Even voorstellen

Laatste reactie 16/08/2019 09:02 door Coen
· Markeren als ongelezen
Br D 4 maanden geleden geplaatst
Hey! 
Ik ben Bri (28) en weet sinds twee maanden dat ik ADHD (gecombineerd) heb. Na een burn-out eerder dit jaar op onderzoek uitgegaan en zo erachter gekomen. Geen enorme verassing, maar vooral antwoorden en een beter begrip van waarom het in mijn hoofd net wat anders werkt (spitsuur). Als kind vaak druk genoemd met slechte concentratie, maar heb een redelijke okay school/studie periode gekend. Na mijn studie was dit wel anders, hier begon ik vast te lopen. Planning bedenken lukt wel, maar het uitvoeren/ je eraan houden daar gaat het mis. Daarnaast zeg ik vanuit mijn enthousiasme en leergierigheid veelal JA terwijl ik het eigenlijk niet zou moeten zeggen (iets met impulsief? :)). Rond mijn 25ste wel gedacht om mij te laten testen op ADHD, maar toen niet doorgezet. Dus daarom geen enorme verrassing voor mij dat dit een onderdeel is van wie ik ben. 

Dit in het kort over mijn ´geschiedenis´. Ik probeer zoveel mogelijk te kijken naar de toekomst en het weer aan het werk gaan. 
Heb sinds kort een adhd coach en ben sinds twee weken gestart met Ritalin, spannend allemaal en best een hoop gesleutel aan mijzelf.

Ik ben hier beland vanuit de interesse om met anderen in contact te komen en zou het fijn vinden om te kunnen sparren met anderen die tegen soortgelijke muren aanlopen. Elkaar te stimuleren en uit te dagen. Daar kom ik op het forum vast achter!

Groetjes,
Bri

Medicijn Man 4 maanden geleden geplaatst
Welkom.
Waar wil je over sparren?
Ik ben ook Ritalin gebruiker en het werkt perfect.

ADHD coach? Privé of via een instantie?
War Hoofd 3 maanden geleden geplaatst
Welkom Bri  !
Jeffrey Otm 3 maanden geleden geplaatst
Welkom Bri! Dat plannen en agenda bijhouden... Haha iets waar je al vanaf je middelbare school tijd mee wordt ‘opgevoed’.

Ik vind het nog knap van je dat je destijds wel tijd hebt gestoken in het maken van een planning! Ik prijs mezelf gelukkig dat ik door mijn opportunisme dat plannen en het MOETEN PLANNEN in mijn middelbare schooltijd al snel had losgelaten.

Ook die impulsiviteit word ik door gekenmerkt. Wrs leef je ook onder het motto “eerst doen, dan denken”😄

Ik zou wel proberen jezelf af te remmen met “zo snel mogelijk weer aan het werk gaan”. In welke sector heb je gewerkt? Wat voor functie?
Alfamale ... 3 maanden geleden geplaatst
Welkom Bri,her zul je vast vragen op al je antwoorden vinden.
Coen Olde Bijvank 3 maanden geleden geplaatst
Welkom Bri! Leuk dat je lid bent geworden van het ADHD-forum, je zult hier alles kunnen vinden en bespreken. Leuke en minder leuke dingen.. 

Elkaar helpen is onze doelstelling!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 August 2019 om 15:51
Aantal lezers 18
Aantal reacties 6