Dexamefamine 2x 2,5 help ?

Laatste reactie 26/10/2018 08:31 door Noelle
· Markeren als ongelezen
Linda Linda 1 jaar geleden geplaatst

Ik ben nu een week aan de dexamefamine voor mijn add en slaapprobleem slaap heel vast kan wel een hele dag slapen , de eerst 3 dagen was het zo super ik heb al mijn vrienden en familie opgebeld dat ik eindelijk naar 10 jaar weer functioneer eindelijk het juiste medicijn ik kon wel huilen van blijdschap ik kreeg me huishouden weer op orde ik kwam smorgens weer optijd me bed uit geen bijwerking behalve droge mond naar die 3 dagen heb ik last van koude rillingen savonds en het werkt totaal niet meer ik ben weer terug bij af hoe kan dat voel me zo dood ongelukkig ik dacht dat het eindelijk goed ging heeeft iemand hier ervaring mee word het weer beter ?

reactie op @lindalinda:
Susanna Van der M @lindalinda​ ik heb precies wat jij beschrijft. Slaap ook al jaren zo ontzettend veel, gewoon niet leuk meer. Ik ben er achter gekomen dat ik add heb. Eerst methylfenidaat geprobeerd, sliep heerlijk maar verder was ik een zombie en voelde me zelfs met lage dosering niet mezelf.  De eerste paar dagen met dex dacht ik ook, yes energie. Helemaal blij. Echter kon ik snachts ook opeens niet slapen, paar dagen en was lijkbleek.  Nu een week verder slaap weer prima hoor,  energie is weer weg en begin weer meer slaap nodig te hebben.  Ik vroeg me af hoe het nu inmiddels met jou is???? Neem je nog dex?? 
11 maanden geleden

Beantwoorden

Koen van T 1 jaar geleden geplaatst
Hey, de eerste dagen zijn bij Dex het 'heftigst', dan heeft het lijf nog de meeste reserves om aan te spreken. Het duurt ook even voor je eraan gewend bent. 3 dagen is niet raar. 

http://www.apotheek.nl/medicijnen/dexamfetamine?product=dexamfetaminesulfaat-capsules-fna#belangrijk-om-te-weten-over-dexamfetamine

Dex werkte bij mij in het begin echt belachelijk goed (ik kon het niet geloven). De dosis is nu 2 maanden later bijna verdubbeld. Het effect is bij mij nu 70% vergeleken met de eerste week, maar nog steeds een super verbetering.

Op  af en toe een paar zere kaken na heb ik fysiek geen klachten. Ik merk wel dat ik me meer vastbijt in dingen/bijna niets loslaat en wat fanatieker ben. Als ik me pillen vergeet mee te nemen naar me werk wordt ik wel wat chagrijnig/depri, maar dat kan ik goed verbergen. Of dit van de Dex is weet ik niet. Het kan ook door de confrontatie met me chaos en consentoratiegebrek komen.
Noelle Geen 10 maanden geleden geplaatst
Ik heb het geprobeerd maar ik viel alleen maar in slaap.
Mijn man doet het er prima op maar die was altijd al alleen maar moe.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 September 2017 om 09:31
Aantal lezers 60
Aantal reacties 4