Help

Laatste reactie 25/04/2021 09:32 door
· Markeren als ongelezen
Channie Kempi 8 maanden geleden geplaatst
Ik heb op mij 34e de diagnose gekregen van adhd en na een relatie van 7 jaar is me partner weg gegaan. Ik weet dat hij ook adhd/add heeft maar hij blijft mijn beschuldigen wat ik hem allemaal heb aangedaan en hij doet zelf niks fout heb zeker dingen toe gegeven maar ook uitgelegd waar het door komt en mijn excuses gemaakt. Nu vraag ik steeds duidelijkheid en hij zegt ik kan het niet meer moet eerst mezelf op de rails krijgen ok. Maar belt nog elke dag waar ik ben met wie ik ben wil langs komen enz enz.
Wat moet ik hier nou mee ik ben zelf nog te gek op deze man maar dit duurt nou al maanden en weet niet meer hoe ik ermee om moet gaan wie heeft tips
 Heb nu medicatie en therapie gehad maar gevoel veranderd niet.
Plus hij kan niet praten.

Help me!!! 
Fer Overdijk 7 maanden geleden geplaatst
Beste Channie, dit klinkt als een ongezonde relatie die in stand wordt gehouden. Wel controle en beschuldigen maar geen connectie van zijn kant. Hij voelt dat jij toch nog open staat voor hem maar wil niet zijn eigen aandeel toegeven waarin het fout is gegaan en waardoor jullie nu uit elkaar zijn. Het gevoel komt vanuit jou diepe zelf waarin de antwoorden zitten die nu niet zichtbaar zijn. Er zijn absoluut tips te geven maar die vallen in algemeenheden en gaan niet uit van wat er in jou omgaat en zoals je aangeeft het gevoel dat blijft. Je geeft al aan in therapie geweest te zijn e.d. De kern zit niet in het bewuste deel maar het onbewuste deel die los staat van wat je nu denkt en voelt maar neutraal en puur is in wat je echt wilt en wie je bent. Daar gebruik ik diverse technieken voor om tot heling te komen.

Ik ben spiritueel coach, schrijf hier ook blogs en help mensen weer dichtbij hun eigen gevoel te brengen. zie: www.spiritueelcoach.com misschien dat dit je aanspreekt.

Hartelijke groet, Fer Overdijk
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 05 April 2021 om 22:05
Aantal lezers 19
Aantal reacties 2