mijn relaties lopen altijd stuk met me adhd

Laatste reactie 24/07/2018 23:26 door Rafael
· Markeren als ongelezen
Petra Wegman 2 jaar geleden geplaatst
hallo

ik heb ADHD en me relaties lopen altijd stuk en ik heb dat zelf niet door maar me vriendjes gaven altijd aan dat ik best wel de controle wou hebben en dat ik me op een of andere moment zodra de relatie de standaard werdt en geen uitdaging en alles meer had dat ik me dan heel erg terugtrok en dan afstand van ze nam en dat ze nooit aan me kon merken waar ik mee zat ik heb dit zelf niet door met me ADHD dat als de spanning van de relatie af is en geen uitdaging meer in zit dat ik me dan helemaal terug trek herkennen meer mensen met ADHD dit en ik tref meestal altijd met me ADHD mannen met PDD-NOSS
War Hoofd 2 jaar geleden geplaatst
Ik heb het niet,  ben al jarenlang met dezelfde man. Nu is het wel zo dat wij elkaar wel vrij laten in veel dingen en daardoor lang niet alles samen doen. We hebben heel uitlopende hobby's en met de zijne heb ik niet zo veel. 
Hij is daar een paar avonden druk mee meestal en op andere avonden heb ik wel wat te doen. Meestal wel nadat de kinderen naar bed zijn, dat stuk doen we met het gezin. 
Ik denk dat dat helpt, we hebben dan altijd wel wat te vertellen aan elkaar en het wordt niet snel saai. 
Nu weet ik nog niet zolang dat ik adhd heb maar heb onbewust wel de keuze gemaakt voor we  passende partner en beroep. Kan het zijn dat je je wat snel in een relatie stort ? En dan ook snel alles deelt ? Als dat zo is dan ben je misschien ook eerder op hem uitgekeken en misschien kun je iets selectiever zijn met wie je een relatie begint, eerst wat langer de kat uit de boom kijken zeg maar. Uiteindelijk komt er ooit wel iemand op je pad vroeg of laat. 
Rafael Schelhaas 2 jaar geleden geplaatst
Hier ook, maar niet omdat dingen niet interessant of ik geen uitdaging meer heb. Voor mij is het gewoon niet te doen omdat ik alles zie en voel. Liegt hij tegen me dan weet ik dat, houd hij wat achter dan weet ik dat, ja en dan kan ik heeel dwars zijn. Ik ben al 13 jaar een alleenstaande moeder van ondertussen 2 pubers nu. En voor ons is dit leven gewoon het beste. Geen kerel meer erbij. Ik heb 3 keer gedate, de eerste 12 jaar geleden was een leugenaar, 11 jaar geleden een profiteur en 3 jaar geleden een narcist. Nou en dat spande voor mij zo de kroon het laatste dat ik heb besloten dat het voor mij niet hoeft, ik kan PRIMA alleen zijn en heb een relatie niet nodig om me goed ofzo te voelen, ben altijd wel bezig voor me kinderen te zorgen en ditjes en datje te regelen en doen.  Herken je jezelf in wat de mannen tegen je zeggen dan? En pdd-nos zijn heeel moeilijk te peilen qua hun emoties omdat ze zelf altijd heeel erg vlak aanvoelen en ik denk dat je daar onbewust ook op reageerd. Liefde voelen wij echt, en als we dat ergens niet voelen of anders dan kan ik snappen dat je zo reageerd. 

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 January 2018 om 21:32
Aantal lezers 26
Aantal reacties 3