Hoi, ik heb veel moeite met het stellen van persoonlijke deadlines sinds hier een onzekerheid bij mezelf naar boven komt of ik het wel voor de aangegeven deadline kan behalen. Dit zorgt ervoor dat ik deze deadlines niet zet terwijl ik het nut hiervan wel echt inzie en dit nodig heb maar het me dus het oprecht niet lukt.

Dit gaat in samenhang met het tijd inplannen om te studeren. Hierin wil ik dan zoals de boekjes me het vertellen om het doen voor bepaalde vakken tijd gaan neerzetten op een bepaalde dag. Ik zet dan bijvoorbeeld 2 uur in mijn agenda en dan blijkt het dat ik hier 4 uur uiteindelijk aan moest besteden waardoor mijn planning in de soep loopt en me dan afvraag waarom ik het ├╝berhaupt in plan.

Volgens mij wil ik te strikt zijn tegenover mezelf en zitten hier perfectionistische trekjes aan. Ik zie dit in maar weet nou niet wat ik nou moet doen om dit op te lossen.

Op een manier ben ik bang voor deadlines of om tijd in te plannen. Heb het gevoel dat ik ook op een manier tegen mezelf lieg door het niet goed onder ogen te zien en kan me hierdoor wat somberder voelen terwijl ik het tegelijkertijd als redelijke onmacht ervaar.

Dit alles hindert bij mijn studie en begint voor stress te zorgen. Graag hoor ik jullie mening hierover!

Dank voor het lezen en bij voorbaat voor je reactie!

Informatie over mij:
22 Jaar, Diagnose ADD, Man, HBO-Student