Methylfenidaat langwerkend

Laatste reactie 17/11/2020 00:31 door
· Markeren als ongelezen
Loek Peters 4 weken geleden geplaatst
Hoi allemaal,

Ik ben begonnen met de methylfenidaat kortwerkend en dit werkte op het begin goed, maar merkte toch dat het na zo'n twee uur uitwerkte en de rebound heel erg voelbaar was. Niet fijn dus heb dit overlegd met mijn behandelaar. Vanuit dat gesprek gesloten in samenspraak met mijn behandelaar om methylfenidaat langwerkend te gaan gebruiken. 

Bij deze merk ik het effect minder goed dan bij de vorige (slik nou sinds een week 32mg, sochtends). Ik heb het idee dat ik door de langwerkende geen rebounds heb, super fijn! Wel heb ik het idee dat ik veel minder vrolijk ben ben voorheen. Iemand hier ervaring mee? 
Coen Olde Bijvank 4 weken geleden geplaatst
Hallo Loek, 

Ik zelf gebruik ook de langwerkende methylfenidaat en heb hier goede ervaringen mee.. ik neem daar 3 pilletjes per dag van, 32mg per stuk.

Ik ondervind niet of nauwelijks bijwerkingen.. wanneer het iets minder goed werkt.. ga ik wat meer bewegen.. en dat helpt bij mij..

Over het algemeen is het bekend dat mensen  die ADHD medicatie wat vlakker worden of wat minder vrolijk hoe jij het dan omschrijft.


Groetjes, Coen
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 25 October 2020 om 16:07
Aantal lezers 10
Aantal reacties 2