Hoe kan ik mijn baas Adhd uitleggen?

Laatste reactie 28/01/2021 14:48 door Frank
· Markeren als ongelezen
Kirsten P indewolken 3 maanden geleden geplaatst
Hi Allen. Alweer een tijd geleden dat ik hier voor het laatst was. Maar eigenlijk loopt alles ook wel redelijk. Nu is er één ding waar ik vandaag tegenaan liep. Op kantoor mogen we niet meer bij elkaar zitten (logisch). Ik werk thuis maar soms moet ik er wel zijn en dan is het fijn om een werkplek te hebben. Er zijn wat wisselingen geweest afgelopen tijd en nu is er geen plek meer voor mij. Ik werk ook veel thuis dus dit is op een organische wijze ontstaan. Nu zei mijn baas, je kunt op de de gang zitten. Dus ik zei direct dat dat met Ad(h)d niet  handig is. Hij zei dat er tegenwoordig niet veel gebeurt op de gang. Ik voelde me direct een aansteller. Maar ik weet gewoon dat het echt een heel slecht idee is. Hoe kan ik uitleggen hoe het voor een Ad(h)d'er is om op een gang te werken? Het is ook de hal waar de deur naar buiten is en de keuken en toilet aan grenst. Pakketbezorgers mogen niet binnen komen, maar die hoor je wel door de deurbel onder de mat. 

En daarbij wordt er natuurlijk extra geventileerd, dus alle kamer deuren zijn open. Waardoor je alle geluiden (typen, printers, telefoongesprekken, keukengrluiden) hoort. 

Heeft iemand een goede tekst of filmpje waarin wordt uitgelegd of dat je kan ervaren wat een Ad(h)d'er ervaart? Dat zou me helpen bij de uitleg waarom ik het niet zie zitten. Alvast bedankt voor jullie input.
Frank Schoonoord 3 maanden geleden geplaatst

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 January 2021 om 11:45
Aantal lezers 10
Aantal reacties 2