Equasym 30mg ervaringen?

Laatste reactie 16/11/2019 15:46 door Coen
· Markeren als ongelezen
ADHD Vragen 2 jaar geleden geplaatst
Equasym medicijn helpt niet? Ik heb al enkele jaren de diagnose ADHD( ik noem het liever ADD omwille dat ik de Hyper-ding niet zo voel).

Ik neem momenteel Equasym 30mg en sypralexa 20mg maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er weinig van ondervind.

ik heb het moeilijk met een job voor langere tijd vol te houden en ben nu recent weer wat 'vastgelopen' op een job en heb dan beslist om mijn job op te zeggen.

Ik moet er wel bij vertellen dat ik ook zeer unfair behandeld werd door mijn baas en ik géén begleiding kreeg. Maar nu zit ik hier dus nu zonder werk, versta zonder inkomen en kan ik ook mijn therapie bij gevolg niet meer betalen... lastig maar ik ben ook erg moe en vind nergens meer de 'drive' om te starten met iets .Dus ik kijk te lang televisie, rook teveel, slaap teveel, surf wat rond... kortom ongezond bezig. Ik solliciteer nu wel intensief, uit noodzaak. Komt dit bekend voor.
ADHD Antwoorden 2 jaar geleden geplaatst

Antwoorden Equasym 30mg ervaringen


1) Ben pas overgeschakeld van Dexamphetamine naar Equasym, dus ben nog beetje zoekende naar de dosering en of het beter/slechter werkt. Mijn concentratie is dikke miserie en mijn interesses zijn veel te veel, waardoor ik precies nooit tijd heb voor andere mensen. Ik kijk amper tv en rook niet, ik slaap amper, maar surfen doe ik ook véél te veel (en schoenen kijken, vergelijken en kopen).
Leuk te lezen dat er nog volwassenen Equasym nemen, want blijkbaar wordt dit vaker door kinderen genomen. Zo ben ik er trouwens ook bij terecht gekomen.

2) mijn Equasym 30mg ervaringen: ik heb mijn eten serieus aangepast. Allergieën en voedselintoleranties komen namelijk veel vaker voor bij mensen met adhd dan je zou denken. Ik ben allergisch voor salicylaten (70 % van mensen met adhd), en ben dus allergisch voor oa methylfenidaat. Die vermoeidheid ben er eindelijk van af, super blij dat het hyper stukje terug is en op een positieve manier, ik bruis van de energie ondanks ik al 2 weken 4u per nacht slaap.
Coen Olde Bijvank 1 jaar geleden geplaatst
Is Equasym een langwerkende tablet? 

https://forum.adhdblog.nl/conversations/equasym-30mg-ervaringen
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 May 2019 om 08:08
Aantal lezers 21
Aantal reacties 3