Koffieochtenden

Laatste reactie 23/12/2016 14:14 door Coen
· Markeren als ongelezen
Nicole Hoogenboom 4 jaar geleden geplaatst
Vanaf afgelopen oktober is er elke vierde vrijdag in de maand, in december de derde, een vrijblijvende thema loze koffieochtend voor ouders met kinderen met ADHD, HSP en/ autisme. Hier, op deze ochtenden kan alles wat jullie bezig houdt besproken worden, je ontmoet er andere ouders die in een zelfde situatie kunnen zitten en je vindt er de herkenning bij elkaar. Is er wel behoefte aan een bepaald thema dan kan er altijd ,in overleg iets geregeld worden. Jullie bepalen dus zelf uiteindelijk de inhoud van de ochtend.

De ochtenden kosten niets, het enige dat wij graag willen dat je je wel aanmeld zodat wij weten op hoeveel ouders wij kunnen rekenen. Is wel handig voor de koffie en de koekjes.


De ochtenden duren van 10 uur tot 12 uur en worden gehouden in het pand van Mooi Samen aan de Emmawijk 8 in Zwolle. Joyce van Vliet van Mooi Positief en ik leiden de ochtenden.


Aanmelden kan via mijn mailadres: nicole.hoogenboom@nhbc.nl

Ik hoop je een keertje te zien.


Met warme groet,


Nicole Hoogenboom
reactie op @nicolehoogenboom159:
Coen Olde Bijvank @nicolehoogenboom super, ik ga een agenda op www.adhdblog.nl maken wat er allemaal te doen is rondom ADHD :) en natuurlijk komen jouw koffieochtenden als eerste op de agenda.
4 jaar geleden

Beantwoorden

Nicole Hoogenboom Fijn dat je dat wilt doen Coen. Joyce en ik merken elke keer dat er veel behoefte is aan deze ochtenden maar dat het moeilijk is om ouders te bereiken via sociale media kanalen. De volgende koffieochtend vindt plaats op vrijdag 27 januari 2017 vanaf 10 uur. We stoppen rond 12 uur. Aanmelden kan via: nicole.hoogenboom@nhbc.nl Alle ouders zijn na aanmelding welkom.
4 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Coen Olde Bijvank 4 jaar geleden geplaatst
Hallo @nicolehoogenboom heb jij een idee hoe wij dit duidelijk in kaart kunnen brengen per provincie? Soort van stramien en dat we het op de website kunnen plaatsen..

Ik dacht zelf om alle provincies in Nederland te noteren, dus Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

En daarna bijvoorbeeld subcategorieƫn of pagina's maken: Overijssel -> Zwolle -> Hoogenboom ouderbegeleiding.
reactie op @coenoldebijvank:
I Leufgen allereerst Hoi Coen, en hoi nicole... leuk om je hier tegen te komen ;-)

ik ben net lid geworden.

ik ben Iris, 38, weet pas sinds een jaar nu dat ik zelf adhd en Ass

(Waardoor Chronisch vermoeidheidssyndroom) en de jongste zoon heeft adhd en gedragsstoornis.

Heb zelf de fb pagina Autisme en Nu overijssel opgezet waarin k maandelijks thema avonden geef voor ouders van kinderen met Ass.

Wat betreft de koffieochtenden.. deze wil ik wel in hardenberg opzetten in het nieuwe jaar

Groetjes iris
4 jaar geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank Hallo Iris, leuk om kennis te maken. Ah kijk aan, nou dan ga ik er volgende week mee beginnen en het opzetten en ik begin bij jullie :)

Willen jullie @nicolehoogenboom @ileufgen alle informatie hier neerzetten in 'stramien / overzichtelijk' alvast hartelijk bedankt.
4 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Nicole Hoogenboom 4 jaar geleden geplaatst
Hallo @Coen.

Wauw, vraag je me wat. Denk dat er een soort van kaart moet komen met daarop alle activiteiten. Dus ongeveer wat jij voorstelt maar hoe we dat moeten gaan uitvoeren?

Misschien is het een idee om maar gewoon te beginnen en dan zal de agenda zich vanzelf gaan vullen. Apart kopje boven aan bij de info van de site met agenda en daaronder dus de provincies etc.

Wil anders wel weer eens brainstormen met je, in het nieuwe jaar.

warme groetjes.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 November 2016 om 16:09
Aantal lezers 22
Aantal reacties 7