Mijn naam is mark.
Ik ben hier nieuw op dit blog en wil graag mijn ervaring delen.

Ik gebruik de dex nu ongeveer 2.5 a 3 jaar!
Daarvoor was ik echt een stuiterbal kwa emotie en was totaal niet in balans met mn gedachte. Gevolg depressies burnouts.!
Dus toen de diagnose add of adhd werd gesteld, werd er naar medicatie gekeken!
Nu slik ik ook een antidepressiva in combinatie met de dex! Op zich een goede combinatie! Maar zoals ik al veel lees is dat iedereen toch maar weer niet te vreden is met de werking of de uitwerking ervan!
Nu ik zelf klachten krijg van extra stress en moeite heb mijzelf in balans te houden lijken de verhalen van de meeste mensen hetzelfde te zijn als waar ik nu tegen aan loop. Alleen nu besef ik, dat de medicatie nog wel werkt alleen dat het nog steeds mogelijk is om uit balans te raken.
Want wie wil er nou veel en zwaar nadenken als het even niet gaat. Dus vokr de meeste die dat ook ervaren denken al snel oohh mijn medicatie werkt niet meer!
Het laatse is minder waar! Toch is het belangrijk om je gedachte in balans te krijgen met de huidige medicatie hoeveel je ook gebruikt. De mindset is erg belangrijk!!
Maar om in te gaan over de werking en de duur ervan is denk ik voor de meeste wel verschillend......maar dat we allemaal zo lang mogelijk stabiel willen zijn is wel duidelijk.
Wil wel nog zeggen tegen de mensen die nog bezig zijn met instellen! ga uit van je eigen gevoel en lees niet te veel over slechte bijwerkingen die je nog zelf niet heb ervaren.