Dubbele kinderbijslag

Laatste reactie 02/04/2019 21:51 door Coen
· Markeren als ongelezen
Sabine Hendrickx 3 maanden geleden geplaatst
Soms hoor je van mensen dat je dubbele kinderbijslag aan kunt aanvragen.... maar als je op de site leest moet je toch best aan wat kriteria voldoen.. heeft iemand van jullie hier ervaring mee?
reactie op @sabinehendrickx:
Coen Olde Bijvank hallo @sabinehendrickx​ ondertussen al wat wijzer geworden over dubbele kinderbijslag? Mocht dat het geval zijn.. dan hoor ik graag hoe jij het hebt aangepakt.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Sabine Hendrickx Hoi Coen,
Ik heb het een en ander uitgezocht. Ik denk niet dat ik in aanmerking kom voor extra kinderbijslag. Volgende week de 1e afspraak in het zkh miss als we extra kosten kwijt zijn voor medicatie kan ik dat miss wel aanvragen. We gaan ook met de fysio kijken wat we kunnen betekenen ten opzichten van de SI klachten die hij heeft. Om meer balans te krijgen tussen activiteit en rust d.m.v. een drukvest. Miss dat we er dan voor in aanmerking komen?? Ik ga even bellen en het een en ander navragen.

Groetjes Sabine
3 maanden geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank Oke @sabinehendrickx​ goed dat je actie hebt ondernomen.. mocht het allemaal niet lukken. De gemeente heeft ook vaak speciale potjes hiervoor.. in special gevallen zo als deze.

in ieder geval succes.

- Coen
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
War Hoofd 3 maanden geleden geplaatst
Als je extra kosten maakt vanwege de ADHD dan zou je het kunnen aanvragen. Het is een steuntje in de rug voor gezinnen  die door iets wat hun kind heeft hoge kosten hebben . Bijv medicijnen , kleding of andere dingen die niet vergoed worden. 
Idd moet je wel aan de criteria voldoen en dat heel goed kunnen  beschrijven. Ook kunnen aantonen wat het dan is waarvoor je veel duurder uit bent dan gemiddeld. 
Coen Olde Bijvank 3 maanden geleden geplaatst
handleiding dubbele kinderbijslag aanvragen: https://www.svb.nl/int/nl/kinderbijslag/tweemaal_kinderbijslag/tweemaal_kinderbijslag_aanvragen/
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 27 March 2019 om 08:56
Aantal lezers 17
Aantal reacties 6