Ben jij een ouder van een kind met AD(H)D of autisme dan is de volgende masterclass op 7 september ’s avonds om acht uur waarschijnlijk heel interessant voor jou om je voor aan te melden.

Sta je elke dag op met het gevoel dat er weer een lange dag voor je ligt terwijl je niet weet wat je nu nog moet doen om voldoende energie te verzamelen om weer een dag door te komen?
En bekruipt jou ook vaak een eenzaam gevoel omdat jij ogenschijnlijk de enige bent die grote problemen ervaart met jouw kind?

Is dit wat jij wilt voor jezelf, je partner en jullie kinderen? Altijd maar moe zijn en het gevoel te hebben te verdrinken in je problemen? Dat jouw energie gewoon langzaam verdwijnt en je voortaan in de overlevingsmodus blijft hangen, niet omdat je dat wilt maar omdat je niet meer weet hoe het ook kan zijn.

Tijdens deze online masterclass krijg je van mij in ieder geval tips die er voor gaan zorgen dat jij je minder eenzaam gaat voelen, dat je niet langer het gevoel hebt alle ballen in de lucht te moeten houden en waarin jij beter leert om jouw grenzen aan te geven.

De masterclass geef ik via Zoom, jij hoeft hier niets voor te downloaden op je computer. Ik mail je een link en om acht uur kan jij via die link gewoon de afgeschermde omgeving binnen komen. Alleen mensen die zich vooraf hebben aangemeld kunnen erbij aanwezig zijn. Voor jouw privacy zorg ik dat de deelnemers elkaar niet kunnen zien en dus ook niet van elkaar weten wie de masterclass ook volgt.
En dat is wel zo prettig omdat toegeven voor veel ouders dat het leven dat ze leiden en lijden moeilijk maar vaak vooral ook verdrietig kan zijn.

Je kunt je nu al aanmelden zodat je zeker weet dat jij er dan bij bent. Dit aanmelden doe je door op de volgende link te klikken.
https://www.nhbc.nl/masterclass/

Zet deze masterclass in ieder geval nu vast in jouw agenda zodat je zeker weet dat jij er die avond bij bent. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te zorgen voor een betere balans in jouw gezin.