On-line trainig drie

Laatste reactie 04/09/2017 13:15 door Coen
· Markeren als ongelezen
Nicole Hoogenboom 2 jaar geleden geplaatst

De derde training is net door Coen geplaatst "Voor alle ouders die de training voor ouders met een kind met ADHD" volgen. Bedankt Coen zonder jouw hulp zou het mij echt niet lukken. Ook de bibliotheek krijgt langzamerhand steeds meer vorm en inhoudt. Morgen weer een dag ingepland om samen te werken.

reactie op @nicolehoogenboom:
Coen Olde Bijvank

"Morgen weer een dag ingepland om samen te werken." 

Elke week op dinsdag, spreken wij af.. een standaard prik. Dit om ons scherp te houden en onze trainingen door te ontwikkelen. Want ons aanbod wordt continu uitgebreid met waardevolle informatie en hulpmiddelen.


2 jaar geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank 2 jaar geleden geplaatst

Dat klopt helemaal! Het gaat super met de online trainingen.. nummer 3 is alweer beschikbaar, elke maand wordt er een nieuwe trainingsmodule ontgrendeld en live gezet. 

Alle trainingen zijn 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar. Starten kan al binnen 5 minuten. 

Proberen? Kan al voor 1 euro http://forum.adhdblog.nl/shop/checkout/training-voor-ouders-van-kinderen-met-adhd

Niet alleen ontgrendel je trainingen, maar ook de bibliotheek box, hulpmiddelen, nuttige instanties, organisaties en meer zoals bijvoorbeeld 1 op 1 adviezen, in contact komen met andere ouders en verzorgers en allemaal in een afgesloten en beveiligd gedeelte.

Nicole, zonder jouw was dit prachtige concept ook niet gelukt! Hopen dat we nog honderden, misschien wel duizenden ouders en verzorgers mogen en kunnen helpen!

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 September 2017 om 11:44
Aantal lezers 13
Aantal reacties 3