Eindelijk weet ik waarom....

Laatste reactie 26/12/2018 12:03 door Monique
· Markeren als ongelezen
Bertjan van Eijsden 9 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal,
Ik ben Bertjan van Eijsden, 60 jaar en sinds kort weet ik dat ik ADDer ben.
Zelf op onderzoek uit gegaan en laten testen.
Eerste wel fijn, dat stempel. Dingen vallen op zn plaats. "Ohhh, daaaaaarom doe ik dat of doe ik dat juist niet." Eindelijk (na 60 jaar) begin ik mezelf te begrijpen.
Maar aan de andere kant komt er ook heel veel op je af. En is er veel werk te doen aan jezelf. Begin nu wat hier en daar te lezen of ADD bijvoorbeeld.
Ook wel om verdietig van te worden, gewoon een best zwaar leven met mezelf gehad en maar denken dat iedereen het zo heeft. Maar vooruit, niet klagen of janken, het kan nog veel slechter zijn met je.
Ik ben hier beland om herkenning in situaties te vinden, tips te lezen (bijvoorbeeld welke boeken te lezen, medicatie ja of nee).
Ook wel fijn om bij een "gelijkgestemde club" te belanden.
Groetjes Bertjan
War Hoofd 9 maanden geleden geplaatst
Welkom Bertjan  !
Andries McQueen 9 maanden geleden geplaatst
@bertjanvaneijsden​ Ja, welkom Bertjan! Je beschrijving van wat er gebeurt is herkenbaar. Het is heel fijn en ook verdrietig tegelijk. Maar je hebt het ook 60 jaar gerooid zonder diagnose. Mij helpt de diagnose om veel meer gericht te kijken naar wat ik nodig heb. Ik hoop dat dat voor jou ook geldt of gaat gelden :-) 
Monique Bollemeijer 8 maanden geleden geplaatst
Hey Bertjan, 
Ook ik sinds kort ADHD en alles valt op z'n plek. Waarom kan ik hier niet tegen, waarom krijg ik mijn gedachten niet stil.  Waarom heb ik steeds ruzie met mezelf....enz enz. Mijn vader en mijn zoon hebben ook een vorm van ADHD. Mijn zoon ook getest. Affijn, ik ga ook niet bij de pakken neer zitten en kan nu uit gaan zoeken wat goed is voor mij en wat niet. Allereerst mag ik leren GRENZEN aangeven. Ik slik passiflora van Vogel en gebruik etherische olie. Dit alles gezamelijk; grenzen, passoflora en etherische olie maken dat ik veel makkelijker met mezelf kan omgaan. Dan heb ik nog een mindfullness-ap en ik ben Christen dus ik bid en mediteer. Ik wens jou veel balans en rust op je zoektocht Bertjan!!! Gods rust en wijsheid toe gebeden!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 December 2018 om 23:08
Aantal lezers 15
Aantal reacties 4