Het is mijn doel deze wereld te inspireren met mijn verleden, energie, en levensstijl.

Ik zit amper op het internet/forum’s. Ik ben continue bezig. Ik ben ervan overtuigd dat velen van mij kunnen leren. Zowel personen met ADHD, als personen uit de zorgsector.

Al van heel vroege leeftijd had ik ADHD als diagnose. En dan nog wel zeer hevig. Relatine werkte langs geen kanten voor mij. Ik kreeg al van mijn 8 jaar tot en met mijn 16-17 jaar de corrupte medicatie risperdal.

Ik zat gevangen in mijn eigen lichaam, was extreem moe, maar zo was ik tenminste rustig tegen over anderen.

Echter wou ik na mijn 17-18 de knoop doorhakken en direct stoppen met deze medicatie die me jaren dwang kostte. Doormiddel van gesprekken met een psycholoog kon ik mijn leven op rails krijgen. Begon ik een boek als verwerking te schrijven. Zelfs zij gaf toe dat er heel wat verkeerd gehandeld was. En kon het begrip volgen van deze instelling. Na een 3 jaar lange sociale fobie kon ik stilaan weer mezelf terug vinden. En dan kwam het onverwachtse....

Sport begon mijn passie te worden, ik werd een motivatiebom, heb tal van levensdoelen behaald. Ik blaakte van de energie, kon mijn ADHD meer en meer benutten en in controle houden. Ik begon te trainen voor de special forces. Maar door die jeugd dacht het management van defensie dat het te zwaar ging zijn voor mij. Dat ik in woede zou kunnen geraken tijdens een missie. Na 4 jaar knokken kreeg ik defensie van Gent aan mijn kant. Maar zij waren maar een rekruteringscenter. Ik blaakte van motivatie. Ze begrepen het niet.

Ik kan het in principe aanvechten maar ik werd er moe van. Had al vele wegen geopend. Van beginnend model tot altleet en bijna erkend coach. Van logistiek medewerker tot stagehead/showcrew. Van entertainer tot geleerde. En ga zo maar door.

Ik werd dus een motivatiebom. Met mijn website wil ik mensen wereldwijd inspireren met mijn energie, hallucinant verleden en ongekende mentale kracht/levensstijl.

Mijn site heeft nu het levenslicht gezien op mei 2018. Maar jezelf op de kaart brengen is geen makkelijke opgave. Dus heb ik er hard werk van gemaakt. Heb ik na 7 jaar maar liefst een 2 delige biografie kunnen afwerken en nu dus klaar als hulpmiddel voor anderen te inspireren.

Verder heb ik wegens mijn ADHD een groot interessegrbied opgelopen en zo kwam ik uit op zulke forum’s. Ik zelf persoonlijk haat het te reageren op een ander. Iedereen is anders. En forums hebben geen eind. Maar het viel me op dat velen niet weten dat ADHD ook onder controle te houden is zonder medicatie, wat de verschillen zijn met kind en volwassenen, dat je er op den duur mee kan leren leven. Daarom dat ik ook op mijn website mijn ervaring met ADHD onder de noemer ‘living with ADHD’ erbij heb toegevoegd. Deze tekst kan echt handig zijn voor vele hulpverleners die geloven in een medicatie vrije wereld, voor mensen met ADHD die geen raad weten met hun eigen. Geloof me vrij, leven met ADHD is een job op zich. Maar eens volwassenen kan je er duidelijk benefiet uit halen. Ik heb bijvoorbeeld ondervonden dat muziek ADHD onderdrukt( continue denken), maar niet geheel. Dat sport wel degelijk het beste medicijn is.

Ik kan zo blijven praten. We zijn nu 3 uur in de nacht. Nu wou ik dat idee dus eens mededelen...

Met sportieve groeten Michael


WWW.MICHAELGENTCITY.COM

NEVER GIVE UP!