Hallo

Laatste reactie 06/03/2019 23:02 door Coen
· Markeren als ongelezen
sabrina koegler 4 maanden geleden geplaatst
Mijn naam is Sabrina, 38 jaar oud wonend in Den Haag samen met mijn partner en de vader van onze zoon van 12 jaar oud.
Al 18 jaren last van depressies (fluoxetine slik ik daar voor), gerelateerd met gegeneraliseerde angststoornis, eetstoornis en PTSS. Na meerdere (groep en individueel) behandelingen en opnames kreeg ik 6 jaar geleden de diagnose ADHD. Er viel echt een hele hoop op zijn plek. Een tijd lang onder behandeling geweest, medicatie gebruikt en groeps therapie gehad tot 2016. Het ging enorm goed met me en ik had mijn draai gevonden in het plannen, werken, sociaal vlak en dergelijke.
Helaas liep ik de laatste tijd weer tegen het een en ander aan en omdat ik ook net ben begonnen met een studie naast mijn werk merkte ik dat ik weer opzoek was naar iets meer structuur en regelmaat maar dit lukte me zelf niet zo goed. Nu sinds december loop ik weer bij PSYQ ADHD en krijg ik begeleiding van een coach en een arts. Ook weer sinds 6 weken begonnen met medicatie Dexamfetamine Retard. Ik hoop via deze blog zo af en toe wat op te kunnen zoeken of misschien wel wat tips van andere te kunnen krijgen. Ik hou dit als voorstel topic en ik zie dat je vragen over je medicatie weer ergens anders moet stellen.
Groetjes Sabrina
Linda Alexandra 4 maanden geleden geplaatst
Welkom Sabrina. Goed dat je weer hulp gezocht hebt. Waar is het na 2016 voor jouw gevoel misgegaan? Had je nog ADHD medicatie, zo ja, dezelfde als nu? Wat zijn jouw ADHD klachten? Hoe gaat het nu?
Coen Olde Bijvank 4 maanden geleden geplaatst
@sabrinakoegler​ welkom op het ADHD forum. 

goed dat je hulp hebt gezocht via PsyQ. 

Waar zou je graag tips voor willen ontvangen? Op deze ADHD-fora is echt van alles te vinden.. wanneer je aangeeft waar precies de problemen zitten.. kan ik eventueel wel helpen.

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 March 2019 om 19:16
Aantal lezers 10
Aantal reacties 3