De EO maakt een nieuw televisieprogramma over opvoeden en hiervoor zoeken we leuke, gekke, gezellige, eigenzinnige, chaotische, geordende, bijzondere, samengestelde, kleine, traditionele of eenouder gezinnen. Kortom, een mooie afspiegeling van de Nederlandse samenleving die elk op zijn eigen manier opvoed! 
Nu zijn we alleen nog op zoek naar een gezin waarbij 1 of meerdere kinderen extra aandacht 'vereisen' (of beter gezegd: verdienen). Zoals bij ADD/ADHD, autisme etc. We zoeken gezinnen met kinderen in de leeftijd 0-21 die het leuk vinden om een weekje gevolgd te worden in hun dagelijkse leven. We willen heel graag op gezette tijden meekijken om te zien hoe er in het gezin met elkaar wordt omgegaan en hoe de opvoeding eruit ziet. Hoe gaat het bijvoorbeeld 's avonds aan tafel, wat voor regels gelden er bij jullie en hoe gaan jullie om met voeding?
We kijken zeker niet mee om te oordelen of met vingertjes te wijzen, maar vooral ter inspiratie en herkenning voor de kijkers. Een mooi, interessant, feel good programma. 
Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je gewoon wat meer weten? Neem dan contact op met de redactie via 020-7630063 of mail met opvoeden@tuvalu.nl 
Het contact is uiteraard geheel vrijblijvend!