LTO 3 iemand ervaring mee?

Laatste reactie 23/09/2019 11:26 door Coen
· Markeren als ongelezen
isabelle dossche-titulaer 1 jaar geleden geplaatst
onze zoon van bijna 12 slikt als hij naar school gaat( dus niet in de weekenden en vakanties) 2x 15mg methylf. dit gaat op school erg goed volgens de juf. en daar doen we het voor, dat hij zich goed kan concentreren op school. huiswerk maken gaat ook goed al is hij soms gefrustreerd dat hij er 2x zoveel voor moet doen dan zijn 2ling broer.
nu merken we wel dat de adhd verergerd is als hij   de methylf niet neemt, maar we willen hem het niet thuis geven.
nu las ik iets over Lto 3, heeft iemand er ervaring mee?
reactie op @isabelledossche-titulaer:
Fleur Derwort Hallo, 

Ik ben 32 jaar en heb al wat medicijnen geprobeerd. Bij elk medicijn voor ADHD gelden de zelfde regels, altijd proberen op het zelfde tijdstip in te nemen en sla géén dagen over. Iedereen raakt in de war, gefrustreerd, emotioneel als je het te onregelmatig slikt.

 Het spijt me maar dus ook thuis. Het is geen paracetamol die je alleen slikt als je ergens last van hebt, ADHD is iets chronisch en je moet structuur en een spiegel opbouwen. (Lijkt onmogelijk voor ADHD'rs maar met hulp van omgeving kan het lukken.)

Even ter vergelijking, een diabetes patient kan ook niet beslissen, nou vandaag ga ik een dagje naar de efteling dus ik heb even geen zin in bloedsuiker-checks en prikken... Dat kan gewoon niet. ADHD ga je niet dood aan, maar moet wel serieus genomen worden. Af en toe een pilletje dáár wordt je heel ongelukkig van. 

Regelmaal ritme structuur (saai sorry)
1 jaar geleden

Beantwoorden

Andries McQueen Goed verwoord!
9 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Angel A 1 jaar geleden geplaatst
Ik heb een beetje ervaring met LTO3. Mijn zoontje heeft het in de kerstvakantie voor het eerst geprobeerd. Hij is 9 en slikt doordeweeks op school medicatie. Zijn nog zoekende. Eerst methylfenidaat, maar teveel bijwerkingen. Nu dexamfetamine. Maar goed...de LTO3. Ik heb mijn zoon eerst de voorgeschreven hoeveelheid gegeven, maar geen effect. Toen ben ik naar twee capsules in de ochtend en 2 in de avond. Hierbij was hij wat rustiger. Maar dit wisselde nog wel per dag. En ook niet vergelijkbaar met de rust die hij wel heeft met de medicatie. Ik heb dus nog geen stabiel effect gezien met de LTO3. Maar misschien moet je het langer gebruiken zonder tussenpozen. Toevallig kwam ik op You tube filmpjes tegen van een canadese arts/onderzoeker die vertelde dat de onderzoeken naar Omega3 vetzuren allemaal met dusdanig weinig succes waren dat er maar weinig mensen met ADHD bij gebaat zouden zijn.
Overigens ken ik wel mensen die wel LTO3 hebben gebruikt met ADHD en daar wel baat bij hebben gehad. Proberen kan nooit kwaad natuurlijk.
isabelle dossche-titulaer 1 jaar geleden geplaatst
Mag ik vragen van welk merk de omega 3 is waar u mee werkt?
mijn zoon krijgt nu Krill olie
Petra De Boer 1 jaar geleden geplaatst
Wij zijn begonnen met LTO3 bij onze zoon van 8 hij krijgt 3 capsules in de ochtend, het heeft even tijd nodig voor het gaat werken omdat het 100% natuurlijk is, binnenkort hebben we weer gesprek op school en dan gaan we kijken of het werkt. Hij zegt nu wel vaker dat hij het leuk had op school ☺️
Coen Olde Bijvank 1 jaar geleden geplaatst
meer LTO3 ervaringen https://forum.adhdblog.nl/conversations/lto-3-ervaringen-review
reactie op @coenoldebijvank:
Coen Olde Bijvank update: reviews van LTO 3 toegevoegd van echt mensen.
9 maanden geleden

Beantwoorden

E. Vanwis 9 maanden geleden geplaatst
Ik heb mijn zoon ook LTO3 gegeven. De eerste dagen waren echt bijzonder en dacht het ei van Columbus te hebben gevonden maar daarna geeft effect meer. Meer gegeven maar ook dat hielp helaas niet. 
Coen Olde Bijvank 2 maanden geleden geplaatst
Voor meer informatie over LTO-3 ga naar onze LTO3 pagina.
gc streefkerk 1 maand geleden geplaatst
voor de duidelijkheid hebben we het hier over een voedingssupplement, niet over een medicijn.
reactie op @gc:
Coen Olde Bijvank goede aanvulling @gc 
1 maand geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 05 October 2018 om 13:47
Aantal lezers 89
Aantal reacties 13