Ellen

Laatste reactie 25/09/2016 09:40 door Coen
· Markeren als ongelezen
Eliza Rakke 5 jaar geleden geplaatst
Sinds 2012 de diagnose gekregen. En hoewel ik mij niet direct in de uitslag kon vinden, omdat ik vond dat ik geen , in mijn ogen, typische ADHD gedrag vertoonde, bleek ik het toch echt te hebben. .Dit besef en aanvaarding kwam pas ruim een jaar geleden toen ik toch weer tegen dezelfde dingen aanliep. Zoals de enorme onrust in mijn lijf en hoofd die ik alleen wegkreeg met extreem sporten, geen grenzen kunnen stellen en mijzelf daarmee fysiek en mentaal pijn bezorgen.. Merk nu ook tijdens de overgang dat mijn ADHD meer naar boven komt. Misschien ook meer zien doordat ik het nu accepteer en mij er meer in heb verdiept. Ontluisterend om te ontdekken dat bepaalde " karakter" eigenschappen juist kenmerken van ADHD zijn... Gebruik nu ritalin en voor het eerst rust in mijn hoofd, heel bizar.. Mensen kunnen laten uitspreken, een gesprek kunnen volgen , echte aandacht voor mensen tijdens een gesprek....nooit geweten hoe dat was..Concerta en medikanet werd ik, helaas depressief van. Ritalin hoewel lastig in te nemen werkt voor mij het beste en slapen op melatonine 10 mg... ADHD een zegen soms en vaak een vloek... Leren omgaan met en vooral leren omgaan en accepteren van jezelf.
Coen Olde Bijvank 5 jaar geleden geplaatst
Hallo @ellenakkerhof welkom op het ADHD forum.

Heel mooi geschreven allemaal, het is je zelf echt leren kennen en niet te veel aantrekken wat anderen over je zeggen of vinden.

Geloven in jezelf, daar kom je het verste mee! Ik hoop dat je nog veel handige en nuttige informatie op dit forum kunt vinden en als je vragen hebt, stel ze gerust.

We zijn er om elkaar te helpen!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 September 2016 om 22:50