Gratis advies voor mensen met ADHD - Als ADHD‘er een relatie met een niet-ADHD’er hebben is vaak net zo ingewikkeld als andersom! Voor beiden is het lastig te begrijpen hoe de ander werkt. Waar dat in het begin nog spannend en aantrekkelijk was, maakt dat vaak op een gegeven moment plaats voor irritatie en relatiestress.Bij ADHD-centrum Nederland weten ze daar alles van en krijgen ze geregeld vragen van mensen hoe je een relatie waarin 1 iemand ADHD of ADD heeft, goed en leuk houdt! Een grote valkuil is namelijk dat de een doorslaat in laisser faire en de ander in controlfreak-zijn. Een andere valkuil is dat degene zonder ADHD als ‘normaal’ gezien wordt en de ander als ‘gehandicapt’, of in elk geval als iemand die vooral steun en hulp nodig heeft. Schever kan je relatie bijna niet worden toch?

Om het taboe op hulp vragen een beetje te doorbreken, organiseert ADHD-centrum Nederland gratis adviesdagen over ADHD & Relaties. Je kunt op die dagen langskomen op de vestiging in Leiderdorp of ergens anders in het land. Veel medewerkers van ADHD-centrum Nederland weten als geen ander hoe het is om ondanks een vol hoofd toch goed te functioneren.

In ADHD-centrum Leiden e.o. (Hoofdstraat 1-3 in Leiderdorp) kun je alleen of samen terecht voor een adviesgesprek bij Moniek Mors. Zij is niet alleen professional, maar weet ook als geen ander hoe het is om last te hebben van ‘een vol hoofd’ en van overprikkeling. Moniek is om die reden een fijne gesprekspartner. Zonder afspraak binnenlopen kan op donderdag 19 mei van 17.00-19.30 en vrijdag 27 mei van 11.00-14.00. Mocht je op deze data niet kunnen, neem dan contact op voor een persoonlijke afspraak op een ander moment. In de maand mei geheel kosteloos!

Ben je nieuwsgierig? Lees meer op http://www.adhd-nederland.nl, daar staan ook de data voor alle andere vestigingen.