hoe ga je met vrije tijd om ? en voorstellen

Laatste reactie 29/12/2018 14:51 door War
· Markeren als ongelezen
gerrit hofmiller 7 maanden geleden geplaatst
Hallo Mensen, Als ik de verhalen zo lees kan ik mij erg identificeren met de problemen. Ik ben 33 en op mijn 26e gediagnosticeerd met ADHD omdat ik vast liep in een HBO studie.
Daarvoor zat ik qua studie op een lager niveau en kon ik het allemaal makkelijk bolwerken. Verder is mijn jeugd helemaal tekstboek ADHD maar gelukkig nooit als kind een diagnose gekregen. Ik heb na mijn diagnose veel coaching/gesprekken gehad en ook een aantal keer medicijnen geprobeerd maar nooit doorgezet omdat ik te heftige bijwerkingen heb. Medicijnen werken voor mij wel als ik een slechte dag heb. Maar voor mijn gevoel los je het alleen tijdelijk op en je betaald vervolgens met je eigen gezondheid ( maar goed dit is een andere discussie ) Naar de negatieve kanten van adhd zijn er voor mijn gevoel ook veel voordelen.
En ik ben in het kort tevreden over mijzelf op veel vlakken en heb geen last van depressie.

Mijn verhalen zijn verder erg vergelijkbaar met die van jullie ik ben ook altijd opzoek naar oplossingen en heb dus ook al veel geprobeerd.
Ik heb moeite met het houden van een baan en ben wel 10 keer ontslagen in mijn leven daarnaast heb inmiddels een enorme aversie/ angst ontwikkeld als het gaat om
carrière en werk. Ik ben daarom een eigen bedrijfje begonnen( foodtruck ) om zo mijn eigen voorwaarden te creëren als het gaat om werk. In principe werkt dit goed.

Maar ook met een eigen bedrijf loop ik tegen uitdagingen aan. Ik ben veel alleen en doe mijn werk alleen ik ben erg extrovert en praat graag dus mis collega's
Met mijn eigen bedrijf is het soms rustig en heb ik bijvoorbeeld maar één klus in de week en heb dan vervolgens te veel vrije tijd.

Ik heb enorme moeite om die vrije tijd in te vullen. en heb vaak een gevoel van enorme verveling. Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie met vrije tijd omgaan en welke trucs jullie gebruiken om toch een zinnige invulling te geven.

Later meer

Groeten Gerrit
War Hoofd 7 maanden geleden geplaatst
Ik kom tijd tekort altijd. Gezin, baan en vrijwilligerswerk.
Is dat laatste iets ? Al kan dat lastig zijn met je bedrijfje. Dan kun je wel hand en spandiensten doen ergens. Verenigingen weten niet waar mensen vandaan te halen.
Of een bedrijfje erbij ? Jezelf verhuren in de horeca of iets ? Dan blijf je bij je bussines en kan je oom je voordeel nog doen net je truck.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 December 2018 om 12:25
Aantal lezers 13
Aantal reacties 2