Hooooiii????

Laatste reactie 14/11/2017 20:41 door Coen
· Markeren als ongelezen

Dit topic is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.

Nienke Gertsen 2 maanden geleden geplaatst
Ik ben Nienke en ik ben 36 jr sinds een maand of 4 heb ik de diagnose ADD.
Mijn weg hier naar toe is jammer genoeg zeer onrustig geweest.
Ik heb altijd wel geweten dat ik anders ben als anderen, niks ging bij mij zoals het bij “normale” mensen ging. School niet afgemaakt, relaties lopen allemaal spaak, sociale contacten onderhouden ben ik zeer slecht in, enz enz enz
Ik merkte al sinds een paar jaar dat door externe gebeurtenissen ik steeds minder grip op Mn eigen leven kreeg. Tot ik begin dit jaar letterlijk de complete controle over mijzelf en mijn leven ben verloren......resultaat..... een BurnOut...... mijn lijf trok keihard aan de NoodRem!!!
Ik heb zelf gevraagd om mij te laten diagnotiseren en na eerste gesprekken kwam eruit dat ik een Bipolaire gedragsstoornis had en zware paniekstoornis. Daar is toen ook een behandeling voor gestart.
Gesprekken met een therapeut en medicatie (sertraline en bromazepam)
Na een paar maanden bleek dat deze behandeling weinig tot geen effect had, toen is mijn behandelaar dus verder gaan zoeken en uiteindelijk kwamen we uit op ADD en HSP en daardoor heb ik een heleboel “nevenkwalen” ontwikkeld die mij een normaal leven zwaar in de weg staan!!

Ik weet dat er echt een heleboel positieve kanten zijn aan ADD!!! Alleen staat mijn BurnOut nog steeds in de weg om het positieve weer in te zien.

Dit was een beknopte versie van mijn verhaal!
Ik hoop hier op t forum veel te lezen wat mij kan helpen om weer op eigen benen te gaan staan en weer met frisse enthousiasme opnieuw te gaan beginnen!!

☺️☺️
reactie op @nienkegertsen:
Koen van T Hey, 

Sinds ik mijzelf een stuk beter begrijp gaan dingen zoals werk, administratie en planning veel beter. Er is veel interessante  stof (die vaak leuk verteld wordt), misschien dat je dit je een boost kan geven  ?
2 maanden geleden

Beantwoord

Coen Olde Bijvank 2 maanden geleden geplaatst
Dit topic is verplaatst naar http://forum.adhdblog.nl/conversations/add-en-daardoor-veel-nevenkwalen

Dit topic is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.

Topic gestart 12 November 2017 om 09:07
Aantal lezers 13
Aantal reacties 3