Goedemiddag allemaal, 
Bij deze wil ik mezelf even voorstellen op het forum. 
Mijn naam ik Michael ben net 40 geworden (6aug) en de week ervoor gediagnosticeerd met ADHD de 3de variant heel druk/impulsief nergens je aandacht bij kunnen houden hahaha .(vind mezelf best rustig)
 Die diagnose kwam niet als een schok maar toch ook wel. Hoor al jaren van iedereen dat ik het best zou kunnen hebben. Ik dacht zelf altijd dat ik druk werd van drukke mensen(veel mensen in mijn kring hebben ADHD) ... Omdat ik constant vastliep verdeeld over 20 jaar en de steun van mijn vriendin(heeft 90% adhd) ben ik mezelf gaan laten testen, en wat denken jullie yep ben geslaagd hahah. 

Ik hoop hier wat info op te doen met name hoe je verder kan zonder medicijnen... ik neem ze nu om controle terug te krijgen samen met cognitieve gedrags therapie om vervolgens met gezond leven sporten en supplementen verder te kunnen. Zal niet in een week klaar zijn. 

Ik ben een beetje tegen de medicijnen omdat ik al voldoende aan zelfmedicatie  (lees verdoven) heb gedaan de afgelopen 20 jaar en geloof er in dat het ook zonder kan maar dan moeten er eerst oude gewoonten afgeleerd worden een nieuwe aangeleerd worden.

Nou dat was het een beetje in een notendop als iemand vragen heeft stel ze zeker..

Groetjes Mike