O jee wat nu

Laatste reactie 29/11/2017 19:39 door Wendy
· Markeren als ongelezen
Wendy Hogendorp 3 maanden geleden geplaatst
Toen de school weer begon. Was het een ramp thuis. Alles ging weer moeizaam en zoon lief had uitbarsting na uitbarsting. Nu zitten we weer in het ritme en gaat het goed. Wat o jee wat nu ik dan he? Ja nog een week en dan dan is het herfstvakantie. O jeee wat nu???
Ik wil niet weer zo starten. Het kost zoveel energie. Oke, ik hou vast aan het positieve. Het gaat nu goed. Zoon lief voelt het volgens mij wanneer ik zenuwachtig wordt. Dus dat zowieso niet doen. Adem in adem uit. ??
Oke ik ga met mijn eigen chaotisch manier toch proberen om structuur vast te houden. Niet te gek doen en niet uit ritme. Pff dat wordt wat in mijn adhd, adhd en asperger huishouden. Maar oke, ik zie het als een uitdaging. Ik ga dit overwinnen. Ik ga ervoor. Nog een week .......
maaike van Rijn 2 maanden geleden geplaatst
En hoe is het gegaan?
reactie op @maaikevanrijn:
Wendy Hogendorp Het ging goed. Tot de twee weken geleden. Hij is nu weer heel erg aan het uitdagen. Slaapt slecht en zoekt grenzen op. Maar ja het is weer een moeilijke tijd van het jaar. Al die feestjes en onrust helpen niet. Moeizaam dus weer. ?
1 maand geleden

Beantwoord

Renée Lijten 1 maand geleden geplaatst
Als u weet waarom uw zoon zulke uitbarstingen heeft en hoe deze tot stand komen, kunt u er waarschijnlijk beter en makkelijker mee om gaan.
Als ik deze uitbarstingen link aan ADHD, kan het bijvoorbeeld te maken hebben met energie die hij niet kwijt kan, en geen andere manier ziet om dit te uiten.
Bij uitbarstingen gaat er in ieder geval iets niet helemaal fijn/goed in iemands hoofd.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 October 2017 om 23:38
Aantal lezers 40
Aantal reacties 4