Hoi hoi allemaal

Laatste reactie 08/05/2021 21:12 door Janna
· Markeren als ongelezen
Nena Vd steeg 2 maanden geleden geplaatst
Mijn naam is Nena, 22 jaar oud. Sinds een paar weken te horen gekregen dat ik adhd heb. Ik had altijd gevoel dat ik ergens anders was dan de meeste en nu is duidelijk waarom haha. Nee maar wat fijn dat er hier een forum voor is, om dingen met elkaar te delen.  
Groetjessss
Esther Moeder 1 maand geleden geplaatst
Hoi Nena,
Ik ben zelf als moeder hier verzeild geraakt. Ik weet nog niet goed hoe levendig dit forum is, maar hoop dat jij hier mensen zult treffen met wie je je ervaring kunt delen. Kan me voorstellen dat het fijn is nu te weten waarom jij altijd ergens anders was. Hoop dat sommige dingen makkelijker voor je worden nu je jezelf wat beter leert kennen.
Groetjes, Esther
Nena Vd steeg 1 maand geleden geplaatst
Hallo Esther,

Jaa dat hoop ik ook,ook voor jou dat je hier mensen treft die ook  moeder zijn en ervaringen delen . Erg lief van je reactie! Ik hoop ook dat sommige dingen wat makkelijker worden en dat er ook meer acceptatie naar mezelf komt!

Groetjes,

Nena
Janna Verhulst 1 week geleden geplaatst
Hoi Nena, mijn naam is Janna (19 jaar) en ik ben er een half jaar geleden achter gekomen dat ik adhd heb. Dit was deels niet een grote verassing (er werden altijd grapjes over gemaakt), maar dat het nu opeens zo real is was toch wel raar. Zelf heb ik best last van dingen in het dagelijkse leven, nu zelfs wat meer en ik denk dat dat komt omdat ik er nu zo bewust van ben. in ieder geval zoek ik mensen die ook adhd hebben om een beetje elkaar te helpen of begrijpen en gewoon mensen ontmoeten die mij meer begrijpen dan mijn omgeving.
verder ben ik echt net nieuw hier dus heb geen idee hoe dit werkt. groetjes janna:))
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 17 March 2021 om 15:32
Aantal lezers 12
Aantal reacties 4