Ervaringen met een spijkermat en kussen

Laatste reactie 05/02/2021 12:56 door Koen
· Markeren als ongelezen
Coen Olde Bijvank 4 maanden geleden geplaatst
Spijkermat ervaringen: ik heb zojuist een artikel geschreven over een spijkermat. Zijn hier mensen die ervaring hebben met een spijkermat en welke voordelen en nadelen heb jij ervaren? Ik ben heel erg benieuwd omdat ik overweeg om er 1 te kopen.

Koen van T 4 maanden geleden geplaatst
Wat een interessant stuk! Ik heb regelmatig kleine pijntjes in me rug, schouders, ribben en nek. Voor ik 's avonds in slaap val draai ik in de eerste 20 minuten eerst 2 á 3 "rondjes" tot ik een houding vind waar ik het minste voel. Ik ben erg benieuwt of een spijkermat die drang tot draaien verminderd!

Als het goed is komt er morgen een kussen en een mat binnen :-Dreactie op @koen-27:
Coen Olde Bijvank Wat gaaf @coen-27

Je geloof het niet, maar ik heb gisteren ook een spijkermat met kussen besteld. 

Ik zal hem even delen in een video op Instragram van ADHDblog en hier natuurlijk op het ADHD-forum :)
4 maanden geleden

Beantwoorden

Lyn V o 4 maanden geleden geplaatst
Hai

Ik heb hem sinds 3 weken en de eerste keer dacht ik serieus? Wie gaat hier nu van genieten? Maar eerlijk is eerlijk elke dag kijk ik er weet naar uit 🤣
reactie op @lynvo:
Coen Olde Bijvank Leuk jouw ervaringen met de spijkermat @lynvo

Iets simpels met zulke mooie voordelen spijkermat.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Iris A.e 4 maanden geleden geplaatst
Hier ook goede ervaringen met een spijkermat en kussen. Ik heb al een paar maand maar het helpt mij enorm.. het houdt mij op de plek als ik slaap en ik sta veel fitter op. Het stimuleert het lichaam enorm..
reactie op @irisae:
Coen Olde Bijvank Leuk dat je jouw ervaringen met een spijkermat deelt.

Zo te lezen, veel positieve ervaringen, top!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Koen van T 3 maanden geleden geplaatst
Ik heb er de eerste nacht op proberen te slapen, maar vond het te intens/afleidend. De tweede nacht een kussen sloop om het spijkerbed gedaan, maar ook dit was te afleidend. Toen in ik na 30 min het spijkerbed weg legde gaf dit een warm en ontspannene gevoel. De drang om te blijven draaien was weg en ik viel snel in slaap. 

Als ik nu naar bed ga en ik heb het idee dat slapen moeilijk wordt dan ga ik eerst een half uur op het spijkerbed liggen en dit scheelt aanzienlijk. Vandaag voor het eerst in weken een dag op kantoor gezeten en me rug is "klaar" met zitten (moet thuis nog wat achter de pc doen). Zit nu met de mat in me onderrug en dit scheelt enorm. Ik zit nu minder als een zoutzak en me core spieren lijken me beter rechtop te houden 👍 Het is overigens niet dat ik normaal als een zoutzak zit. Ik weet niet hoe ik het anders zou moeten omschrijven😉

Eigenlijk had ik een grotere moeten kopen. Ik moet nu kiezen tussen overdwars voor mijn schouders en nek OF me onderrug tot halverwege me schouders. 

Bij de set zat ook een kussentje met puntjes. Ik kan er helaas niet lekker op liggen (te klein). Het houd echter wel lekker vast 😅 

Bedankt voor de tip 😁👍reactie op @koen-27:
Coen Olde Bijvank Wat gaaf om te lezen @koen-27 maar echt groter hoeft toch niet? Omdat de drukpunten.. vaak je hoofd en lichaam zijn.. zeg maar die zijn het zwaarts.. vandaar dat een spijkermat vrij klein zijn..

Maar als je bedoeld een brede spijkermat dan heb ik niks gezegd, haha.

Misschien andere die ervaringen hebben met grote spijkermatten.. 

Groetjes, Coen
3 maanden geleden

Beantwoorden

Koen van T Ik bedoel langer en breder (ben zelf de kleinste niet). Als ik er met me schouders/nek op lig dan mis ik het in me onderrug en visa versa.
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 January 2021 om 23:49
Aantal lezers 20
Aantal reacties 10