD. Het staat bomvol met waardevolle en effectieve strategieën om je prachtige leven nog beter te organiseren en stress als je die ondervind te verminderen. Het handboek leert je stukken beter om te gaan met de complexe stoornis-ADHD en zal zorgen voor structuur en steun in het drukke leven. Kortom een opgeruimd te leven met ADHD met Judith Kolberg en Kathleen Nadeau.

Bestellen of meer informatie over het boek een opgeruimd leven met ADHD?

Gebruik dan de volgende link: http://bit.ly/2urTw4g deze verwijst je door naar de site van Bol punt com.

In de bijlage heb ik een inkijkexemplaar toegevoegd.