Ervaringen instellingen diagnostiek en behandeling ADHD omgeving Rotterdam

Laatste reactie 29/11/2017 17:48 door Renée
· Markeren als ongelezen
Fanta Sia 2 maanden geleden geplaatst
Onze dochter heeft recent de diagnose DCD gekregen met een vermoeden van ADHD en problemen in de prikkelverwerking. Nu is ons geadviseerd naar een Jeugd GGZ instelling te gaan om te onderzoeken of er inderdaad sprake is van ADHD. Maar ik vind het heel moeilijk om een keuze te maken tussen de verschillende instellingen. Ik kan ook niet zo veel reviews vinden op internet.

Dus ben ik op zoek naar ervaringen van andere ouders met instellingen in de omgeving Rotterdam, richting Delft kan ook nog. Voor welke organisatie hebben jullie gekozen en waarom? Hoe is de benadering en de klantvriendelijkheid? En hoe zijn jullie ervaringen met het vervolgtraject na de diagnose?

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Groeten, Saskia
Coen Olde Bijvank 2 maanden geleden geplaatst
Wat is DCD? Zelf helaas geen ervaringen met instellingen in de omgeving Rotterdam. Ik heb in ieder geval je topic op de Facebook pagina van ADHDblog geplaatst.
Coen Olde Bijvank 2 maanden geleden geplaatst
Vraag bij de gemeente na welke zorginstellingen zij gecontracteerd hebben. De financiering loopt via de gemeente. Wij lopen bij Alleskits in Nesselande.


Deze reactie hierboven heb ik verkregen voor jou via de fanpagina van ADHDblog.
Fanta Sia 2 maanden geleden geplaatst
Dank voor je reactie. DCD is een motorische ontwikkelingsstoornis. Deze stoornis gaat vaak samen met een andere diagnose zoals ADHD.

May Prins 2 maanden geleden geplaatst
Voor mijn dochter ben ik doorverwezen naar lucertis. Wij hebben het toen als heel fijn ervaren lieve mensen daar nemen de tijd om naar het kind te luisteren. het kind word voor op gesteld wat ik nu weet is er wel een wachtlijst. wij wonen in rotterdam 
Renée Lijten 1 maand geleden geplaatst
Zelf geloof ik helemaal in de visie die deze psycholoog heeft bij ADHD:
http://www.adhd-nederland.nl/

Er zitten vooral vestigingen bij u in de buurt, dus dat is al een meevaller. Ik kan niet eens naar het gratis kennismakingsgesprek omdat ik voor de dichtstbijzijnde locatie al 3 uur onderweg ben.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 November 2017 om 23:10
Aantal lezers 14
Aantal reacties 6