Cheqio

Laatste reactie 18/07/2018 14:19 door Anand
· Markeren als ongelezen
guido wegman 3 jaar geleden geplaatst
Iemand ervaring met dit natuurlijke middel?
reactie op @guidowegman:
Mees Precht Ingrediënten van Cheqio zijn: Lactium, plantenextracten: Carthamus en saffraan, maltodextrine, magnesium lactaat, voedingszuren: citroenzuur en appelzuur, Zuurteregelaar: Trinatriumcitraat citraat, natuurlijke smaakstoffen, Taurine, zoetstof, vitaminen (C, pantotheenzuur, B6, B1, B12), koolzuurhoudend water. Bevat natuurlijke zoetstof (STEVIA)
3 jaar geleden

Beantwoorden

Anand Manurat Je kan ook DuoLife ProRelaxin gebruiken. Dit is een alternatief met 100% natuurlijke stoffen. Het geeft je een gevoel van rust, maar wel met een heldere gedachte. Veel mensen gebruiken dit ook bij stress en concentratieproblemen. Kijk maar eens op www.careandfit.nl
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Coen Olde Bijvank 3 jaar geleden geplaatst
Hallo @guidowegman de onderstaande ervaring van Cheqio heb ik kunnen vinden op dit forum van @emmaprins

"Sinds een paar maanden slik ik Cheqio (een natuurlijk alternatief voor ADHD medicatie) en het werkt zo fantastisch. Ik zou zelf nooit meer terug willen naar chemische middelen."
Coen Olde Bijvank 3 jaar geleden geplaatst
Daarnaast heb ik nog wat veelgestelde vragen en antwoorden kunnen vinden over Chiqio, wellicht kun je er wat mee @guidowegman

Vraag: Is Cheqio doping?

Antwoord: Door bepaalde regels en wetten mogen wij niet zeggen dat Cheqio dopingvrij is. Echter, we mogen wel wijzen op het feit dat al onze producten uitvoerig zijn getest door WADA-gecertificeerde laboratoria. Bovendien staat Cheqio op de lijst van de NZVT - de Nederlandse dopingautoriteit - als goedgekeurd voor gebruik op topsportniveau.

Vraag:: Word ik een betere speler door Cheqio?

Antwoord: Niet noodzakelijk. Alleen in combinatie met een gezonde levensstijl, goede training en het gebruik van kwaliteitsmateriaal kan Cheqio dat beetje extra bieden dat nodig is om je doel te bereiken.

Vraag: Wat is de aanbevolen dosering?

Antwoord: Iedereen heeft een eigen voorbereidingsritueel en datzelfde geldt voor het gebruik van Cheqio. Om een optimaal resultaat te bereiken adviseren wij om een aantal dagen van te voren te beginnen. Start met een capsule per dag en neem er twee op de dag zelf. Voor een snelle boost is de Precision Drink een uitstekende aanvulling. Op onze teampagina is te bekijken hoe onze spelers Cheqio gebruiken.

Vraag:: Is Cheqio een energydrink?

Antwoord: Nee. Energydrinks bevatten grote hoeveelheden suiker, caffeïne en andere 'slechte' ingrediënten. Cheqio bestaat uit gezonde, natuurlijke ingrediënten.

Vraag: Kan ik Cheqio in combinatie met medicijnen gebruiken?

Antwoord: Als je niet zeker weet of onze producten met uw medicijnen gebruikt mogen worden, dan verwijzen wij u door naar uw arts. Een lijst met ingrediënten is te vinden op de productpagina's op deze website.

Vraag: Kan ik Cheqio voor andere doeleinden dan sport gebruiken?

Antwoord: Ja natuurlijk. De kwalitiets ingrediënten verhogen focus en concentratie en zorgen dat je je kunt ontspannen en minder nerveus bent. Dit kan helpen in vele situaties, van het afleggen van school- of rij-examens tot de toren van de luchtverkeersleiding, zelfs in de wachtkamer van de tandarts.
Coen Olde Bijvank 3 jaar geleden geplaatst
Cheqio in capsules en Cheqio in vloeibare vorm
Mees Precht 3 jaar geleden geplaatst
Het wordt veel gebruikt bij concentratie sporten, zelf gebruik ik Cheqio nu 2 maand en dat bevalt erg goed. Het is wel prijzig maar wel weer een natuurlijk alternatief voor ADHD medicatie die volgestopt is met chemische rommel.
reactie op @meesprecht:
Helena Belsjer Nog steeds gebruiker van Cheqio? Of ben je gestopt met deze "medicatie"?
2 jaar geleden

Beantwoorden

Anand Manurat 1 jaar geleden geplaatst
DuoLife ProRelaxin is een goed middel voor rust, ontspanning en een betere concentratie.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 June 2016 om 13:28
Aantal lezers 39
Aantal reacties 9